Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Csak ezzel az a problem, hogy honnan tudod milyen vastag a lehúzás után? Ez fémtömítés.. nem nagyon megy össze húzáskor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 jah főleg h vki fél1-kor bealudt ugye Racce vagy volt az 1 is talán..... :lol: Hamar kidőlt az biztos pláne hogy ő volt a házigizda. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ez fémtömítés.. nem nagyon megy össze húzáskor... :lol: De a C20NE és C20XE az nem 100% fém. Egyébként a fém is zömül a hengerfej csavarok lehúzásakor csak nem akkorát mint a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ez így van...ezért kell számolgatni, méricskélni, és kitanulmányozni a tutit...így lehet előrehaladni... Képzeld ha soha nem gyújtanak tüzet...vagy nem tesznek görgőt a kövek alá...hol lennénk most...így halad a világ... :) Ki kell próbálni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Talán te sem költenél annyit az autódra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jó persze...csak gondoltam hátha...meg ha lehet, tudni, hogy mekkora a gyári tömítés lehetne kalkulálni közelit...aztán túl nagy baja nem lesz, ha pcicit nagyobb a kompresszió...de csak picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Persze sokáig húzhatnánk ezt az eszmecserét. Egy a lényeg nem mi vagyunk azok az emberek akik sok pénzel rendelkeznek ahoz, hogy tesztelgessük mi a nagy tuti. Meg persze nagyon kéne tudni számolni hozzá és szerszám ill. titti mérő eszközök is kellenek hozzá ami megint pénz. Arra ott vannak a nagy tunerek mint Brabus, AMG, Heico, Irmscher, Hartge, DBilas, Oettinger és még sorolhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jó holnap írok nekik, hogy a mi Racce barátunk itt dilemmázik de együtt nincs annyi vagyonunk mint nekik egy havi fizujuk, ezért jólenne ha magukba néznének, és rápróbálgatnák a 8czelepes opelmocira, hgoy mi is lenne jó... De jó is lenne ha így működne... Inkább még azt lehetne, hogy a Jürgeneknél utánanézni, hogy mit lehetne ilyen esetben tenni... :lol: Vagy várunk még 2 évet, és megkérdezzük a Románoktól...addigra ők űrhajóval fognak járni hozzánk képest... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Vazzeg a Racce-nak most annyi pénze sincs, hogy egy egészségeset rotyantson nem hogy tesztelgessen. :lol: Bocs Robi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A Risse-nél csak ez a két méret van a széria méreten felül melette a nem túl olcsó ár már a gyári hoz képest: 1,3mm 2,0mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ráköltöttél egy csomó pénzt és csak a 14es villamost birod lenyomni....ejej nem volt az év biznisze :lol: irígykedsz mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 "It's just a business, Johnny!" :lol: Már megint kinyírtam a Xboxomat... asszem inkább alszom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :lol: :) ez így igaz Tomi,de talán egy hf tömítés még belefér..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ...a sz@rásba... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :) :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na kő a felni kicccsááávóóó??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na kő a felni kicccsááávóóó??? :lol: láttad Tomi hsz-ét sajnos igaz.van egy érdeklődő a felnimre,ha kell neki és 0ba kijövök akkor igen,bár ezt kétlem,úgyhogy szerintem nyugodtan add el annak aki meg tudja venni. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó...de sajnálom, mert valahl meg nagyon tetszik...ezzel is úgy vagyok mint az Azevval...nagyon nem akarom, hogy messze kerüljön... :) Bár elég ütős felnit hajtok...nem az a szembejön az Üllőin fajta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én is nagyon sajnálom,nekem is nagyon tetszik,ha van képed az új tervről akkor link plz! :) Még egy uccsó flesselés..... :lol: Energee 17coll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó...de sajnálom, mert valahl meg nagyon tetszik...ezzel is úgy vagyok mint az Azevval...nagyon nem akarom, hogy messze kerüljön... :lol: mennyi az ára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....Krisztiánnal beszéltél telefonon...csak nem nagyon értette, mert össze vissza beszéltél... :).... Abban a hangzavarban szemtől-szemben alig lehetett beszélgetni, aki hívott azoknak, mind az mondtam, hogy küldjön smst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 De Piiista! Az a nemmindegy, hogy milyen nyelven... :) :) Este Darts???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....Este Darts???? :lol:.... Nekem csak 9-10 után lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 De Piiista! Az a nemmindegy, hogy milyen nyelven... :) :) Este Darts???? :lol: még akár lenne is kedvem.... esetleg hétvégén valaki usziba nem jönne??? jó kis szauna,meg tök/nuni áztatás...esetleg Széchenyi... 2.200 a szekrényes jegy és 2.600 a kabinos.Albival dumcsiztuk,hogy el kéne menni pancsolni.Na valaki??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Inkább felnire gyűjts... :lol: Nem muszáj ma is eröltetni a Dart's-ot...lehet, holnap is...vagy jövő héten... Gabi? Balázs? Vosziék? Vagy bárki akinek kedve van... Kinek mikor jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts