Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Visszategyem? :unsure: Egyébként ez is vérlázító nem? ;) Meg egyébként időnként szeretem cserélni is.

szvsz jó kép...csak az angel eyes kezd kimenni a divatból ;) :blink:

Elküldve
Én meg sajons nem vettem meg...amikor turbósítottam...pedig nem kicsit jobban jártam volna mint így...

:blink: :unsure:

Pedig legalább 1hónapig könyörögtem hogy vedd meg ;)

Elküldve
Pedig legalább 1hónapig könyörögtem hogy vedd meg :unsure:

Inkább erre kellett volna rábeszélnetek, nem a sárga fekete harci szekérre. :blink:

Elküldve
Inkább erre kellett volna rábeszélnetek, nem a sárga fekete harci szekérre. :unsure:

Ennyi hitelt elég nehézz lett volna intézni.Ahogy ismerem az Attilát 1.7-1.8nál olcsóbban nem fogja oda adni

Elküldve
Ennyi hitelt elég nehézz lett volna intézni.Ahogy ismerem az Attilát 1.7-1.8nál olcsóbban nem fogja oda adni

Az pont jó, akkor még rádob egy misit az enyémre és mehet is a csere. :unsure: :blink:

Elküldve
kiváncsi lennék mi erröl a véleménye :blink: ;) ;)

Már mondtam neki. Csak nevetett.

Biztos nem akarta elhinni, hogy ilyen olcsón juthat egy hibátlan autóhoz. :unsure:

Elküldve
Tom!

Fél 9-től lesz foci, és ott talizunk, mert jön a Detti is, és meg a Dobival megyek... :unsure:

Jön a Detti focizni? :blink:

Elmenjek érted? Vagy jó a dobi? Mi van a túróval?

Elküldve

Ezt a hozzászólást Redi és Tom nem olvashatja el! :unsure:

Ma kiszámoltam a komplett Pesti túra átlagfogyiját, 8.5 jött ki. :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.