warwolf Elküldve November26, 2006 Elküldve November26, 2006 Méghogy FSI doboz Akarsz beszélni róla? :unsure:
redline Elküldve November26, 2006 Elküldve November26, 2006 Akarsz beszélni róla? ;) freudi elszolás? :blink: ;) jóvan elgépeltem bázz...nem tehetek róla nem értek én ezekhez a kommmmpjuterekhez meg billentyűzetet sem látok minden nap :unsure:
warwolf Elküldve November26, 2006 Elküldve November26, 2006 freudi elszolás? :unsure: :blink: Nem értek a lovakhoz! ;) Amúgy meg találtam képet a CS-n arról a hajógyári Seatról, amit lezúzott lelkes tulaja. Ím
Laci4 Elküldve November26, 2006 Elküldve November26, 2006 Uhhh.. ez durva.. ha jól látom telibekapta az oldalával a fát.. :unsure: de tényleg jó tempósan mehetett, ha igy meg"nyomta"..
Tom Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Hát biztos hogy nem... Nem írták, hogy mi lett a sráccal, meg a csajjal? Én nem találtam semmit róluk.
Atommanó Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Tippelgetések vannak, de biztos info még sehol... :unsure:
warwolf Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Hát biztos hogy nem... Nem írták, hogy mi lett a sráccal, meg a csajjal? Én nem találtam semmit róluk. A csaj állítólag a saját lábán szállt ki, a srácot meg a tűzoltók szedték ki.Többet én sem tudok........
warwolf Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 tippppikusss diszkóbaleset! ;) Hüle! :unsure: :blink: ;)
Atommanó Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure:
Tom Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :blink: Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;) Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat. Csak a miheztartásvégett szólok... ;)
Atommanó Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 De legalább felajánlotta, hogy beülhetek... :unsure: remélem ezen mihamarabb túlesünk...megérzem a 6-5es feelinget..mert addig nem fogok tudni jól aludni... :blink: ;)
Albert Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure: +FSI doboz :blink: Bazz de annak az autónak a motorja triccsre lesz téve veszettgyorsan ahogy láttuk pályanapon... Megnézném az olaj állapotát... Naon fless az új ülésem, tökre tart, furi ;) Aszonta PehiCsabi hogy ő lefújta matt festékkel a randa szürke kalaptartóját és kész. Nem kopik (eddig) és egész jó lett. Végülis nem veszíthetek sokat, lehet bepróbálom az olajos kárpittal...
opel16v Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Ne szekáljátok, csak a kmóra csal felfele brutálisan, azért mértek ennyit. :unsure:
Lacee Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Mitől olyan brutál az a gép? vagy valamiről lemaradtam? Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;) Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat. Csak a miheztartásvégett szólok... :blink:
Atommanó Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Nem maradtál le semmitől... Ez lenyomja még a turbót is... :unsure: Nagyon bitang... :blink:
mackosajt Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Kemény a gép! Nagyon! Lehet én is ilyet akarok inkább... minek ide turbó, ha ennyitől is így megy a kocsi! :unsure:
Lacee Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret?
coupe Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure: Idézet a Cs-ről Antinak: "Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina :blink: ;) ;)
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret? hát annyit bizti nem max. a harmadát ha a páverkápról beszélsz de az ott mi srácnak, érdekes kialakitása van az bizti.......
coupe Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret? Padon mérve 5LE töbletet nyújt,azt hogy megéri e az árát azt neked kell eldönteni.Ha szerencséd van akkor már 20ért lehet venni. Ami az említett autóban van az olyan mokolt megoldásnak tűnik a power kupak az nem így néz ki :unsure:
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Idézet a Cs-ről Antinak: "Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina :unsure: :blink: ;) na ezt jól megkapta Anti le is lépett gyosan a netről........ szegény most bizti jól elrontották a kedvét Nem is carstyling lenne he nem ilyen adatokkal szerepelne egy "Tuning autó" de hát tuning matrinya meg tuning lámpa meg monjuk tuning sportállatpedálszett és megvan a 6.5 meg a 160Le
Recommended Posts