gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Küldtem Pü-t még tegnap este kedves Redline! 2-vel ezelötti hozzászólásomat is így kezdtem! :) :lol:
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Küldtem Pü-t még tegnap este kedves Redline! 2-vel ezelötti hozzászólásomat is így kezdtem! :) :lol: Kedves Tamás! Olvastam de még válaszolni nem tudtam érdemben.
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Ok csak jelezhetted volna, hogy olvastad hamár segíteni szeretnék! :lol:
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 a gyári antenna ugye csavarozva és nem ragasztva van? wtf? Univerzális Air Ride futómûvek :lol: :)
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Igy hogy veszem le kulturáltan? Ott marad egy lik :lol:
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 De ezt már egyszer mondtam! Pont lent voltunk a mélygarázsban sőt akkor amikor az akksidat töltöttem és raktuk vissza! Ja a melós dolgon ne nagyon sokáig gondolkozz. Veszteni nem veszíthetsz egy interjúval!
Tom Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Igy hogy veszem le kulturáltan? Ott marad egy lik :) Ealdó a gyári antennád? :lol:
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? nekem mikor érdeklődtem a www.seriff.hu-n, 25-öt mondtak pk-val együtt...igaz a vectrára... és 1 nap alatt válaszoltak... sőt... most néztem meg... 20 percen belül. :lol: gyors a cég.
Tom Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? Valami 27 a GSi-re. Ha jól emlékszem vagy 24? Kérdezz meg 2 darabot, mailben gyorsan válaszolnak.
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 telefonon lehet még gyorsabban is. :) vagy nem? :lol:
FBalazs Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 wtf? Univerzális Air Ride futómûvek :lol: :) De széép is lenne!
rtomi Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Rendelek én is asszem lassan, a srác meg ingyen felhozza pestre. Ha gondolod tolhatjuk együtt, hátha még valami kedvezményt is ad. Kadetthez is lehet olyat? :lol:
Albert Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Kérdezzétek meg nekem is léci a GTE-re meg a GSire is ------------------------------------------------------------ Seriff kartervédő ----------------------------------------------------------- 1. Redi 2. Tom 3. RTomi (E Kadett 1.3i) 4. Albert (Astra GSI + GTE) Lesz itt kedvezmény :lol:
Demó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 nem mert ugyx emlékszem azt mondta, hogy 1 a kevés lesz, mert vékony Nekem is csak egy van és nem ér bele sehol, pedig még csak nem is hajlítgattam. Eddig 2 kocsin csináltam és mindkettönél passzolt. Antinak nem ARP csavarok voltak már benne, mert azok nem passzolnak. Vékonyabb, mint egy gyári tömítés, de ez csak a csavaroknál lényeges, azok alá elég egy-egy alátét és máris passzol. Mellesleg 2db XEV tömítés már 13000-14000 forint körül lenne. :lol:
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Kadetthez is lehet olyat? :lol: http://www.seriff.hu/katalogus Én már kérdezetem (fél éve), most más jön. :) Beszótál nekik és félsz, hogy feléismerik a hangodat ? :)
Demó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Nekem is kellene kartervédö, de nem tudom, hogy mit szólnának a géphez, mert a gyári tuti, hogy nem passzolna. :) Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak. Viszont a +súlyt valahogy le kellene dolgozni máshol. :lol:
FBalazs Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Ez véleményem szerint ellentmond az eddigi "súlycsökkentő" projekteknek...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 ....Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak.... Verecke Bt. szerintem kecskeméti cég :lol:
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Én 18-ért vettem...bár most nincs fennt...de nyárra tervezem visszarakni... bár jó nehéz... :lol: Na voltunk a Patyinál, és valami olyasmiről bazsevált, hogy a hullmtörő kell, hogy visszamenjen, mert különben könnyen csapágyas lesz a moci...ez most hogy is van? :)
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Verecke Bt. szerintem kecskeméti cég :lol: szerintem is. :) Sőt... http://www.seriff.hu/rolunk
redline Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Na voltunk a Patyinál, és valami olyasmiről bazsevált, hogy a hullmtörő kell, hogy visszamenjen, mert különben könnyen csapágyas lesz a moci...ez most hogy is van? :lol: esetleg kanyarban (bár ehhez sztem elég combos meg gyors kanyar kell) egy pillanatra elvándorol az olaj -> nincs kenés -> hello vagy ilyen nem történhet? :)
Recommended Posts