MOR16V Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Nekem is kellene kartervédö, de nem tudom, hogy mit szólnának a géphez, mert a gyári tuti, hogy nem passzolna. :) Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak. Viszont a +súlyt valahogy le kellene dolgozni máshol. :lol: És akkor azt már a földön akarod húzni :) Kérdezzétek meg nekem is léci a GTE-re meg a GSire is ------------------------------------------------------------ Seriff kartervédő ----------------------------------------------------------- 1. Redi 2. Tom 3. RTomi (E Kadett 1.3i) 4. Albert (Astra GSI + GTE) Lesz itt kedvezmény :) Én Kecsón csináltattam a Gubacsi Tibinél és el kell mondjam nagyon jó hogy van mert már ezerszer szétvertem volna a kartellt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 mert már ezerszer szétvertem volna a kartellt :D azt a GVH hivatott szétverni :) IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... lehet, hogy nem kellett volna neki emliteni a futómű kotyogásnál a BW-s szlalomot meg a kecsói kiseggelést? :lol: ..... :) De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :) nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 azt a GVH hivatott szétverni :) lehet, hogy nem kellett volna neki emliteni a futómű kotyogásnál a BW-s szlalomot meg a kecsói kiseggelést? :lol: ..... :) nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :) De a hullámtörő és az a terelő lemez elvileg nem ugyan az, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? 60as fémkatival együtt rendeltem én úgy fizettem 55ezret. A kati volt 35, a lemez 20 felrakással, ami kb 15 percig tartott. azt a GVH hivatott szétverni :lol: Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ....Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :lol:.... :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Jó van na nyelvbotlás nem fikázni ezért több helyre figyelek antennazseni :) itt egy pillanatnyi gyengeség is végzetes lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 :) :) :) :) ui: mindjárt jön, hogy aszongya én is 58 milló szerver állapotát figyelem és 56 userrel beszélek egyszerre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 itt egy pillanatnyi gyengeség is végzetes lehet :) na igen pl hogy is kell lecsatizni a compit ugye? :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 na igen pl hogy is kell lecsatizni a compit ugye? :) :lol: :) Az nem USB-s, ne bántsátok szegényt. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 3. RTomi (E Kadett 1.3i) Az 1,4i és nemegyhárom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Az nem USB-s, ne bántsátok szegényt. :) :) no para mindenki hibázhat :) Már megint vectráznom kell asszony lenyúlta a géjesít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ahhahaha papucs :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ahhahaha papucs :D :) Mintha az Anti nevét hallottam volna? :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Tom! Te még fönnt vagy? Ja gondolom most szolt anyukád, hogy most már spuri az ágyba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 na mi lett Anti, leszedett a bige rendesen a tárgyaláson, vagy lesz tuning tavasszal? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 István! Beszéltem lakatossal és abban maradtunk, hogy hívjuk egymást reggel 8 - 9 körül, hogy mi legyen. Mert ugyanis egy Campot csinál (aminek ma kész kellett volna lennie) és ma még nem hozták meg neki a lökhárítót és a hűtőt ezért csúszik a project! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Megúsztam...a "fogyókúra" már megvolt elöbb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 IGen ő is konkrétan a szalomról bazsevált... De hát azért csak nem tud onnan úgy elvándorolni az olaj... :lol: Még a ringen az Astra kupán induló autóknak is volt hegesztve ez a terelő lemez a karterbe a megfelelő olajellátás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Megúsztam...a "fogyókúra" már megvolt elöbb... :) Fogyó-kúrás? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 nem tudom, hogy néz ki egy ilyen cucc belseje de ha van benne ilyen hullámtörő akkor tuti nem véletlenül van mert 5000rpm-en 1 sec-ig nincs kenés az csunya lehet :) Itt van pár kép.. találjátok ki mi micsoda.. én nem értek hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Még a ringen az Astra kupán induló autóknak is volt hegesztve ez a terelő lemez a karterbe a megfelelő olajellátás miatt. nem volt benne gyárilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ma eltört valami a Corsán, aminek elvileg még a turbót is bírnia kellene. :lol: Na nem a féltengelyek, de azért ez is meglepett kicsit. Ebböl is látszik, hogy milyen erös a motorom. :) http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1245_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1247_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1253_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ma eltört valami a Corsán, aminek elvileg még a turbót is bírnia kellene. :) Na nem a féltengelyek, de azért ez is meglepett kicsit. Ebböl is látszik, hogy milyen erös a motorom. :) http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1245_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1247_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1253_www...ltoltes.hu_.jpg Butainformatikusként ez számomra stabrúdnak tűnik... Eltaláltam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Butainformatikusként ez számomra stabrúdnak tűnik... Eltaláltam? :lol: Nem, ez nem stabrúd, ez viszi át az eröt a kerekekröl a kasztnira. Corsánál a stabrúd még ez alá lenne fölfogatva, de nekem nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts