Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés?

A fehér szín olcsó............ :lol: Sztem úgy kb.ra jó is lehet az ár........de csak kb.ra.

Elküldve
mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés?

Sima 474-es fehér esetén ennyiből a kasznizás is megvan, ha nincs szétrohadva nagyon. :lol:

Elküldve

Meg számolja hozzá még egy 100-ast lakatra...mert akkor már érdemes azt is megcsinálni...

Bár láttam már 70ből fényezett autót is...

Attól függ mit akarsz...pl ha a falcokat nem kell fújni, ergo marad fehér, (és tényleg az a legolcsóbb szín) akkor olcsóbb... :lol:

Elküldve

de amikor a tiédet csinálták azt mondtad a 2 szin nem jelentős költségnövekedés :lol:

(ha már megvettem a Lambonaracs meg fekete festéket akkor nem akarom kidobni :) :) :) )

ui.: mi az a falc? :)

Elküldve

A két színnél már az emelheti jócskán a költséget, hogy míg a fehérből 30-ért megvan 2,5kg, addig

a két nem teljesen "raktártípusú" festék kilója kerülhet ennyibe.

Elküldve
ui.: mi az a falc? :lol:

Képzeld létezik még : side bady (ejtsd szájdbadi) és under bady (ejtsd ánderbadi)

Létezik még sok okos kis kifelyezés amit mindennap használunk az aitógyártásban. :)

Elküldve

body, nem? :lol:

De annak van érteleme, de nem tudtam a falcnál mire gondoltok :) 15 éve olvastam Moldovának a börtönökről írt riportkönyvét abban a "befalcolni" szót az öngyilkosokra használták a bentiek....és nem értettem, hogy jön ez a fényezéshez :)

Elküldve
Ennek az átalakítós dolognak akkor lenne igazán értelme, ha mindent be kellene jegyeztetni, még a váltógombokat és a szemöldököket is. De viszont mindnkinek megfizethetö áron, ne a német bejegyzési költségek sokszorosáért. De ez addig nem fog müködni, amíg legalább a KPM-esek nincsenek képben a dolgokkal.

A kérdés csak az, hogy milyen módon lehetne elérni, hogy változzon a rendszer.Hiszen tyuningműhely van már bőven itthon, tyuningbóót is, kellő mennyiségű illegal átalakított verda is.............

Gyűjteni kellene aláírást?Le kellene fizetni pár országgyűlési képviselőt?vagy hogyhátaztán? :lol:

Elküldve
Píístát is megzavarta a meleg idő. Túl hamar előjött az odújából, mint a medvék az állatkertben :lol: :) :)

Mút évben biztos túl koránra állították be az ébresztőórát :)

Elküldve
Mút évben biztos túl koránra állították be az ébresztőórát :)

Vagy álomdban elrontottad. :)

Ez Japán angol bázz.... :lol:

conicheeva :)

Elküldve
Redi! Ha home made jó lesz neoluxal, akkor gurulj le vele hozzánk! :) :) :)

megoldjuk :) :lol:

FYI

EZ is Neoluxxal lett fújva. 10-bő megvolt aszonta ha elszaródik egy év múlva akkor újra fújja.

Nem Kadettklubos csak ismerem kerületből - még az autójának a típusát sem tudja leírni rendesen :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.