Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Én is még csak szedegetem a csíít :)

Ismét Pííístával amortizáltuk utolsóként a bandából a placcot az újévi buliban. :)

Fél9re haza is értem reggel. :)

azta az nem semmi...én olyan f6 körül asszem :lol:

Elküldve
azta az nem semmi...én olyan f6 körül asszem :)

Mi meg fél 1-kor mentünk haza. :lol:

Így lemaradtunk a bunyóról a mentőautóról és a vérről. :)

Elküldve
mé? hol volt bunyó, meg mentőautó???

Ahol mi voltunk buliban.

Korán hazamentünk mert Bogi lázas volt.

Aztán tesóm mesélte,hogy két kisgyerek elkezdett kakaskodni egy kiscsajon. Az egyik pofánverte a másikat mire az fejbeb@szta egy sörösüveggel.

Annak szétnyílt a feje és mentőt kellett hívni hozzá,hogy összevarják. :)

Nnna erről maradtunk le. :lol:

Elküldve

Gabi!

Vezérműtengely ügyben kihez érdemes fordulni? Havassy? Ő gyárt is tengelyt, vagy vinni kell hozzá ghyárit és azt alakítja át?

Elküldve
Gabi!

Vezérműtengely ügyben kihez érdemes fordulni? Havassy? Ő gyárt is tengelyt, vagy vinni kell hozzá ghyárit és azt alakítja át?

Ez engem is érdekelne. :lol:

Elküldve

Lehet Havassy-hoz is, de nekem csak Szuromival van tapasztalatom, ő is ugyanolyan jó. :lol:

Gyártani mindkettő tudna, de az jóval drágább lenne mint pl a Schrick tengelyek, és ezért

ezzel nem foglalkoznak. Átalakítanak tengelyeket, és hengerfejeket.

Szurominál ez tavaly még 25/tengely árban működött.

Nekem 100-ért csinálta meg a hengerfej járatok bővítését-polírozását, hengerfej felújítást,

és a tengelyek átszabását.

Elküldve
Nem tudom mennyi az új ára itthon, de nem tűnik túl drágának! A sérülése sem túl nagy és jó sok az 550km ami benne van. Voszi egy csere? :lol: (valamiért nem tudtam linkelni ezért másoltam be :) :) )

Mobile.de-n találtam:

(...)

Hát, az az igazság, hogy egyrészt a többiek is írták, hogy rahedli plusz lovetta még a 16900 ajró felett, azon kívül a mostani szekeremet most raktam nagyjából össze, és jelenleg nem kicsivel ütősebb, mint egy széria H OPC. Akkor most kezdhetném azt is építgetni, miközben ki az a hülllllye aki kifizet annyit az én OPC-mért, amibe van... Mondjuk nekem tetszik az új OPC is, de ezt a régit is nagyon csípem ráadásul, tehát nem érzem úgy, hogy váltani kéne. Tavaly (illetve TAVALY ELŐTT 2005-ben :), ja és B.Ú.É.K. mindenkinek!!!), mikor elhoztam a gépet ez volt az alternatíva, olcsóbban meg lehetett volna az új OPC ráadásul akkor még (7.3 volt az alapára és 6,5-ért megkaptam volna a Maxabo-ban úgy, hogy a felét fizetem KP, a maradékot 0, azaz nulla százalékos, 6 éves hitelre, piszkáltak is, hogy vegyem meg). Ehelyett elhoztam a régit, és nem bántam meg.

Gyün kifelé a Morzsa OPC, az jobban piszkálja a fantáziám :D :D :)

Jah, akiket ismersz, Renzso, Anti+Antihugi+Antiné, Gelko, Pííísta, FBalázska...

Buli egy koleszban volt a Nánási úton.

tisztelt Futó + más kollégák!

elnézést mindenkitől, de hajnali 2-ig készült az anyag, és akkor adtam le. na akkor már nem volt kedvünk elindulni sehova... remélem azért Ti nagyon jól éreztétek magatokat, és ahogy látom szegény Pista is eljutott a helyszínre valahogy nélkülünk. olyan lett a szilveszterünk, mint tavaly, otthon punnyadós. :D

Elküldve
Lehet Havassy-hoz is, de nekem csak Szuromival van tapasztalatom, ő is ugyanolyan jó. :lol:

Gyártani mindkettő tudna, de az jóval drágább lenne mint pl a Schrick tengelyek, és ezért

ezzel nem foglalkoznak. Átalakítanak tengelyeket, és hengerfejeket.

Szurominál ez tavaly még 25/tengely árban működött.

Nekem 100-ért csinálta meg a hengerfej járatok bővítését-polírozását, hengerfej felújítást,

és a tengelyek átszabását.

És ezt mennyi idő alatt csinálták meg neked?

Elküldve
Hát, az az igazság, hogy egyrészt a többiek is írták, hogy rahedli plusz lovetta még a 16900 ajró felett, azon kívül a mostani szekeremet most raktam nagyjából össze, és jelenleg nem kicsivel ütősebb, mint egy széria H OPC. Akkor most kezdhetném azt is építgetni, miközben ki az a hülllllye aki kifizet annyit az én OPC-mért, amibe van... Mondjuk nekem tetszik az új OPC is, de ezt a régit is nagyon csípem ráadásul, tehát nem érzem úgy, hogy váltani kéne. Tavaly (illetve TAVALY ELŐTT 2005-ben :), ja és B.Ú.É.K. mindenkinek!!!), mikor elhoztam a gépet ez volt az alternatíva, olcsóbban meg lehetett volna az új OPC ráadásul akkor még (7.3 volt az alapára és 6,5-ért megkaptam volna a Maxabo-ban úgy, hogy a felét fizetem KP, a maradékot 0, azaz nulla százalékos, 6 éves hitelre, piszkáltak is, hogy vegyem meg). Ehelyett elhoztam a régit, és nem bántam meg.

Gyün kifelé a Morzsa OPC, az jobban piszkálja a fantáziám :) :) :lol:

tisztelt Futó + más kollégák!

Ma számolgatott Ricsi barátom (tudod akitől vettem az e46-ot, Lurdy mélygarázs sötétkék 525D) és februártól 5 + javításból megvan az autó az új regadó és társaival számolva! Szerintem elég jól lehetne járni vele a paramétereket tekintve, csak gondoltam hátha érdekel. Persze miután ráköltöttél egy valag pénzt a G tuningra én sem adnám el meg hát nem is lehetne olyan árban ami megfelelne az embernek. De ez már egy párszor átbeszélt téma. Más, kijöhetnél csütörtök Lurdyhoz odadnám a prosit is.

Elküldve
Ma számolgatott Ricsi barátom (tudod akitől vettem az e46-ot, Lurdy mélygarázs sötétkék 525D) és februártól 5 + javításból megvan az autó az új regadó és társaival számolva! Szerintem elég jól lehetne járni vele a paramétereket tekintve, csak gondoltam hátha érdekel. Persze miután ráköltöttél egy valag pénzt a G tuningra én sem adnám el meg hát nem is lehetne olyan árban ami megfelelne az embernek. De ez már egy párszor átbeszélt téma. Más, kijöhetnél csütörtök Lurdyhoz odadnám a prosit is.

jók a paraméterek, ez tény, 240 ló + 320 Nm alapból szép, és ha jól emléxem 2000 júróért 315 lovas (turbó csere nélkül) az EDS tuning, de a sper + kuplung + FlowMaster ott is kell még, ami + 2100 júró, szóval még vagy 1 miller, hogy a gép többet lépjen, mint az enyém most. jó nekem ez így, ahogy van, eljárkálok vele a hátsó utakon... :lol: :) ha egyáltalán visszakapom végre, mert még mindig nincs kész. holnap estére megyek érte.

ja persze jövünk lurdy-ra, múltkor a meló miatt nem jött össze, nagyon atom volt a hajtás, mert heti 3% kötbéres melóm volt, dec. 31-i határidővel.

Elküldve

Voszi!

Kár, hogy nem jöttetek...pedig jó volt a buli...

Hát igen...csak ilyenkor azért még azt sem árt figyelembe venni, hogy enniyért lesz egy törött kocsid...

Bár én nem szólok egy szót sem... :lol: :)

Elküldve
És ezt mennyi idő alatt csinálták meg neked?

Ha sürgős, akkor akár 3 nap alatt is megcsinálja, de két-három hétre illik neki

otthagyni, hogy be tudja osztani az idejét, mert elég sok a melója. Valamint illik

figyelembe venni azt is, hogy szezon van, vagyis tele vannak versenyautós

munkákkal így a verseny holtszezonban, tehát lehet most nem is vállalná, csak

2-3 hónap múlva. Meg kell vele beszélni. :lol: Ha kell elérhetőség, pü :)

Elküldve
Pár kép a tegnapi partiról annak aki ott volt. :)

Telcsivel vannak csinálva minimális fény mellett, úgyhogy nem túl jó a minőség.

http://www.opel16v.hu/kepek/2006/buek.zip (1Mbyte)

jók lettek kösszi :) kicsit féltem tőlük...

és ha jól látom Renzso kavart is azzal a csajjal kiért odavoltam ? :lol: csak nem bírtam már magam annyira összeszedni h vmit tegyek is :) :)

Elküldve
Ha sürgős, akkor akár 3 nap alatt is megcsinálja, de két-három hétre illik neki

otthagyni, hogy be tudja osztani az idejét, mert elég sok a melója. Valamint illik

figyelembe venni azt is, hogy szezon van, vagyis tele vannak versenyautós

munkákkal így a verseny holtszezonban, tehát lehet most nem is vállalná, csak

2-3 hónap múlva. Meg kell vele beszélni. :lol: Ha kell elérhetőség, pü :)

Február végére, vagy márc elejére terveztem a projektet, remélem akkor be tudja vállalni 2 hétre.

Neked a hengerfejet mennyire bántotta? Nagyobb szelepek lettek, vagy maradt a gyári? Hidrotókéhez hozzányúlt?

Elküldve
Február végére, vagy márc elejére terveztem a projektet, remélem akkor be tudja vállalni 2 hétre.

Neked a hengerfejet mennyire bántotta? Nagyobb szelepek lettek, vagy maradt a gyári? Hidrotókéhez hozzányúlt?

A kasznid mennyire van egyben?

Elküldve
jók lettek kösszi :D kicsit féltem tőlük...

és ha jól látom Renzso kavart is azzal a csajjal kiért odavoltam ? :lol: csak nem bírtam már magam annyira összeszedni h vmit tegyek is :) :)

Nekem is akadnak foltok az éjszakával kapcsolatosan... :)

Zsolti meg azért tűnt el (Nem a Renzsó) mert talált valami részeg libát a lépcsőfordulóban...és kivitte a kocsiba...majd utána elegánsan visszatámasztotta a lépcsőházba... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.