Albert Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Látom Demó megtaláltáok 1mást CSon is :lol: msnen is ment aza okosítás végülis semmi melóm nincs: Albert üzenete: nem gyorsulgattál egy Corsa ellen aminek Matchbox van a hátsó szélvédőjén? Albert üzenete: valamikor vasárnap ZolikaE46 üzenete: de miért? ZolikaE46 üzenete: és utánna hol maradtak a srácoki? ZolikaE46 üzenete: mindenki lemaradt Albert üzenete: kitudja ZolikaE46 üzenete: és vajon miért tudta e vasni a corzás a feliratot ha ő elöl volt: ZolikaE46 üzenete: ? Albert üzenete: nem akartak száguldozni biztos ZolikaE46 üzenete: Albert üzenete: hátulról érkezett ZolikaE46 üzenete: és zöldre váltott és lendületből jött és úgyse tudott elmenni ZolikaE46 üzenete: de bébi dzsúzzz jól ment az tény ZolikaE46 üzenete: írt az oldalamra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 okés köszönöm előre is ha hozol nekem valamit ! Jah kigurulok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Lesz este Lurdy? te mikor indulsz? vazz ránktört a tél én meg répa voltam és még mindig nem rakattam föl a télikereket....awww :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Ne legyél nyúl! Még nincs félméter hó! Sőt semmilyen sincs nyugodtan kijöhetsz a Gsi-vel. Vagy megint töltsem fel az akksit? Hetente egyszer azért mozoghatnál vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ki mondta, hogy nem azzal tervezek menni? :lol: de én szeretek társaságban lenni, mert nem vagyok olyan morgós, kopasz bmw-s mint egyesek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ki mondta, hogy nem azzal tervezek menni? :) de én szeretek társaságban lenni, mert nem vagyok olyan morgós, kopasz bmw-s mint egyesek :) :) Azért mert félsz egyedül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Azért mert félsz egyedül! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 te mikor indulsz? vazz ránktört a tél én meg répa voltam és még mindig nem rakattam föl a télikereket....awww :lol: Kötegelő,pillanatragasztó,UTP kábel!Mi kell még hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Vigyed Redi a kerekeket a Lurdyhoz, és majd ott úgyis akad vállalkozó szellemű szerelőkedvű egyén, aki szerintem segít átcsereberézni. :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Kötegelő,pillanatragasztó,UTP kábel!Mi kell még hozzá? :) mondjuk a télikerék ami ott raktározódik a gumisnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 mondjuk a télikerék ami ott raktározódik a gumisnál :) Meg a b@szott nagy lustaság legyürése! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Albert, Demó, írtam nektek PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Albert, Demó, írtam nektek PÜ-t. Válaszoltam. Redi tényleg segítettünk volna feltenni a kereket csak grammoltasd ki előtte ha szabad javasolnom (én legalábbis úgy szoktam hogy kigrammoltatom és magam rakom fel mert spúr vagyok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 te mikor indulsz? vazz ránktört a tél én meg répa voltam és még mindig nem rakattam föl a télikereket....awww :lol: ebben a hatalmas hóban fagyban elindult még a nyárigumival a vas vagy csak pörgött forgott egy helyben?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :) jah egy két helyen Nékem is furcsán gyorsan felpörgött az autó aztán rájöttem h a kerék is forog már, nem hiába az évek meg a hatalmas rutin :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 jah egy két helyen Nékem is furcsán gyorsan felpörgött az autó aztán rájöttem h a kerék is forog már, nem hiába az évek meg a hatalmas rutin :lol: :) :) Igen, azért többnyire kezelhető volt a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ma elég sok helyen elég szar volt az út hazafelé, majdnem benéztem pár dolgot. Volt ahol jégpáncél volt az egész úton, nemtom mitől. Ráadásul ketten is elvertek, pedig én vagy 200-zal mentem... :) :) Jeges úton kéccázza' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Jeges úton kéccázza' :) Huligán Gsi-sek nem törődnek semmivel, aztán a vége tipikus diszkóbalaeset :) :) :) FELHÁBORÍTÓ!!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Jeges úton kéccázza' :lol: Rossz a sebmérőm, egyesben 90-et megyek. :) Most meg szakad a hó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Rossz a sebmérőm, egyesben 90-et megyek. :) Most meg szakad a hó. :lol: hol??? Váci úton?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 hol??? Váci úton?????? Igen, ráadásul tényleg elég durva. Meg is marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Igen, ráadásul tényleg elég durva. Meg is marad. :) felénk még nem esik de ez nem marad így sokájig "szerencsére" :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Itt is szakad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Itt is szakad :lol: nah ide is ide ért :) :) :) Ennek örömére elmegyek aludni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts