Atommanó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :) Amúgy grat az autóhoz... Nekem a Cali formája nagyon nem jön be...viszont a 4 kerék meg a turbó, az überel mindent... :lol:
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 De van flex is, bele lehet azt tenni. :) hátsókerekesre kellene de az meg bonyolult ha hátul van a moci főleg hogy hosszanti :lol:
Demó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :) Ezt valahogy sejtettem. :) Akkor mi lesz a C30SE hátsókerekes A Corsánkkal? :) :) :lol:
Demó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 hátsókerekesre kellene de az meg bonyolult ha hátul van a moci főleg hogy hosszanti :unsure: Én elölre gondoltam hosszában.
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :unsure: és akkor menne a senátorba mi? :huh:
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Én elölre gondoltam hosszában. kiszélesítjük hátul rendesen és akkor keresztben hátulra hátsó kerékre. és végig egykerekezni :unsure: vagyis középre és rövid kardánnal ez lenne az optimális súly elosztás
Demó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 kiszélesítjük hátul rendesen és akkor keresztben hátulra hátsó kerékre. és végig egykerekezni :unsure: vagyis középre és rövid kardánnal ez lenne az optimális súly elosztás Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Mondjuk ki lehetne ülni a motortérbe egy bukósisakkal. :huh: :lol: :lol:
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Mondjuk ki lehetne ülni a motortérbe egy bukósisakkal. :huh: :lol: :lol: ja buszfeeling :unsure: :lol:
Albert Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 :lol: Vettem egy túrót :unsure: .......... Hehe gratulálok. Ennyi kocsit :lol: Emléxem amikor megvettem a GTE-t pont 4 db autóm volt :lol: (nem kevesen néztek hülyének) Jelzem néztem én is ezt a vasat (is). Dehát túrósat venni nagyon necc. Kb azt venném meg ami Lurdyba szok járni - az nem gyengén jó. Calik nekem is nagyon nagyon tetszenek :huh: Ami a legnagyobb visszatartó erő az az átiratási kölcség hogy rohadna halomra állambácsi. Igy persze ismerőstől ismert, jó állapotban megérte, gratula a kocsihoz!!!
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Hehe gratulálok. Ennyi kocsit :lol: Emléxem amikor megvettem a GTE-t pont 4 db autóm volt :lol: (nem kevesen néztek hülyének) Jelzem néztem én is ezt a vasat (is). Dehát túrósat venni nagyon necc. Kb azt venném meg ami Lurdyba szok járni - az nem gyengén jó. Calik nekem is nagyon nagyon tetszenek :huh: Ami a legnagyobb visszatartó erő az az átiratási kölcség hogy rohadna halomra állambácsi. Igy persze ismerőstől ismert, jó állapotban megérte, gratula a kocsihoz!!! Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure:
Demó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure: Az a vicc, hogy ugyanez mondjuk Németországban megvan 30 euróból és fél óra alatt elintézik.
Albert Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure: Átiratás + eredetvizsga + kéthavi bizti nekem 83 vagy 88 volt tavaly januárban. Azt szoktam erre mondani hogy remélem a temetésükre gyűjtenek rohadt parasztok
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Mor! Ha adnád, akkor wieviel??? :unsure: Mármint a c30se? Hát nemis tudom 140 körül mivel messziről hoztam és így jön ki az ár haszon nélkül.
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Hááát... Mondjuk most van fontosabb projekt, de azért köszi a lehetőséget... :unsure:
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Hááát... Mondjuk most van fontosabb projekt, de azért köszi a lehetőséget... :huh: ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure:
iqbéla Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Szerintem 70-80 körül ér..... mivel jó. Sztem iszonyúan kevesen vannak, akik ekkora motort keresnek. Általában c20xe és a let az, ami piaci szempontból "pörög", mivel sokmindenbe beépíthető.... Egy háromliteres motort pedig kissé nehezebben varázsolnak be kisebb autókba. A nagyobb autók meg vagy újabbak és műszaki indokkal nem vesznek hozzá ilyen motort, vagy maguk az autók keveset érnek és azért nem vesz beléjük senki ilyen motort. Pl. c20ne-t hirdetni nemrég láttam 20ezerért. Autóban volt, kipróbálhatóan. Hirdetés szerint tipp-topp.
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure: Akkor mondj egy olyat, hogy berakással együtt mennyi lenne... :huh:
rtomi Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Majd vezet a redi. :unsure: :huh: :lol:
opel16v Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 mr been már megoldotta ezt a témakört egyszer. Fotel a tetőre, madzag a kormányra, felmosónyél a gázra. :unsure:
Loboka Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Anti, mégegyszer köszi a kocsikázást! Nagyon állatul megy a kocsi, bár ahogy gondolom a barátnőd nem menet közben szokott melletted sminkelni :unsure: Isten császár dolog ez a turbó, mondjuk nem árt ha van kéznél egy kisebb láda szerszám illetve egy szerelölámpa.
gsi.tamás Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure: Ne add el, be a Mantába gyorsan!
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Anti, mégegyszer köszi a kocsikázást! Nagyon állatul megy a kocsi, bár ahogy gondolom a barátnőd nem menet közben szokott melletted sminkelni :huh: Isten császár dolog ez a turbó, mondjuk nem árt ha van kéznél egy kisebb láda szerszám illetve egy szerelölámpa. hát igen...mint a tegnapi példa is mutatta...kell azért szerszám a kocsihoz... de legalább most nem az enyim kellett hekkelni... ez is valami... A barátnőm már mexokta...simán alszik mellettem az ülésben...a Senit kevésbé szereti amikor keresztbeteszem... :lol: Amúgy nincs mit a kocsikázást! Viszont jut eszembe szereltük az enyim is...xenon...de ennek semmi köze a turbóhoz....talán... :unsure:
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ja és gyertek máskor is... :huh: csajszik, hogy viselték az estét??? :unsure: :lol:
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Valld be öszintén, hogy csak irigy vagy, mert a te fehéred sokkal drágább volt és nem is megy így. :huh: Háát tény hogy jó vételnek tünik! Enyém meg pláne sokkal többe volt.. és ez se megy úgy :unsure: :lol: Grat Mor "Bácsi"!
Recommended Posts