Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Semmi baja sincs.Attila egy filctollal már meg is javította :D :) :)

Úgyis sz@rul volt megcsinálva,muszáj volt tennem valamit hogy Te is lássad :) :lol: :D

Szegény oszlopra senki nem gondol :)

:D

Elküldve
Pedig lehet hogy már neki sem fizet a tb a gyógykezelésért :lol:

Tuti, hogy bejelentett munkahellyel rendelkezik a Lurdy-Ház Bevásárló- és Irodacentrum Kft.-nél, már évek óta megbízható munkaerő :) :) :) :)

Elküldve
Tuti, hogy bejelentett munkahellyel rendelkezik a Lurdy-Ház Bevásárló- és Irodacentrum Kft.-nél, már évek óta megbízható munkaerő :lol: :) :) :)

És már megvan annyi ideje az állása, hogy kirúgása esetén még végkielégítést is kéne neki fizetni. :) :D

Elküldve
És már megvan annyi ideje az állása, hogy kirúgása esetén még végkielégítést is kéne neki fizetni. :) :)

Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :D

Elküldve
Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :)

A cég oszlopos tagja...

Elküldve
Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :)

Szó szerint csak kirobbantani lehetne a helyéről. :)

Elküldve
Szó szerint csak kirobbantani lehetne a helyéről. :lol:

István persze ezt sem hitte el, ki kellett próbálnia feltétlenül...

Elküldve
István persze ezt sem hitte el, ki kellett próbálnia feltétlenül...

inkább más kocsijával próbáltam ki,mint az ennyémmel.Bár már Antiéknál a mélygarázsban is kipróbáltam egyszer,de az a sajátommal volt. :lol: :) :)

Elküldve
inkább más kocsijával próbáltam ki,mint az ennyémmel.Bár már Antiéknál a mélygarázsban is kipróbáltam egyszer,de az a sajátommal volt. :lol: :) :)

Helyes-helyes, gyakorlat teszi a mestert :)

Elküldve

A szomszéd lova is dögöljön meg, mi? :) :)

Elküldve
Ráedzettél, hogy az enyimmel már tuti legyen a siker... :)

Amúgy az 1-es és 5-ös a jó... :D

A sikernek ára van. :) :) :)

Én gondoltam,de nem akartam hülyeséget írni :lol: :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.