Atommanó Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Ezt írtam, hogy semmi gond, ezért nehogy eltedd magad láb alol...csak tanulj belőle, és figyelj legközelebb...ennyi.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Nem leszek öngyi nyugi remélem sikerült ittisottis levajazni a dolgot. Mondjuk HBarbyval nem hiszem dehát azt már mexoktam hogy a lányok utálnak :lol: Este lesz vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 ....és aztán jön a nagy büdös általánosítás... :lol:.... Nem mellesleg azt megjegyezném, hogy aki 1 ember, 1 megnyilvánulásából messzemenő informciókat von le a személy kapcsán, nem is említve a társaságot, akihez tartozik - nevezzék, nevezzük bárhogyan is azt -, nos azzal miért is érdemes fogalkozni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Szerintem ne esettek 1más torkának csak mert volt egy nem komolyan gondolt mondatom a Kadettklub fórumon oks? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 ....Szerintem ne esettek 1más torkának.... Nincs ilyesmiről szó :lol: Egy általános érvényű gondolat volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Sőt a legjobb az lenne ha ez az eset nem szítana ellentétet köztünk! Rgo egy kivülálló fax viselkedése miatt faxért veszekszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Sőt a legjobb az lenne ha ez az eset nem szítana ellentétet köztünk! Rgo egy kivülálló fax viselkedése miatt faxért veszekszünk? nem volt senki se fax csak nem tujja h milyen jó h végre nem jönnek oda az őrök izomkodni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Húúúú de jót pörögtünk ma a Senivel... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Húúúú de jót pörögtünk ma a Senivel... :) :lol: :) jó h elmentünk..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Hahó! 'Sürgős' alvázmosás kellene nekem...tömítéseim ki lettek cserélve és jó lenne tudni hogy folyok e még valahol...mit is javallotok? Pöstön köllene...én a gubacsi útnál tudok egyet ha minden igaz de nem jártam még ott csak láttam már kiírva de fene tudja hogy mennyibe kerül ill. mennyire jó az. Köszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lacee, ha arra gondolsz én egyszer amikor ki akartam deryteni honnan szivárog az olaj akkor a Régi Fóti úton lévő mosóba mentem és ott fizettem be egy motormosásra. Megmondtam hogy csak a motort mossák le ha a gyújtás vagy a légszűrő vizes lesz akkor morci leszek. Tök jól megcsinálták, egyértelmű lett hogy a kartergázbevezetésnél eresztett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lanti! (Aki nem is Anti... :lol: ) Örülök, hogy személyesen is megismertünk. :) Hát ha maradtatok volna, nem bántátok volna meg...volt még rajtunk kívül egy frt-s BMW...na az volt az überkirály...már 20 m el a kör elött keresztberakta, és úgy csapódott be íven...nagyon jól nyomta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lanti! (Aki nem is Anti... :lol: ) Örülök, hogy személyesen is megismertünk. :) Hát ha maradtatok volna, nem bántátok volna meg...volt még rajtunk kívül egy frt-s BMW...na az volt az überkirály...már 20 m el a kör elött keresztberakta, és úgy csapódott be íven...nagyon jól nyomta... :D igen Lanti, de már rég ota :) :) Hát majd legközelebb! Sajnálom h nem a géjesivel voltál, megcsodáltam volna....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Csütörtökön, ha Lurdyba elnézel, oda azzal szoktam menni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Csütörtökön, ha Lurdyba elnézel, oda azzal szoktam menni... :) korházba leszek de hátha kiengednek éccakára.... :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Miért? Csak nem valami gáz van... Remélem ott dolgozol.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Miért? Csak nem valami gáz van... Remélem ott dolgozol.... :lol: nem csak ki kell szedni belölem 1 daganatot.. ugyhogy szerdán műtenek......... és vszinű min péntekig bent leszek, de majd kiszökök nem gond :) :) Remélem ott dolgozol.... :) de azért jól esett hogy olyan orvososnak látszom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 nem csak ki kell szedni belölem 1 daganatot.. ugyhogy szerdán műtenek......... és vszinű min péntekig bent leszek, de majd kiszökök nem gond :) :) de azért jól esett hogy olyan orvososnak látszom :) :) Komoly srác vagy ezen röhögni tucc én még a mandiműtétemtől is be voltam sz@rva durván Akkor csütörtök Lurdy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 de azért jól esett hogy olyan orvososnak látszom :) :) Mindenekelött üdv Mindenkinek! Lanti! ezt az orvos dolgot kicsit tulzásnak érzem, szerintem betegszálitonak nézett max me az alkatod megvan hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Loboka! Üdv neked is itt... :D Hát még az a betegszállítós is túlzás lehet...hullaszállítő... :lol: :) :) Lanti! Akkor csak ügyesen a kórházban, aztán vigyázni a 20 éves nagycsöcsű nővérkékkel...mert alattomosak tudnak ám lenni, ha altatják az embert... :) :) Ja és most értem haza! Morral és Demóval csak elindítottuk a Calit...az ex tulaj nem volt túl boldog... :D De a lényeg, hogy lábon megy haza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Morral és Demóval csak elindítottuk a Calit...az ex tulaj nem volt túl boldog... :lol: De a lényeg, hogy lábon megy haza... :D Ez mekkora már!Kivi lettem volna a tulaj képére! :) :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....csak elindítottuk a Calit.... :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Üdvözlöm kedves új klubtagunkat Lifit(hondás Krisztiánt) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Üdvözlöm kedves új klubtagunkat Lifit(hondás Krisztiánt) :lol: Lifi-fufi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lifi-fufi :) Kicsit lassan megy még a gépelés,de fog ez menni :lol: .Kitartás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts