Atommanó Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 szerintem a nyárigumi nem jo most pláne idötmérni nem Hát igen...ahhoz képest a 13.93 nem rossz... :lol:
J0hnny Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Szerintem meg nem.... Én egy 1.7TD isuzu blokkot tolnék bele az enyémbe!Benyás nem köll! :lol:
Laci4 Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Én legalább ott voltam... :) Érdekes, hogy még egyszer sem erőltetted, hogy mérj időt...mondjuk megértem... :D :) Én viszont egyszer igencsak beneveznék egy ilyen mókába..kivi vagyok mit mehet szegény megkínzott full gyári c20xe-m :) Kár hogy 2.5 éve nem mértem.. érdekelne,hogy csak nekem érzetre, vagy tényleg kicsit gyengébb a drágaság mint annó volt... Bár amit beletoltam bő 40e kmer-t, biztos adott neki.. volt benne elég sok komolyabb igénybevétel :lol: :)
lifi Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Hát igen...ahhoz képest a 13.93 nem rossz... :) szerintem is nagyon jo de ez lehet jobb is mert tudjuk a gumin sokmulik és nemcsak itt :lol: :)
Atommanó Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 A Voszi felrakta a mérős topicba a diagrammokat! ott meg tudod nézni őket... :lol:
opel16v Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Az csak az egyik dolog, hogy tisztán nem lehet lepapírozni a másik motorral az autót. De a másik az, hogy az említett motortípust nem igazán kapod meg 3-4ezer euró alatt kint sem a cuccaival együtt. :lol: Egyébként meg bármilyen motort behozhatsz, csak kell róla adásvételi, és akkor legál. A beépítése más kérdés, az itthon csak típusazonosban támogatott. :) Egyébként tippem szerint a kpm következő lépése az lesz a súly és a környezetvédelmi mérések után (persze a közúti kisteheres mérőállásra gondoltam), hogy vadászni kezdik az átalakított autókat. És akkor már nem lesz olyan "egyszerű" dolga a delikvenseknek, mint Tomnak a kormánnyal...
iqbéla Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Egyébként tippem szerint a kpm következő lépése az lesz a súly és a környezetvédelmi mérések után (persze a közúti kisteheres mérőállásra gondoltam), hogy vadászni kezdik az átalakított autókat. És akkor már nem lesz olyan "egyszerű" dolga a delikvenseknek, mint Tomnak a kormánnyal... Szerintem ez még szerencsére elég messze van. Ahhoz jópár komoly balesetnek kell történnie ordítóan egyértelműen a böszött erős utólagos motor - gyenge fék stb párosítása miatt, hogy erre figyelni kezdjenek... Persze ezt lekopogom, kopkopkop. Ami viszont biztos, hogy az "okosban" nagyobb motorral járóknak nagyon nem szabadna lebukniuk a nagy motorral, mert kapnak a nyakukba egy adócsalást (ugyebár nem fizették be a regadót), meg bírságai, stb. Ami rossz, hogy akkor be kell fizetni bizony a regadó különbözetet :lol:, ha egyszer kiderül...
Atommanó Elküldve Január15, 2007 Elküldve Január15, 2007 Na akkor nekem nó para...mociszám minden stimmel... :) :lol:
greg Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Az csak az egyik dolog, hogy tisztán nem lehet lepapírozni a másik motorral az autót. De a másik az, hogy az említett motortípust nem igazán kapod meg 3-4ezer euró alatt kint sem a cuccaival együtt. :) Egyébként meg bármilyen motort behozhatsz, csak kell róla adásvételi, és akkor legál. A beépítése más kérdés, az itthon csak típusazonosban támogatott. :) Egyébként tippem szerint a kpm következő lépése az lesz a súly és a környezetvédelmi mérések után (persze a közúti kisteheres mérőállásra gondoltam), hogy vadászni kezdik az átalakított autókat. És akkor már nem lesz olyan "egyszerű" dolga a delikvenseknek, mint Tomnak a kormánnyal... Szerintem meg ha Barkasba lehetett diesel passat motort építeni a megfelelő engedélyekkel, meg 23 lóerőre tervezett papírkasztniba suzuki meg fiat motort, akkor mást is lehet. Nem? Másrészt a motor beépítése is minden további nélkül szabad, csak forgalomban nem használhatod. (Csak hogy vmi rendkívül okosat mondjak én is...) :) Különben is Gabi, ne legyé' má ilyen vészmadár!!! :lol: Nehogymá eredetvizsgáló állomást állítsanak föl az út szélén... :)
motoraider Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Ja...eddig is az volt... :) :lol: :) :) akkor klónozta valaki az autód, mert ugyanaz a fényezés és turbós moci volt az astrába :)
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Na akkor legalább ki tom magyarázni majd a gyorshajtást... :lol: :) Vauxhall emblémás a hűtőrácsa nem? Mert van egy olyan, meg van egy olyan, hogy alul kék, felül fekete... :) de már lassan minden GSI turbós lesz...haladnak az emberek a korral... :)
motoraider Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Na akkor legalább ki tom magyarázni majd a gyorshajtást... :lol: :) Vauxhall emblémás a hűtőrácsa nem? Mert van egy olyan, meg van egy olyan, hogy alul kék, felül fekete... :) de már lassan minden GSI turbós lesz...haladnak az emberek a korral... :) nem tom csak elment melletünk ,de elől biztos nem angel lámpái voltak most,hogy mondod ez alul volt kék
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Na azért...mert pont ilyen nincs még egy... :lol:
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Van még kék ezüst is...meg van egy Cali akinek viszont kopp olyan a fényezése mint nekem... :lol:
coupe Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Én legalább ott voltam... :) Érdekes, hogy még egyszer sem erőltetted, hogy mérj időt...mondjuk megértem... :) :lol: Én is elmentem volna,de nem tudtam. Amúgy meg már voltam mérni,csak úgye a mérés nem jött össze.Mert valami zseni elnyomkodta a gépet és teljesen tönkretette :D :) :)
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Te is ott voltál amikor Voszi kiosztotta hozzá az itinert...aztán hozzámukkani sem tudtál...én legalább el tudtam rontani... :lol:
redline Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Szerintem ez még szerencsére elég messze van. Sajnos ebben nagyon nagyot tévedsz. Anno volt a totalcaron egy cikk, hogy mobil mérőállomásokat telepítettek és meg is fogták a TC-s srácot a Zsigával. Abba a cikkben azt irták, hogy csak "Budapest környéki utakon dolgoznak". Hát a ló_f@szt....rengetegszer láttam őket a Stadionok meg a Keleti között a Dózsán fost@m is, hogy kiszednek füstmérésre :lol:
Gelko Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Sajnos ebben nagyon nagyot tévedsz. Anno volt a totalcaron egy cikk, hogy mobil mérőállomásokat telepítettek és meg is fogták a TC-s srácot a Zsigával. Abba a cikkben azt irták, hogy csak "Budapest környéki utakon dolgoznak". Hát a ló_f@szt....rengetegszer láttam őket a Stadionok meg a Keleti között a Dózsán fost@m is, hogy kiszednek füstmérésre :lol: ha az embert elkapják mondjuk füstmérésre és nem stimmel vmi akkor beutalót kap vagy mit ?
redline Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 ha az embert elkapják mondjuk füstmérésre és nem stimmel vmi akkor beutalót kap vagy mit ? nemtudom, de nézegettem a rámpát félszemmel (de csak óvatosan :lol: ) amire fel kell állni mérésnél....hát lehet, hogy leérne a lökös olyan bazimagas de ott mérnek féket meg mindent.
Gelko Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 nemtudom, de nézegettem a rámpát félszemmel (de csak óvatosan :) ) amire fel kell állni mérésnél....hát lehet, hogy leérne a lökös olyan bazimagas de ott mérnek féket meg mindent. akkor gondolom beutaló a műszakira mert nem tudhatja az egyszerű söfőr h a fék megfelel-e pontosan az értékeknek...ha otthon nincs épp egy fékpad :lol:
Tom Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Én is elmentem volna,de nem tudtam. Amúgy meg már voltam mérni,csak úgye a mérés nem jött össze.Mert valami zseni elnyomkodta a gépet és teljesen tönkretette :) :) :) Én is mentem volna, de nem szóltatok... :) :lol:
redline Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 akkor gondolom beutaló a műszakira mert nem tudhatja az egyszerű söfőr h a fék megfelel-e pontosan az értékeknek...ha otthon nincs épp egy fékpad :lol: a TC-s cikkben igy járt a srác...minket nem tudom élve elengednének e.... :)
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Én is mentem volna, de nem szóltatok... :) :lol: kb háromnegyed órát voltunk ott...és még elég nagy is volt a forgalom sajnos... Sorry, hogy elfelejtettem szólni...next time fogok...(Te midig szólsz ha mész focizni??? :) )
Tom Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 a TC-s cikkben igy járt a srác...minket nem tudom élve elengednének e.... :lol: Azt is írta, hogy kb. 10-20 autóra van idejük egy nap. És általában egy "tuning" autó, a zöldkártyát leszámítva megfelel mindennek. Ráadásul ez teljesen KPM vonal, már elég régóta van ilyen, nem most indítottak külön offenzívát a tuning ellen. Egy céges kamion tükörradiál gumival és kicsit nagyobb tengelyterhelésel sokkal zsírosabb falat, mint egy F Astra, amiben nincsen katalizátor... kb háromnegyed órát voltunk ott...és még elég nagy is volt a forgalom sajnos... Sorry, hogy elfelejtettem szólni...next time fogok...(Te midig szólsz ha mész focizni??? :) ) Amikor kell ember, akkor igen. :) :)
Recommended Posts