Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Jó volna megpróbálom elhozni. Elvileg hétvégére beszéltem meg a sráccal hogy megyek érte. Igyexem :unsure:

Ha leesik a hó még jól jöhet az összkerék... :huh: :lol:

Elküldve
Szerintem hozza max kölcsön kéred (már ha adják :huh: ) addig míg nem lesz jobb. Abba ami rajta van nem látni lópikulát sem.

Az ötlet jó.Akkor kölcsön kapok olyan tükröt? :unsure:

Elküldve
Szerintem hozza max kölcsön kéred (már ha adják :unsure: ) addig míg nem lesz jobb. Abba ami rajta van nem látni lópikulát sem.

Így van visszük. Demonak ugyis csak felesleges súly lenne

Elküldve
átírtam :unsure:

Kevretess egy kicsit többet majd a sárgából és akkor fényezzük a Corsát is valamelyik Lurdynál... :huh:

Elküldve
Itt már leesett. :huh:

Pláne. :unsure:

Vagy akkor legyen inkább Manta 3000. :lol:

Tök jó hogy így lehet válogatni. :lol: :lol:

Elküldve
Na nálad is esik? :unsure:

Nem tudom, nézzek ki?

Mondjuk jó, hogy szóltál, különben holnap reggel elég jól meglepödtem volna. :huh:

Elküldve
Pláne. :unsure:

Vagy akkor legyen inkább Manta 3000. :lol:

Tök jó hogy így lehet válogatni. :lol: :D

na az a 3000 még csak 1900 :huh: még nem tudtunk hozzáfogni :lol: időhiány

Elküldve
Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :unsure:

Meg a Redi sem lesz egyedül a kerepeléssel. :lol: :huh:

Elküldve
Csak induljon be a diesel... :unsure:

Fogsz Te még sírni mokor egy tank benzinnel elmegyek 900km-t.Neked meg addig legalább 1x kell tankolnod.(ha turbó lesz 2x) :huh:

Elküldve

Jaj istván nem is mondtam amikor hoztál haza, hogy jó sokan kamillázták a Caravan-t Miskolcon a belvárosban. Minden lámpánál direkt figyeltem az emberek fejét és szerintem azt gondolták mi ez az alacsony hangos festő-mázoló jármű. Lényeg a lényeg jobb vele kocsizni mint egy 3ajtóssal mert felfigyelnek rá de nem tudják hova tenni. Kereskedésben a gyerek is hogy hüppögött amikor mondtad mi ez. Köszönöm ezt az élményt! :huh: Ha lett volna itt egy kib@szott nagy nyelv szürcsögő hanggal azt raktam volna be. :unsure:

Elküldve
Fogsz Te még sírni mokor egy tank benzinnel elmegyek 900km-t.Neked meg addig legalább 1x kell tankolnod.(ha turbó lesz 2x) :lol:

450kilcsi egy tank benzinnel????

Most megyek a Lalihoz, hogy kezdje el összerakni... :unsure: :huh:

Elküldve
Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :huh:

Neked is van még egy olajkályhád?

Hány kocsid van már? :unsure:

Tényleg, van esetleg valamid, ami érdekelhet? Kadett GSI konzol, motorháztetö (az se baj, ha törött, söt), stb...

Elküldve
Jaj istván nem is mondtam amikor hoztál haza, hogy jó sokan kamillázták a Caravan-t Miskolcon a belvárosban. Minden lámpánál direkt figyeltem az emberek fejét és szerintem azt gondolták mi ez az alacsony hangos festő-mázoló jármű. Lényeg a lényeg jobb vele kocsizni mint egy 3ajtóssal mert felfigyelnek rá de nem tudják hova tenni. Kereskedésben a gyerek is hogy hüppögött amikor mondtad mi ez. Köszönöm ezt az élményt! :lol: Ha lett volna itt egy kib@szott nagy nyelv szürcsögő hanggal azt raktam volna be. :huh:

Állati sokan megnézik azt a Caravánt. Nagyon durva. Mondjuk ki is néz valahogy... :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.