Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Látom Demó megtaláltáok 1mást CSon is :lol:

msnen is ment aza okosítás végülis semmi melóm nincs:

Albert üzenete:

nem gyorsulgattál egy Corsa ellen aminek Matchbox van a hátsó szélvédőjén?

Albert üzenete:

valamikor vasárnap

ZolikaE46 üzenete:

de miért?

ZolikaE46 üzenete:

és utánna hol maradtak a srácoki?

ZolikaE46 üzenete:

mindenki lemaradt

Albert üzenete:

kitudja

ZolikaE46 üzenete:

és vajon miért tudta e vasni a corzás a feliratot ha ő elöl volt:

ZolikaE46 üzenete:

?

Albert üzenete:

nem akartak száguldozni biztos

ZolikaE46 üzenete:

Albert üzenete:

hátulról érkezett

ZolikaE46 üzenete:

és zöldre váltott és lendületből jött és úgyse tudott elmenni

ZolikaE46 üzenete:

de bébi dzsúzzz jól ment az tény

ZolikaE46 üzenete:

írt az oldalamra

Elküldve
te mikor indulsz?

vazz ránktört a tél én meg répa voltam és még mindig nem rakattam föl a télikereket....awww :lol:

Kötegelő,pillanatragasztó,UTP kábel!Mi kell még hozzá? :)

Elküldve
Albert, Demó, írtam nektek PÜ-t.

Válaszoltam.

Redi tényleg segítettünk volna feltenni a kereket csak grammoltasd ki előtte ha szabad javasolnom (én legalábbis úgy szoktam hogy kigrammoltatom és magam rakom fel mert spúr vagyok)

Elküldve
te mikor indulsz?

vazz ránktört a tél én meg répa voltam és még mindig nem rakattam föl a télikereket....awww :lol:

ebben a hatalmas hóban fagyban elindult még a nyárigumival a vas vagy csak pörgött forgott egy helyben??????

Elküldve

Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :lol:

Elküldve
Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :)

jah egy két helyen Nékem is furcsán gyorsan felpörgött az autó aztán rájöttem h a kerék is forog már, nem hiába az évek meg a hatalmas rutin :lol: :) :)

Elküldve
jah egy két helyen Nékem is furcsán gyorsan felpörgött az autó aztán rájöttem h a kerék is forog már, nem hiába az évek meg a hatalmas rutin :lol: :) :)

Igen, azért többnyire kezelhető volt a dolog. :)

Elküldve
Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :)

Jeges úton kéccázza' :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.