Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
FYI

EZ is Neoluxxal lett fújva. 10-bő megvolt aszonta ha elszaródik egy év múlva akkor újra fújja.

Nem Kadettklubos csak ismerem kerületből - még az autójának a típusát sem tudja leírni rendesen :lol:

elég ronda de 10ért jó :)

Elküldve
body, nem? :)

De annak van érteleme, de nem tudtam a falcnál mire gondoltok :) 15 éve olvastam Moldovának a börtönökről írt riportkönyvét abban a "befalcolni" szót az öngyilkosokra használták a bentiek....és nem értettem, hogy jön ez a fényezéshez :)

Pedig egyszerü.. meglátod a 70ezres fényezést, és be...nah miiiii? falcolsz! :) Hehe.. nagyon pihent vok :lol:

Elküldve

Aham. Na ez még elmegy. Ez nem kell hogy pontossan jelezze az arányt. :lol:

Vannak olyan műszerek, amik saját szondával százados pontosságot tudnak

elérni a lambdaértékben, és ezekkel elég jól be lehet lőni az optimális keverékarányt

a vezérlésben a max teljesítményhez. :)

Elküldve

Nekem egyenlőre elég lesz ez is...

Aztán majd egyszer nézünk egy kipuffhőszenzort...

Van amúgy ilyen is:

c1_2.JPG

De Te szerintem ilyesmire gondolsz:

ez mondjuk fordulatszámjelző, de van ugyanilyen Air-fuel ratio-ban is...

D7.jpg

Elküldve

Még egy kis discofény Redinek!

Norbi!

Ilyet lehet ám a C20xe-hez is...

(bár így gyári állapotban nincs sok értelme...)

e2bb_1_b.JPG

Lassan megcsinálom a tavaly elkezdett hármas műszertartó csoportot, csak kettesben, és akkor oda...

Addig meg a másik szellőzőbe a turbó mellé... :lol:

Elküldve
mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés?

Ha marad fehér, akkor elemenként 12 pénz, ha átmész metálba, akkor 20. Van ugye tető, mocitető, 4 sárvédő, 2 ajtó, hátsóajtó, 2 lökhárító..... de telifénynél adnak azért kedvezményt, az nem olyan mint ha csak részeket kell fújni...

Jól mondják a srácok, ha a falcokat (réseket, nem látható helyeket) nem fújod, akkor ócsóbb - talán akkor a fehér fedőfény kijön az említett 70-ből, lehet, hogy még kevesebből is. De az elég béna, ha más színre fújod, és a motortér, meg a belső részek fehérek. Szóval a full fény, mondjuk egy metálszínnel szűken jön ki a 2 kilóból... két szín csak kicsit drágább, mert csak a festék változik, meg + két maszkolás, a meló nagyja ugyanaz.

Ja. és egy rendes fényhez csúnyán szét kell kapni az autót... akkor már lakatolod is, ahol rohad... szóval nem a szegényember sportja :lol:

Elküldve
Ja. és egy rendes fényhez csúnyán szét kell kapni az autót... akkor már lakatolod is, ahol rohad... szóval nem a szegényember sportja :)

Ezt a sportot nemsokára űzöm majd az omival. :)

Bár ezen a télen nem sok sót kap, úgyhogy kaptam még egy kis időt, mielőtt

nagyon csúnyán kivirágozna. De legkésőbb 2008 tavaszán muszáj lesz. :lol:

Akkor komplett szét akarom kapni, javítóivek, kihegesztés. Aztán kis csinosítás,

majd telifény és alvázvédelem (természetesen alváz is lakatolva lesz, ahol kell).

Így kap még 10 évet a fiatalságához. :)

Elküldve
Anti Neked még milyen FK műszered van a turbónyomáson kvül?

Azt hiszem egy olajhő, vagy Vízhő nem vagyok benne biztos...és van még egy oljanyomi...ha a két olajos van, azt tervezem bekötni... :lol:

Tom lenne vele terved?

Mert már egész olcsón (6.5-ért) lehet kapni... :)

Elküldve
Tom lenne vele terved?

Mert már egész olcsón (6.5-ért) lehet kapni... :lol:

Jaja, az olajos részét szerettem volna elboltolni. Hol lehet annyiért kapni? Jeladó van hozzá?

Elküldve

Nekem is kellene olajhömérséklet kijelzö jeladóval. Hol lehet kapni?

Olyan jeladóval kellene, amin M14-es menet van és belemegy az olajteknöbe.

Hátha hamarabb fönnakadok vele, ha már az is ott lóg. :lol:

Elküldve
Még egy kis discofény Redinek!

Norbi!

Ilyet lehet ám a C20xe-hez is...

(bár így gyári állapotban nincs sok értelme...)

http://i11.ebayimg.com/01/i/000/77/74/e2bb_1_b.JPG

ez nem tetszik, olyan gagyi legrosszabb-80as-évek dizájnú :)

(sőt, tiszta Knight Rider feeling.....ehhez piros ing kell fekete könyékig húzott bőrdzsekivel és "pajti"-nak kell hivnom az autóm :lol: :) )

Lassan megcsinálom a tavaly elkezdett hármas műszertartó csoportot, csak kettesben, és akkor oda...

Addig meg a másik szellőzőbe a turbó mellé... :)

Pár hete gondolkoztam azon, hogy kunyerálok a Dinytől énis egy ilyen konzolt és belerakok egy olaj + viz órát de rájöttem, hogy gyárinál nincs értelme és már öreg vagyok ehhez :)

Elküldve
Ja. és egy rendes fényhez csúnyán szét kell kapni az autót... akkor már lakatolod is, ahol rohad... szóval nem a szegényember sportja :D

az természetes, hogy az ajtóknál is fújatom....elég hülyén nézne ki :)

ha egyszer szerzek kéz alatt vmi erős nyugtatót akkor beveszek egy levéllel és leveszem a küszöböket megnézem milyen alatta :) .... :lol:

Ja barom öreg vagy...

csak érettebb....és még mindig rohadt jó vagyok :D

bezzeg a neont körbefurkálnád az autó alá... :)

nem :)

az a Tom :D :D

Elküldve

Redi! Ha már a küszön is lejön, az elég gáz. Elég lenne, ha csak a borítást vennéd le. :)

csak érettebb....és még mindig rohadt jó vagyok :)

szerénységedtől már csak szépséged a nagyobb! :lol:

Elküldve
ha egyszer szerzek kéz alatt vmi erős nyugtatót akkor beveszek egy levéllel és leveszem a küszöböket megnézem milyen alatta :) .... :lol:

Nem kell attól annyira tartani. Nekem is levették fél éve, készültem lelekileg, hogy szitát látok alul. Főleg, hogy a küszöbműanyagon voltak rozsdaszínű csíkok. Levették, volt ratja egy kis pörsenés semmi több, azt mondta a lakatos, hogy azt megcsinálja nekem barátságból, röhögve belefér a megrendelt munkába. És ennyi. A rozsdaszín az ajtó aljáról kenődött oda, az sem volt komoly, csak látványosan ilyesztő. És nem tudom honnan, mert nem volt rozsdás az ajtó alja....

Tied se lehet rossz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.