Atommanó Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Még nem Tom mivel megyek... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Én gondoltam a TD kollégákra, minthogy volt szerencsém egy hónapig TD autóhoz, de nekem azt mondta több független hozzáértő, hogy a normál TDket egész nyugodtan lehet használat után leállítani, feltéve, hogy nem küldted előtte extrém módon. De még akkor is elég tizenpár másodperc hűtés, szóval ha a házatok előtti utcában már nem toltad, az már bőven elég. (UI: És az sem tűnik életképes autónak, ami az átlagjúzer használatától elb...ódik. Márpedig az átlagjúzer a kocsit megveszi, és használja, amikor megérkezett, leállítja, és utazás közben sem küldi mint állat. És nem azzal szórakozik, hogy a turbó (melyikaz egyáltalán?) mikor hűlt le meg mikor még nem.) Valszeg a céges TDk azért mennek tropára, mert mindenki gyökérmód jár vele, hidegen, melegen. Igaz, a vezetési stílus nem ugyanaz, mint a benzineseknél - én kb. 10-15 mp. utánjáratást szoktam hagyni, annyi alatt lehiggad. De autópályán pl. 1-2 percig kell azt is hűteni. Ez egyébként benne van a használati utasításban is. A céges kisteherünknél még matrinya is van a műszerfalon, ami figyelmeztet erre... szóval átlaguser csak sz@rik az egészre, aztán csodálkozik, ha hamar tönkremegy a motor. Bár átlaguser addigra már eladja, szóval duplán sz@rik rá. Egyébként turbómérettől is függ, meddig kell hűteni, de a "hűtésben" nem csak az a lényeg, hogy 1000 fokról lehiggadjon, hanem az egyik legfontosabb, hogy a turbó csapágyazása is olajfilmen fut, tehát ha csak normálban toltad de még pörög amikor leállítod a motort, akkor az utolsó jópár fordulatot már valószínűleg kenés nélkül fogja futni, ami lassan de biztosan tönkreteszi a csapágyazást. Ezért kell a 10 másodperces pihentetés TDnek is, akkor is, ha nem toltad. Ja igen, a céges autókat általában tényleg küldik csúnyán, nemazövé, haddszóljon, stb. (tisztelet a kivételnek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Egyik haverom Németországban vett egy vadonat új 5-ös Golf GTI-t, de nem volt benne a használatiban se és még csak a szalonban se mondták neki, hogy vissza kellene hüteni. :unsure: Ezt azért érdekesnek találtam. Na az a kocsi sem ment olyan rosszul, bár szerintem a Corsám most jobban mehet... De a Vectránál azért észrevehetöen jobban húzott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Még nem Tom mivel megyek... :unsure: ;) az avatarodat megmutatnád nagyban a Senator topicban..mondjuk :blink: gyere a Senivel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Üdv mindenkinek! :blink: Üdv! Láttam már jó régóta olvasgatsz itt, és most hozzá is szóltál... Méghozzá nem is éppen haszontalanságot! Reméljük jössz majd ide gyakran! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Üdv mindenkinek! :P -Motoröl Stand - Alacsony motorolaj szint -Ölmangel - Veszélyesen alacsony motorolaj szint -Külhmittel Stand - Alacsony hűtőfolyadék szint -Waschwasser Stand - Alacsony ablakmosó folyadék szint -Bremsbelag - Kopott első fékbetétek -Bremslicht - Kiégett féklámpa izzó -Abblendlicht Rücklicht - Külső világítás valamely izzója kiégett, tolatólámpa kiégett Lanti huh ez szörnyü egy nyelv :blink: nekem angolul irja ki valamivel barátibb Még nem Tom mivel megyek... :unsure: ;) Gsi vel addig kell avval jarni még jo az idö aztan majd ha ho lessz meg szét lessz szedve ugyis hiányozni fog szal most meg ki kell élvezni mig lehet yahh voltam a szakal metal ban és elismerték hogy elbasztak a HF -et a szelepvezetö -t szarul raktak be és bele mart valami vagy 6db ba és mellete folyt az olaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 yahh voltam a szakal metal ban az egy rettenet kókler banda. annyi szart csináltak nekünk, hogy az csak na... elsetudom mesélni. nehéz jó szagembert, és jómunkást találni magyarországon.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 huh ez szörnyü egy nyelv :unsure: nekem angolul irja ki valamivel barátibb Asszem PetiGSi-nek meg franciául v. hollandul írta ki a szövget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Üdv! Láttam már jó régóta olvasgatsz itt, és most hozzá is szóltál... Méghozzá nem is éppen haszontalanságot! Reméljük jössz majd ide gyakran! :unsure: Sziasztok! Igen már jó rég óta folyamatosan olvasom (föleg mert sokx nagyon ráérek a munka helyemen) a forumot és gyönyörködöm a gépeitekben. Amíg gsi-m van biztos mindig fogom olvasni a forumot mert sok jó dolgot irogattok. Egyébként a hibaüziket a MOTE F astra használati útmutatójában találtam. :blink: ;) Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 MOTE F astra használati útmutatójában találtam. ;) jééé valaki használja a magazin oldalt :blink: ma emberek! tessék elindulni a lurdyhoz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 az egy rettenet kókler banda. annyi szart csináltak nekünk, hogy az csak na... elsetudom mesélni. nehéz jó szagembert, és jómunkást találni magyarországon.... :unsure: biztam abban hogy mivel elég nagy cég ilyet nem engedhet meg maganak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 ;) jééé valaki használja a magazin oldalt :blink: ma emberek! tessék elindulni a lurdyhoz... :unsure: én szoktam, én szoktam.... persze mingyá beolvad... és mennék... de nem tudok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Szakállmetál kájefté? Annó mikor a hengerfejjel szórakoztam, majdnem odavittem. Úgylátszik szerencsére, hogy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 MTV-n épp egy trabantot akarnak rendbe rakni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Egyébként a hibaüziket a MOTE F astra használati útmutatójában találtam. :blink: a scannelt verzióban? :unsure: ;) franciául az enyém beszél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 a scannelt verzióban? :unsure: ;) franciául az enyém beszél ;) igen a scannelt versio. Letöltések/ Astra F kezelési könyv :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 szeretnék xenon szettet venni a gépállatba. raktam bele szép, diszkós lámpát, és abba kéne, mert nem látni vele. hol? mikó? kinél? kösziiii. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 szeretnék xenon szettet venni a gépállatba. raktam bele szép, diszkós lámpát, és abba kéne, mert nem látni vele. hol? mikó? kinél? kösziiii. www.xen-on.hu www.xenonizzo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 szeretnék xenon szettet venni a gépállatba. raktam bele szép, diszkós lámpát, és abba kéne, mert nem látni vele. hol? mikó? kinél? kösziiii. Diszkós lámpa? :unsure: Dááá szhéépp lehet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 hát az olyan angyal szemes lámpa. tuuudoood :unsure: a www.xenonizzo.hu n van Siemens xenonszett 40+áfáért. szabad olyat venni szerintetek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 a scannelt verzióban? :blink: :lol: franciául az enyém beszél :lol: Na az egy majom nyelv, én tanultam. A német se ment ;) de legalább az emberibb :unsure: A megtehető távolságra mit ír ki franciául kíváncsi vook, hagy röhögjek ;) :P ;) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 hát az olyan angyal szemes lámpa. tuuudoood :unsure: a www.xenonizzo.hu n van Siemens xenonszett 40+áfáért. szabad olyat venni szerintetek??? Antiéknak is az van. Szerintem nem olyan rossz. De a gyári lámpa is szép ám!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 szeretnék xenon szettet venni a gépállatba. raktam bele szép, diszkós lámpát, és abba kéne, mert nem látni vele. És az eredeti qp lámpával mi lett (az ugye az a fekete style) Merengemet lehet, hogy érdekelne,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 hát az olyan angyal szemes lámpa. tuuudoood :unsure: a www.xenonizzo.hu n van Siemens xenonszett 40+áfáért. szabad olyat venni szerintetek??? nagyon korrektek, egy fiatal pár csinálja a boltot...árulnak még vmi másik szettett is csak az drágább, de álíltólag ugyanaz a minőség..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Így ám... Ilyet vettünk most mi is... Stewee, Npasi, meg én... :blink: Ennél olcsóbban most nem is találsz nagyon sehol...ahol van, ott meg sajna csak igérgetnek... Hát hogy Siemens e? Siemens licence alapján készült, de ez is ugyanolyan távolkelelti kütyü mind mindegyik...Mert hogy 100e alatt mind az...és no különbség... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts