Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 István muta a feka lámpdról képet pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 István muta a feka lámpdról képet pls Az index egyenlöre az amit én csináltam,de már megrendeltem hozzá az új feketét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Mindenesetre tákolni azt tudnak ez ugyanis az X20XEV szívó része van rátéve. Csak azt nem tudom, hogy a C20XE pillangószelep házával mi lett? Mindenesetre Anti én nem vitatkoznék velük inkább kihívnám egy gyorsra aztán az arca alá tolnám a Voszi álltal mért eredményt.Itten megfigyelhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 De legalább felajánlotta, hogy beülhetek... :unsure: remélem ezen mihamarabb túlesünk...megérzem a 6-5es feelinget..mert addig nem fogok tudni jól aludni... :blink: ;) áááá, ahhoz elég lesz, ha a./ majd elviszlek én b./ beülök melléd, meg mögénk a gsi.tom nem kell ahhoz Dombóvárra menni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Coupe! Jól megkaptam... :blink: :unsure: Voszi! Neked mikor lesz meg a coolerezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Az index egyenlöre az amit én csináltam,de már megrendeltem hozzá az új feketét. Jól néz ki frankó lett. Végre egy Astra amiben nem éndzsölájz van :unsure: Mi az hogy Te csináltad az indexet??? És hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Mi az hogy Te csináltad az indexet??? Nehéz volt ám rábeszélni... :unsure: Sonique is megaszonta a Csajendcsávónak... ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :blink: no ezt mar én sem bitrtam ki szo nélkül de most mit kell bantani szegényt ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Coupe! Jól megkaptam... ;) :blink: Voszi! Neked mikor lesz meg a coolerezés? fogalmam sincs, mert a kúler az EDS-től jön, és nincs még itt... :unsure: de ma már szerelik a talicskát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Sonique is megaszonta a Csajendcsávónak... :blink: :unsure: mi az hogy megaszonta ;) nem igy van ?!?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Hát de...de... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jól néz ki frankó lett. Végre egy Astra amiben nem éndzsölájz van :unsure: Mi az hogy Te csináltad az indexet??? És hogyan? műanyagot meggyújtott az index alatt és az bekormolta csak sajna minden mosás és eső után újra el kell végezni :blink: ;) ;) sztem lámpafesték messziről de ez csak tipp........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 mi az hogy megaszonta :blink: nem igy van ?!?!?! egy kicsit sorjás lett a vélemény felülete, ráfért volna a finomköszörűgép, de Sonique már csak így szokta, és az igazságtartalma az nagyon is ott vót! :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Festette, de belülről... :P Nem a plexit, hanem a foncsorozott rész alját... ;) Na reggelre le lesz öntve mindenkinek az autója aki nem hisze el, hogy 6.5... :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jóvan...Sonique is megkapta... :unsure: :blink: Gina idézete a Cs-ről: "Ismételten egy nagyon okos ember jelentkezett...." ;) ;) :P Jó tudni, hogy mi milyen okosak vagyunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 jah amúgy télleg jobb ez a lámpics mint az uncsi éndzsölájjsz!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jóvan...Sonique is megkapta... :unsure: :blink: Gina idézete a Cs-ről: "Ismételten egy nagyon okos ember jelentkezett...." ;) ;) :P Jó tudni, hogy mi milyen okosak vagyunk... ;) most miért végre vki meg meri mondani :lol: de ez nem járt ki a lurdyhoz ? és a nagykőrösin parkolt egy szervíz mellett...vagy tulajcsere volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jóvan...Sonique is megkapta... :blink: ;) Gina idézete a Cs-ről: "Ismételten egy nagyon okos ember jelentkezett...." ;) :P ;) Jó tudni, hogy mi milyen okosak vagyunk... :lol: jaj ne már az egész oldal gáz, nem csak ez az user. Én is csak azér raktam fel a Kadétot h ott megtekinthető legyen, néhányan kicsit túl reagálják............... :lol: :lol: :D jah eladó volt....gondolom megvették az okosok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jah...tulajcsere volt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Sonique visszavágott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Sonique visszavágott... :blink: de bazz anti ugy nez ki mi basztunk el v mit egyébként nem kell itt moci csere meg generál ... csak tanulni kell masoktol :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ti milyen bénák vagytok!!! :blink: ;) Nem veszitek észre a lényeget. A bogárvédő az oka. Attól megy mint állat. Meg az apjáé oszt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Hüle naív gyerekek, én azt is elhiszem neki, hogy kék a Nap mert nem kerül semmibe :unsure: :blink: ;) Ha rakna rá direkt szűrőt még gyorsabb is lehetne és lehet letornászná 6 alá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ja és a legjobb, hogy a csaj nyomja a sódert nem a csávó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ja és a legjobb, hogy a csaj nyomja a sódert nem a csávó... :unsure: Lehet 30 éves tapasztalata autószerelésben, vagy sokat nézta az American Hot Roads-t :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts