Demó Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 hmmm Kadett digitet nagy szivás berakni? :lol: Ha egyszer rászánsz egy órát, akkor berakom neked úgy, hogy minden müködni fog rajta, kivéve az olajnyomás, mert ahhoz még egy jeladó kell. Nekem van is még asszem 3 Kadett LCD-m. :) Ha veszel egyet, akkor ne nagyon adjál érte többet, mint 10-12e Ft és figyelj, hogy legalább a fehér csati legyen meg hozzá. Ha nincs jeladó, akkor 2000Ft-tal kevesebb, kb annyiért adnak bontóban egy 6 impulzos jeladót A Corsából, ami szintén jó. Mindenképp kérdezz utána, hogy a fehér és a fehete csatit és a jeladót is adja-e hozzá.
redline Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Nekem van is még asszem 3 Kadett LCD-m. :lol: itt meg is álltam az olvasásban :) egyenlőre nem kell, csak eljátszottam a gondolattal :)
Lacee Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 agyödémája van a motorosnak , gerincsérülése...stb...intenzíven van...3 nap múlva lesz róla hír hogy javul vagy romlik az állapota...ha kiszállok gyorsan a kocsibol és nem csak az ajtot nyitom ki akkor engem is elsodor , talán kipaszíroz az oszlophoz...őt nem fogják felelősségre vonni hogy kockáztatta az én életem...gyanítom...yamaha motorja volt , nem robogó...a céges autó ajtaját vissza hajlitotta...este rakok fel képet...a vére most is ott van a földön a bolt elött ahol dolgozom...tegnap túloráztam azért voltam még az autoban 1830kor ... sose túlorázzatok az egyszer biztos... vagy én már nem is tudom... állítolag pénzbirságra számíthatok...akkor is nevetséges a dolog...jo kis karácsony lesz neki is nekem is meg a családoknak... GSI.tomi , nehari de nem megyek ma ki a lurdihoz az olajért
opel16v Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Sajnálom hogy ez történt, de azért kitartás, nehogy elkezd magad hibáztatni! :lol: A motorosnak jobbulást kívánok, remélem ez a lecke nem fogja az életét túlságosan megváltoztatni.
Rattesid Dénes Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Redi 20 az nagyon sok egy Kadett digitért (persze ha nem számit akkor vedd meg ennyiér :lol: ) 10-ért szokott menni jeladóval. E Kadettba már sok embernek sikerült beraknia, de hogy Astrába mekkora cumi azt nem tudom. Vigyázz, kell a digithez tartozó jeladó is ám (amit gyakran nem adnak oda)! 20ért tényleg sok. Meg a két csati is kell hozzá.
warwolf Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 20ért tényleg sok. Meg a két csati is kell hozzá. S, tegyük hozzá, hogy ha rendesen akarja berakni, akkor legalább 3-4 órás a bekötési játék, és süllyeszteni kell rajta legalább 1cm-tm, hogy szépen is álljon, no meg azt a műa.anyagot is nemárt hozzá alakítani, mert kül. pont olyan lükén néz majd ki, mint most az enyémben...........kiláccik a felső csavar..........
coupe Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 ezért kell venni egy másik f astra műszerórát,szétvágni és abba belefaragni a digit órát.
warwolf Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 ezért kell venni egy másik f astra műszerórát,szétvágni és abba belefaragni a digit órát. Udival beszéltem erről is, mielőtt berakta volna az enyémbe a cuccot, az sem oly' 1Xű dolog.De kétségtelenül esztétikusabb...........
Sonique Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 szerintem erröl nyogodtan lehet példát venni no nem a kábel káoszrol a hatuljan hanem ahogy kinéz szal ez az enyémy aki meg nem latta volna de szerintem mindenki tudja
warwolf Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Üa szintet jól méri? Ha villog, akkor sürgősen útba kell ejteni egy benyakutat nálam.Olyankor símán rá lehet tolni 44Lt! :lol:
Sonique Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Üa szintet jól méri? igen jol méri annyi külömbséggel hogy nem ugy csökken a benzin mennyisége mint a kadettban hanem ugy mint az astrában amikor tele van akkor lassan kezd el fogyni aztan hirtelen eltünik de arányaiban minden rendben ugye a kadett ben mas volt a jelado ezért ott mindig ugyan annyival csökkent a benzin ... de ez nem probléma
J0hnny Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 igen jol méri annyi külömbséggel hogy nem ugy csökken a benzin mennyisége mint a kadettban hanem ugy mint az astrában amikor tele van akkor lassan kezd el fogyni aztan hirtelen eltünik de arányaiban minden rendben ugye a kadett ben mas volt a jelado ezért ott mindig ugyan annyival csökkent a benzin ... de ez nem probléma Udi kisérletezik most vele,nem akarok hazudni,de 5l-es csaláson belül van már,de ezt majd ő megmondja. A kadett szintjelzője nem építhető be az astrába? :lol:
iqbéla Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Akinek hiányzik a hó és a csapatás, ajánlom figyelmébe: http://www.freewebarcade.com/game/4x4-rally/ Külön előnye, hogy a karosszéria is megamrad a gsi-n :lol:
Gelko Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Gsi Tomi ! megtaláltam a felnit a duenen mit tegnap mondtál tényleg nem rossz
FBalazs Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Akinek hiányzik a hó és a csapatás, ajánlom figyelmébe: http://www.freewebarcade.com/game/4x4-rally/ Külön előnye, hogy a karosszéria is megamrad a gsi-n :) http://www.origo.hu/auto/sporthirek/rali/20061218utcai.html Én sem a saját gépemet kínoznám... csak mikor lesz már hó? :) ps. Mo-n élünk... így lehet sok pénzből még több pénz csinálni :lol:
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Tegnap éjszaka Dart'sozásból hazafelé jövet lebüntett egy GSI... igaz a Senivel voltam... :lol: Detti csak annyit mondott: Na látod nem evvel kellett volna jönnünk... :)
redline Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 sz@rjál rá, az a sor6os hang mindent megér....épp azt számolom mennyi kábelkötözővel lehetne berakni egy olyat a gsibe :lol: :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Ha mellédobsz egy tubus pillanatragasztót, akkor egy 100-as csomagból megúszod... :lol: Ja és Futó Gabit legyorsultam vele tegnap...ha már a Dart's nem ment... :)
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 http://www.origo.hu/auto/sporthirek/rali/20061218utcai.html Nem rossz... egy havas EVO próbát lehet megérne 15+5benyapénz odáig... :lol:
redline Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Nem rossz... egy havas EVO próbát lehet megérne 15+5benyapénz odáig... :lol: nem megyunk?
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Ja és Futó Gabit legyorsultam vele tegnap...ha már a Dart's nem ment... :lol: Azért egy sorhattól többet vártam, mint 200m-en 10m az ominak :) nem megyunk? Február... :)
Atommanó Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Azért egy sorhattól többet vártam, mint 200m-en 10m az ominak :) Azért van itt súly bőven...ez még anyagból van... :) Meg aztán már megette a kenyere javát...:-) Kapott az élettől szépen... :lol:
opel16v Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Azért van itt súly bőven...ez még anyagból van... :) Meg aztán már megette a kenyere javát...:-) Kapott az élettől szépen... :lol: Azért nem hinném hogy nehezebb az ominál. :) Az viszont tény hogy nálad éppen a gyorsított nyugdíját éli... :)
Recommended Posts