Albert Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Oksa benne vagyok a legközelebben mondjuk pont a dárc ami nem megy a kocsmajátékok közül de még igy is volt egy akkora mákom hogy nyertem egyet hehe (tény hogy az utsó bullt 12 körön keresztül nem tudtam kidobni de akkoris). Hazafelé emléxel Pista sötétek voltak a jelzőlámpák a Hungária - Üllői pici kereszteződésben: kidöntöttek egy jelzőlámpa oszlopot és még ma reggel se nem van ott semmi - gondolom mekkora dugó lehet, nem lehet élmény az Üllőiről úgy a Hungáriára kanyarodni nagyívben. Jóvan Gesit meg nem lopták el a cég elől hálistennek és buszoznom se kellett mer behozott Polo-s kolega. Iszonyat meleg van kint holnap lehet le fogom tudni így mosni az autót ha ez marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 http://www.filecabi.net/video/carcartoon.html :lol: :) :) :) :D Nem biztos, hogy megfognám a GSIvel :D ŐŐŐ.. izé.. ez lenne a mi kategóriánk? nem inkább egy eltévedt Forma1-es ótó? :D Iszonyat meleg van kint holnap lehet le fogom tudni így mosni az autót ha ez marad. Ez egy jó 5let! nekem is le kellene.. rég volt már ilyen szutykos szegénykém.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 ŐŐŐ.. izé.. ez lenne a mi kategóriánk? nem inkább egy eltévedt Forma1-es ótó? :lol: Némi iróniával értettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 hy skacok....megint lecsúsztam a tegnapi bulit..... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Antinak felni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 nem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Antinak felni! :lol: Ezt néztem én is egyből, de autón a króm (amit mondjuk érdemes lenne venni) szerintem nagyon sután néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Tádááám : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2975 :lol: ....Oksa benne vagyok a legközelebben mondjuk pont a dárc ami nem megy a kocsmajátékok közül de még igy is volt egy akkora mákom hogy nyertem egyet hehe (tény hogy az utsó bullt 12 körön keresztül nem tudtam kidobni de akkoris).... De játék :) Hol xnek megy jobban, hol ynak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Tádááám : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2975 Üdv mindenkinek immár MOTE tagként! :lol: thx 4 Loboka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Üdv immár mint klubtagként... :) Ezt sikerült szép csöndben összehozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 majd mostmár tényleg tiszteletemet teszem 1 lurdy talin! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 majd mostmár tényleg tiszteletemet teszem 1 lurdy talin! :lol: üdv a klubban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 majd mostmár tényleg tiszteletemet teszem 1 lurdy talin! :lol: Megyünk ám ma este is hajógyárira... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Antinak felni! :) Nah ez pöpec! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Ezt néztem én is egyből, de autón a króm (amit mondjuk érdemes lenne venni) szerintem nagyon sután néz ki. Hát ez szerintem nem fényes króm,inkább olyan eloxált szürkés szín!Szerintem jól mutatna a GSi alatt és ilyen tényleg nem sok rohangál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Hát ez szerintem nem fényes króm,inkább olyan eloxált szürkés szín!Szerintem jól mutatna a GSi alatt és ilyen tényleg nem sok rohangál! Tudom-tudom, én azt mondom, hogy az alatta lévő krómot nézd meg, amiről fotó van. Az szerinten nagyon gagyisztikus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Furcsán, mély hangon súrlódik a fékem fékezéskor. Elkopott a betét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 bróbáld meg kevesebbet használni... :lol: Szerintem amúgy inkább a tárcsa kopott el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Ezt elég könnyű megnézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Ezt elég könnyű megnézni. :) Elhoztuk a felniket. :lol: Szépek, de nehezek. 11 kiló/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Elhoztuk a felniket. :) Szépek, de nehezek. 11 kiló/db. ejha... gratula. Bár igazából az eladó megtehette volna, hogy zárt aukcióra berakja őket 10-ért, a régit törli, az újba csak téged hív be, te leütöd, és a megbeszélt árat fizeted érte. Így a vakera át van ba.zva... és az eladó kisebb jutalékot kell fizessen... na de nem is tudom, miért foglalkozok ezzel, hisz ez már nem a te bajod. :) még1x grat... azé dobhatnál képeket, hogy tényleg elhigyjük, hogy 4 db-ot vettél, nem csak 1-et! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Jaja...foxtrottos képekekt akarunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Elhoztuk a felniket. :lol: Szépek, de nehezek. 11 kiló/db. képet vagy linket kérek ráér azonnal........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 képet vagy linket kérek ráér azonnal........ olvass vissza :) :lol: Mak felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 olvass vissza :) :lol: Mak felni :) jah köszi nem találtam mer béna vagyok........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts