opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Az kizárt dolog,mert nem tudom! :) Ülj le fiam, egyes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Dehogyisnem. :) Átalakítási engedéllyel igen. :lol: Nekem még a 15-ös felni is be van írva. :) Nekem határzott nemmel válaszoltak erre az okmányirodában. Dehát ez már ilyen Mo. feeling sajnos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nekem határzott nemmel válaszoltak erre az okmányirodában. Dehát ez már ilyen Mo. feeling sajnos... :lol: Mert azok nem értenek hozzá. Ami rajta van az engedélyen, azt át kell vezetniük a forgalmiba. Úgyhogy azt kell kérdezni, aki az engedélyt kiállítja (kpm megyei iroda). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Antinak a frizbi témához! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nekem határzott nemmel válaszoltak erre az okmányirodában. persze, mert a kérdést sem értették :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Tom! Azért mert amíg nincs szétszedve addig jó...amint belenyúlnak, máris ott a lehetőség, hogy valamit nem jól raknak össze... Szerintem is, amíg nem kell szétszedni amúgyis a motort, addig ne kockáztass gyakorlatilag feleslegesen... ... arról nem is beszélve, hogy ráköltesz 150e-t, nyersz pár pacit, majd két hét alatt úgy megszokod, hogy észre sem veszed... Na megyek vissza, vár a tananyag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 persze, mert a kérdést sem értették :lol: Egyébként lehet. Bár elég sokat beszéltem a csajjal. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy a XIII. kerületi okmányiroda első ilyen esete volt, hogy a sportkormányért vették el a forgalmit és azt sem tudták, hogy ilyenkor mi van. De nembaj, már románia is EU tag, nem vagyunk egyedül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De nembaj, már románia is EU tag, nem vagyunk egyedül. :D :) :) :) Király...csak az a gáz, hogy így is utsók maradtunk... :lol: Johnny! Király volt a film! Végignéztem este...könnyeztem a röhögéstől néha...de a frizbis jelenet az vitte a prímet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ... Bár elég sokat beszéltem a csajjal. Eheheheehhe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De nembaj, már románia is EU tag, nem vagyunk egyedül. :D :) :) :) :) :D :D :D Király...csak az a gáz, hogy így is utsók maradtunk... :lol: Azért még nem vagyunk utsók mert a románok és a bulgárok is mögöttünk vannak,de ez már nem tart sokáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Szerintem meg már most utsók vagyunk mert ilyenek vannak. 190-ért megcsinálható fénnyel együtt. :) És ráadásul mérisne tároljuk az ótót a felnin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ...de a frizbis jelenet az vitte a prímet... :lol: Megnéztem azt a jelenetet még párszor,nem normális az a fazon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Voszi! Kár, hogy nem jöttetek...pedig jó volt a buli... Hát igen...csak ilyenkor azért még azt sem árt figyelembe venni, hogy enniyért lesz egy törött kocsid... Bár én nem szólok egy szót sem... :lol: :) tényleg sajnálom, beszoptam ezt a melót. már 5 éve ez megy, de többé nem vállalok dec. 31.-es határidőre melót, az szent. azóta megy ez, mióta válni kezdtem, mert köllött a píz. de idén már házasodok, nincs ilyen kényszer... .) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 tényleg sajnálom, beszoptam ezt a melót. már 5 éve ez megy, de többé nem vállalok dec. 31.-es határidőre melót, az szent. azóta megy ez, mióta válni kezdtem, mert köllött a píz. de idén már házasodok, nincs ilyen kényszer... .) :lol: :) erre mondják azt, hogy van aki sohasem tanul :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 erre mondják azt, hogy van aki sohasem tanul :lol: :) beszóóósz? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 beszóóósz? :) :) ugyan dehogy, hát olyan vagyok én? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 véged, legyorsullak a Tigrával! :lol: :) :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Menjetek ki a hóra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 véged, legyorsullak a Tigrával! :lol: :) :) :) :) :D :D ráköltöttél egy csomó pénzt és csak a 14es villamost birod lenyomni....ejej nem volt az év biznisze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Én pííteken megyek válni...akkor utána lesz pííízem is? :) :) vagy ha úgy döntenek nem lesz egy árva vasam se... :D :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Én pííteken megyek válni...akkor utána lesz pííízem is? :) :D vagy ha úgy döntenek nem lesz egy árva vasam se... :D :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Én pííteken megyek válni...akkor utána lesz pííízem is? :) :) vagy ha úgy döntenek nem lesz egy árva vasam se... :D :lol: :) :) mi a barátaid vagyunk és segítünk ha megszorulsz.....rendkivul nyomott áron átvesszük az autóidat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ráköltöttél egy csomó pénzt és csak a 14es villamost birod lenyomni....ejej nem volt az év biznisze :lol: az év biznisze az enyém volt...szelepfedél tömítés hidrotőke-olaj cserélve de most a főtengelytömítést kellene cserélni :) inkább röhögök :D Én pííteken megyek válni...akkor utána lesz pííízem is? :) :D vagy ha úgy döntenek nem lesz egy árva vasam se... :D :lol: :D :) de jó is lesz ügyvédnek lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-GTC-1-9-CDTI...1QQcmdZViewItem Találtam donort az Astrának... le kellene húzni az árát a felére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 rendkivul nyomott áron átvesszük az autóidat :) :lol: Ebben már segített a Coupe és törött autót, csak áron alul veszünk. :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts