Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ez fémtömítés.. nem nagyon megy össze húzáskor... :lol:

De a C20NE és C20XE az nem 100% fém. Egyébként a fém is zömül a hengerfej csavarok lehúzásakor csak nem akkorát mint a másik.

Elküldve

Ez így van...ezért kell számolgatni, méricskélni, és kitanulmányozni a tutit...így lehet előrehaladni...

Képzeld ha soha nem gyújtanak tüzet...vagy nem tesznek görgőt a kövek alá...hol lennénk most...így halad a világ... :) Ki kell próbálni... :lol:

Elküldve

Jó persze...csak gondoltam hátha...meg ha lehet, tudni, hogy mekkora a gyári tömítés lehetne kalkulálni közelit...aztán túl nagy baja nem lesz, ha pcicit nagyobb a kompresszió...de csak picit...

Elküldve

Persze sokáig húzhatnánk ezt az eszmecserét. Egy a lényeg nem mi vagyunk azok az emberek akik sok pénzel rendelkeznek ahoz, hogy tesztelgessük mi a nagy tuti. Meg persze nagyon kéne tudni számolni hozzá és szerszám ill. titti mérő eszközök is kellenek hozzá ami megint pénz. Arra ott vannak a nagy tunerek mint Brabus, AMG, Heico, Irmscher, Hartge, DBilas, Oettinger és még sorolhatnám.

Elküldve

Jó holnap írok nekik, hogy a mi Racce barátunk itt dilemmázik de együtt nincs annyi vagyonunk mint nekik egy havi fizujuk, ezért jólenne ha magukba néznének, és rápróbálgatnák a 8czelepes opelmocira, hgoy mi is lenne jó...

De jó is lenne ha így működne...

Inkább még azt lehetne, hogy a Jürgeneknél utánanézni, hogy mit lehetne ilyen esetben tenni... :lol:

Vagy várunk még 2 évet, és megkérdezzük a Románoktól...addigra ők űrhajóval fognak járni hozzánk képest... :)

Elküldve
ráköltöttél egy csomó pénzt és csak a 14es villamost birod lenyomni....ejej nem volt az év biznisze :lol:

irígykedsz mi? :)

Elküldve
Na kő a felni kicccsááávóóó??? :lol:

láttad Tomi hsz-ét sajnos igaz.van egy érdeklődő a felnimre,ha kell neki és 0ba kijövök akkor igen,bár ezt kétlem,úgyhogy szerintem nyugodtan add el annak aki meg tudja venni. :) :) :)

Elküldve

Jó...de sajnálom, mert valahl meg nagyon tetszik...ezzel is úgy vagyok mint az Azevval...nagyon nem akarom, hogy messze kerüljön... :)

Bár elég ütős felnit hajtok...nem az a szembejön az Üllőin fajta... :lol:

Elküldve
Jó...de sajnálom, mert valahl meg nagyon tetszik...ezzel is úgy vagyok mint az Azevval...nagyon nem akarom, hogy messze kerüljön... :lol:

mennyi az ára ?

Elküldve
....Krisztiánnal beszéltél telefonon...csak nem nagyon értette, mert össze vissza beszéltél... :)....

Abban a hangzavarban szemtől-szemben alig lehetett beszélgetni, aki hívott azoknak, mind az mondtam, hogy küldjön smst :lol:

Elküldve
De Piiista!

Az a nemmindegy, hogy milyen nyelven... :) :)

Este Darts???? :lol:

még akár lenne is kedvem....

esetleg hétvégén valaki usziba nem jönne??? jó kis szauna,meg tök/nuni áztatás...esetleg Széchenyi...

2.200 a szekrényes jegy és 2.600 a kabinos.Albival dumcsiztuk,hogy el kéne menni pancsolni.Na valaki??? :)

Elküldve

Inkább felnire gyűjts... :lol:

Nem muszáj ma is eröltetni a Dart's-ot...lehet, holnap is...vagy jövő héten...

Gabi? Balázs? Vosziék? Vagy bárki akinek kedve van...

Kinek mikor jó...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.