MOR16V Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Nekem is kellene kartervédö, de nem tudom, hogy mit szólnának a géphez, mert a gyári tuti, hogy nem passzolna. :) Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak. Viszont a +súlyt valahogy le kellene dolgozni máshol. :lol: És akkor azt már a földön akarod húzni :) Kérdezzétek meg nekem is léci a GTE-re meg a GSire is ------------------------------------------------------------ Seriff kartervédő ----------------------------------------------------------- 1. Redi 2. Tom 3. RTomi (E Kadett 1.3i) 4. Albert (Astra GSI + GTE) Lesz itt kedvezmény :) Én Kecsón csináltattam a Gubacsi Tibinél és el kell mondjam nagyon jó hogy van mert már ezerszer szétvertem volna a kartellt :)
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :lol:
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 mert már ezerszer szétvertem volna a kartellt :D azt a GVH hivatott szétverni :) IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... lehet, hogy nem kellett volna neki emliteni a futómű kotyogásnál a BW-s szlalomot meg a kecsói kiseggelést? :lol: ..... :) De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :) nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :)
Tom Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 azt a GVH hivatott szétverni :) lehet, hogy nem kellett volna neki emliteni a futómű kotyogásnál a BW-s szlalomot meg a kecsói kiseggelést? :lol: ..... :) nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :) De a hullámtörő és az a terelő lemez elvileg nem ugyan az, nem? :)
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? 60as fémkatival együtt rendeltem én úgy fizettem 55ezret. A kati volt 35, a lemez 20 felrakással, ami kb 15 percig tartott. azt a GVH hivatott szétverni :lol: Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :)
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 ....Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :lol:.... :) :) :) :)
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :) itt egy pillanatnyi gyengeség is végzetes lehet :lol:
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 :) :) :) :) ui: mindjárt jön, hogy aszongya én is 58 milló szerver állapotát figyelem és 56 userrel beszélek egyszerre :lol:
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 itt egy pillanatnyi gyengeség is végzetes lehet :) na igen pl hogy is kell lecsatizni a compit ugye? :) :lol: :)
Tom Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 na igen pl hogy is kell lecsatizni a compit ugye? :) :lol: :) Az nem USB-s, ne bántsátok szegényt. :) :)
rtomi Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 3. RTomi (E Kadett 1.3i) Az 1,4i és nemegyhárom. :lol:
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Az nem USB-s, ne bántsátok szegényt. :) :) no para mindenki hibázhat :) Már megint vectráznom kell asszony lenyúlta a géjesít :lol:
Tom Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 ahhahaha papucs :D :) Mintha az Anti nevét hallottam volna? :lol: :) :) :)
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Tom! Te még fönnt vagy? Ja gondolom most szolt anyukád, hogy most már spuri az ágyba... :lol:
voszi Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 na mi lett Anti, leszedett a bige rendesen a tárgyaláson, vagy lesz tuning tavasszal? :lol: :)
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 István! Beszéltem lakatossal és abban maradtunk, hogy hívjuk egymást reggel 8 - 9 körül, hogy mi legyen. Mert ugyanis egy Campot csinál (aminek ma kész kellett volna lennie) és ma még nem hozták meg neki a lökhárítót és a hűtőt ezért csúszik a project!
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Megúsztam...a "fogyókúra" már megvolt elöbb... :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :lol: Még a ringen az Astra kupán induló autóknak is volt hegesztve ez a terelő lemez a karterbe a megfelelő olajellátás miatt.
J0hnny Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Megúsztam...a "fogyókúra" már megvolt elöbb... :) Fogyó-kúrás? :lol: :)
Laci4 Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :) Itt van pár kép.. találjátok ki mi micsoda.. én nem értek hozzá :lol:
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Még a ringen az Astra kupán induló autóknak is volt hegesztve ez a terelő lemez a karterbe a megfelelő olajellátás miatt. nem volt benne gyárilag?
Demó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Ma eltört valami a Corsán, aminek elvileg még a turbót is bírnia kellene. :lol: Na nem a féltengelyek, de azért ez is meglepett kicsit. Ebböl is látszik, hogy milyen erös a motorom. :) http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1245_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1247_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1253_www...ltoltes.hu_.jpg
Albert Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Ma eltört valami a Corsán, aminek elvileg még a turbót is bírnia kellene. :) Na nem a féltengelyek, de azért ez is meglepett kicsit. Ebböl is látszik, hogy milyen erös a motorom. :) http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1245_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1247_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1253_www...ltoltes.hu_.jpg Butainformatikusként ez számomra stabrúdnak tűnik... Eltaláltam? :lol:
Demó Elküldve Január10, 2007 Elküldve Január10, 2007 Butainformatikusként ez számomra stabrúdnak tűnik... Eltaláltam? :lol: Nem, ez nem stabrúd, ez viszi át az eröt a kerekekröl a kasztnira. Corsánál a stabrúd még ez alá lenne fölfogatva, de nekem nincs. :)
Recommended Posts