Tom Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :) Hát én a helyedben már a GSi-vel sem mennék ki az utcára. Most hogy az enyémben benne van a kupak, már verhetetlen lett a földi technológiát használó járművekkel szemben. :) :)
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Hát én a helyedben már a GSi-vel sem mennék ki az utcára. Most hogy az enyémben benne van a kupak, már verhetetlen lett a földi technológiát használó járművekkel szemben. :) :) A turbós GSi készítésénél már nem eföldi technológiákat is alkalmaztak ám!! Tudod, sokat imádkoztak, erősen vallásosak lettek. :lol: :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Hát dolgoztak a Vudu istenkék rendesen... :lol: Na akkor ma este készülhetek rá, hogy el leszek pics@'zva? :)
FBalazs Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :) Én már az elején mondtam, hogy inkább a BMWvel próbálkozz... :) látod, látod, miért nem hallgattál az okosabbra :) Na akkor ma este készülhetek rá, hogy el leszek pics@'zva? :) Ha gondolod... bár inkább elverjük a pöcsödet vietnámi gumipapuccsal
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Jó csak elötte vizezzétek be... :lol: Ha már úgy sem dolgozol, mert ma nem láttál benne fantáziát...akkor nem ártana ha betolnád a képed... :)
redline Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Most hogy az enyémben benne van a kupak és milyen? :lol:
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Gsi Tomi ! megtaláltam a felnit a duenen mit tegnap mondtál tényleg nem rossz Nekem azért tetszik mert cult stílust képviseli. Mondom annó B Asconán jól állt nagyon a tiéden is jól nézne ki csak rá kell ültetni egy picit. Mondjuk tényleg ez alá nem megy fel a ngyobb fék.
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Szép ez a felni, még a ládán is jól áll, bizti az Ascin is tutkó lenne... :lol:
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 De ha tényleg hozzá akarsz nyúlni a fékhez itt van ez ami szintén jól állna neki. Kupakot meg szerintem lehetne rá szerválni pl. budafoki úton a Groppa kft-nél vagy a 7út meletti telepükön láttam annó sok kupakot:BBS
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Tudod te mi munka ezt a felnit tisztítani? :lol:
Gelko Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 De ha tényleg hozzá akarsz nyúlni a fékhez itt van ez ami szintén jól állna neki. ilyet akartam de a mattig különlegesebb,de tavaszig bármi lehet... megint baj van ezzel a dolgozó lány motorral :) :) :lol:
Gelko Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 mi a baj vele??? tegnap elkezdte kinyomni a szelepfedélnél az olajat elég tisztességesen (új tömítés pasztázva) ....a ****szerelő túltöltötte remélem és nem másért sok benne az olaj...(mert sok) januárban tömítés+hidrotőke+olajcsere
Tom Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 és milyen? :lol: Ugyan olyan, mint volt. :) tegnap elkezdte kinyomni a szelepfedélnél az olajat elég tisztességesen (új tömítés pasztázva) ....a ****szerelő túltöltötte remélem és nem másért sok benne az olaj...(mert sok) januárban tömítés+hidrotőke+olajcsere Jaj. Nincs szerecséd ezzel a projekttel... :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Hát ha víz nincs helyette, akkor másért nem nagyon lehet sok... De az meg csúnyán látszik ha van benne... Nekem a vízben van az olaj...nem kicsit... :lol:
Tom Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 30000-et még simén simén elmegy egy hengerfejes turbós, ahogy az a Norbi Caliján is látszódott... :lol: :)
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Tudod te mi munka ezt a felnit tisztítani? :lol: Tudom takarítottam már ilyet fogkefével. :)
Gelko Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Jaj. Nincs szerecséd ezzel a projekttel... :lol: mondhatni....ez eddig nem nagy dolog mert a tőke cserés volt eddig is ,az olajat úgyis kell cserélni a tömítés meg nem drága..csak más ne legyen... esélyesnek látom a túltöltést mert a kezdetek óta szivárog a kartertömítésnél....
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Nem jó neki ha túl van töltve... Nagy lesz a kartergáz, sok olajpárával, és így a szívótorok is tele lesz dzsuvával. Szal nem csak a tömítéseken fog látszani.
FBalazs Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Jó csak elötte vizezzétek be... :lol: Ha már úgy sem dolgozol, mert ma nem láttál benne fantáziát...akkor nem ártana ha betolnád a képed... :) Kemény munka folyik... "hajnalban" még ki kellett elégíteni MK76 igényeit, utána elmentem bevásárolni... Azóta 1 üveg Jäger, 1 üveg Jack, és 1 üveg Bali fogyott el :) Most meg bízunk benne, hogy a maradék 30 percben nem érnek ide a munkaügyisek :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Buli van és nem szólsz? Na szép mondhatom... :lol:
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Most meg bízunk benne, hogy a maradék 30 percben nem érnek ide a munkaügyisek :lol: Küldjem őket, hogy izgalmasabb legyen a délután? :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Küldjem őket, hogy izgalmasabb legyen a délután? :lol: Ők is biztos szeretik a Jägert... :)
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Ők is biztos szeretik a Jägert... :) Ha Balázskáék ennyit ittak, akkor azok max szexuális rabszolgák lehetnének ott most, nem ivócimborák... :lol: :)
FBalazs Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 hehehe :) 20 perc alatt nem érnek ide, akkor sem, ha a szomszédból jönnek (elnézve a forgalmat :) ) A Jägernek amúgy is meszeltek... Buli van és nem szólsz? Na szép mondhatom... :lol: Pááárííípííípöl.. De Te dolgozol, vagy nem? És egyébként is, asszony mit szólna?
Recommended Posts