Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Akarsz beszélni róla? ;)

freudi elszolás? :blink: ;)

jóvan elgépeltem bázz...nem tehetek róla nem értek én ezekhez a kommmmpjuterekhez meg billentyűzetet sem látok minden nap :unsure:

Elküldve
Hát biztos hogy nem...

Nem írták, hogy mi lett a sráccal, meg a csajjal? Én nem találtam semmit róluk.

A csaj állítólag a saját lábán szállt ki, a srácot meg a tűzoltók szedték ki.Többet én sem tudok........

Elküldve
Gina a Joci meg a hatfél...

Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni...

Kicsit RCS fííílingem van... :blink:

Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;)

Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat.

Csak a miheztartásvégett szólok... ;)

Elküldve

De legalább felajánlotta, hogy beülhetek... :unsure: remélem ezen mihamarabb túlesünk...megérzem a 6-5es feelinget..mert addig nem fogok tudni jól aludni... :blink: ;)

Elküldve

Kicsit RCS fííílingem van... :unsure:

+FSI doboz :blink:

Bazz de annak az autónak a motorja triccsre lesz téve veszettgyorsan ahogy láttuk pályanapon... Megnézném az olaj állapotát...

Naon fless az új ülésem, tökre tart, furi ;)

Aszonta PehiCsabi hogy ő lefújta matt festékkel a randa szürke kalaptartóját és kész. Nem kopik (eddig) és egész jó lett. Végülis nem veszíthetek sokat, lehet bepróbálom az olajos kárpittal...

Elküldve

Mitől olyan brutál az a gép? vagy valamiről lemaradtam?

Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;)

Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat.

Csak a miheztartásvégett szólok... :blink:

Elküldve

Kicsit RCS fííílingem van... :unsure:

Idézet a Cs-ről Antinak:

"Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina

:blink: ;) ;)

Elküldve
ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret?

hát annyit bizti nem max. a harmadát ha a páverkápról beszélsz de az ott mi srácnak, érdekes kialakitása van az bizti.......

Elküldve
ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret?

Padon mérve 5LE töbletet nyújt,azt hogy megéri e az árát azt neked kell eldönteni.Ha szerencséd van akkor már 20ért lehet venni.

Ami az említett autóban van az olyan mokolt megoldásnak tűnik a power kupak az nem így néz ki :unsure:

Elküldve
Idézet a Cs-ről Antinak:

"Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina

:unsure: :blink: ;)

na ezt jól megkapta Anti le is lépett gyosan a netről........

szegény most bizti jól elrontották a kedvét

Nem is carstyling lenne he nem ilyen adatokkal szerepelne egy "Tuning autó"

de hát tuning matrinya meg tuning lámpa meg monjuk tuning sportállatpedálszett és megvan a 6.5 meg a 160Le

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.