mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Oké, köszi. Egyébként jobb lett vele? Pénteken gyere te is autókázni. :unsure: akkor te már pénteken mész, ha jól sejtem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 akkor te már pénteken mész, ha jól sejtem! :blink: Egyelöre úgy néz ki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Egyébként jobb lett vele? áhh dehogy...same shit every day :P hehe az még messze van és egyenlőre annak is örülök, hogy luk van a seggemen :unsure: ha nem lesz jobb akkor nálam is tudsz csövezni, de akkor földönalvás van ;) péntekre tudok jo bulit ajánlani de azt sztem rajtunk kivul nemsokan birnák ki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Én ennyit fizettem egy kartertőmítésért egy olajszűrőért egy kipufogó tömítésért,és egy gyújtáselosztó tömítésért. :P Lehet hogy a gyári ára annyi,de szerintem ez az az alkatrész amiből nem kell gyárit venni. :unsure: Hogyan vásároljunk gagyit gyorsan ocsóért! ;) Van egy barátod aki csak 40000-ért veszi a hengerfej tömítést te meg itt 1000-é egy egész autót? :blink: Nem mind arany ami fénylik szal lehet olcsó de addig is tart én csak tudom (tudod 7 év alkatrészes tapasztalat). ;) No persze lehet venni jó minőségű utángyártott árut de az nem negyed annyiba kerül mint a gyári. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Pénteken gyere te is autókázni. :unsure: Én már lassan 1éve könyörgök itt mindenkinek hogy jöjjenek autókázni pénteken,de Antin,Pistán,esetleg Tomon kivül senki se szokott eljönni sajnos.De állandó tag az a hondás Krisztián és Én vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ha nem lesz jobb akkor nálam is tudsz csövezni, de akkor földönalvás van :unsure: Az nem gond :blink: , max viszek hálózsákot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hogyan vásároljunk gagyit gyorsan ocsóért! :blink: Van egy barátod aki csak 40000-ért veszi a hengerfej tömítést te meg itt 1000-é egy egész autót? :unsure: Nem mind arany ami fénylik szal lehet olcsó de addig is tart én csak tudom (tudod 7 év alkatrészes tapasztalat). :P No persze lehet venni jó minőségű utángyártott árut de az nem negyed annyiba kerül mint a gyári. ;) Mivel kb fél óra a cseréje inkább veszek 7darabot és kicserélem félévente mint hogy 7000ft-t adjak egy kipuf tömítésért ;) Ha szar lenne nem hiszem hogy a Viktor oda adta volna :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Én már lassan 1éve könyörgök itt mindenkinek hogy jöjjenek autókázni pénteken,de Antin,Pistán,esetleg Tomon kivül senki se szokott eljönni sajnos.De állandó tag az a hondás Krisztián és Én vagyok. Én mennék ha lenne mivel, elvileg már télleg 1-2 hét kérdése :unsure: ......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Az nem gond :P , max viszek hálózsákot is. wazz de ez most hétvégén lesz...nekem most esik le :unsure: :blink: ;) ;) akkor pénteken -> www.hairy.hu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 wazz de ez most hétvégén lesz...nekem most esik le :unsure: :blink: ;) ;) akkor pénteken -> www.hairy.hu ;) Milyen buli lesz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Milyen buli lesz? :unsure: ott a flyer :blink: Magda (M_nus Rec....tudod hawtin, aquaviva, loco dice, troy pierce) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ott a flyer ;) Magda (M_nus Rec....tudod hawtin, aquaviva, loco dice, troy pierce) A Flyert nem láttam. :blink: Magdat ismerem, biztos jó lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ha kell valakinek valami hétvégére, akkor most szóljon, mielött elfelejtek valamit. Mindent el tudok vinni. :unsure: kellene egy c20xe szelepfedél! ha nincs nagyon összekarcolva annak örülnék :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 kellene egy c20xe szelepfedél! ha nincs nagyon összekarcolva annak örülnék :unsure: Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :blink: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :unsure: Tudna valaki válaszolni léci hogy ez igy van-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :blink: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném. enyimé ilyen lesz(tudom nem lett tökéletes):katt ide jah azt a kis csonkot is lehet lefestem még......... :unsure: természetesen sárga gyertyatakaró cuccal Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :unsure: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném. ami a kocsin van az jó annka semmi baja.....design célbol kellene kitalálnék rá valamit, mert alapbol is szép és jol mutat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem értem Subi hogy tudta eladni azt a szép felnit és helyette egy ilyt felrakni a kadettra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem értem Subi hogy tudta eladni azt a szép felnit és helyette egy ilyt felrakni a kadettra :unsure: http://img.tar.hu/sargagsi/size2/26006748.jpg Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. ;) Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 micsodaaaaaaaa??????? minjár megsértődök :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Mivel kb fél óra a cseréje inkább veszek 7darabot és kicserélem félévente mint hogy 7000ft-t adjak egy kipuf tömítésért :blink: Ha szar lenne nem hiszem hogy a Viktor oda adta volna ;) :unsure: Nekem ezzel annyi bajom van csak, hogy ők sem tudják ki gyártja azt az alkatrészt. Tegnap vettem gyári C Vectra kormányösszekötő gömbfejet azt hiszem 8-ért. Miért gyári? Mert az utángyártott közel 3000 volt csak és amikor kérdeztem ki fia borja gyártja azt mondta a Robi aftermarket. Na itt ránéztem és ugyanúgy nézett vissza. Tudni illik, hogy az aftermarket kifejezés annyit tesz utángyártott tehát lehet az akár olasz kacat is. Márpedig az árából ezt a következtetést lehet levonni. Annak idején amikor ott dolgoztam minden ut alkatrészhez oda volt írva a gyártó neve lehet most is így van csak épp egyre kevesebbnél hallom a márka nevet. Nem mondom, hogy szar amit vettél de én nem vettem soha olyan alkatrészt amiről nem tudtam mindent ill. nem volt róla visszajelzés a vevőktől. Azt is megértem (sőt én is vettem annó)van amiből bőven jó a legolcsóbb. Pl szilent: a Koni-val + széles kerékkel szerelt autó szilentjei Bp. gyönyörű úthálozatán pont annyit bírt mint a gyári. Mindenesetre amikor veszek (nem csak a csergoe) alkatrészt törekszem a lehető legjobb megoldást választani elsősorban a minőség aztán az ár a lényeges. Mondjuk + rizikóban benne van pl Laci4 esete a szelepfedél tömítéssel miszerint elöző cserénél baromarcú szakbarbár túlhúzta a csavarokat s ezért folyt az olaj amikor most kicserélték mert a távtartót tönkre vágták. Tehát drága szerelő bácsiknak is figyelni kéne néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. :blink: Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :unsure: jaja ott a pont Demójéknál Ezt sértésnek vettem István ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. :blink: Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :unsure: Tudom hogy a tied volt,és hogy nem ez lesz a subi autóján de miután elküldtem akkor jöttem rá.Szép ez a felni de nekem akkor is jobban tetszik a régi ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Tudom hogy a tied volt,és hogy nem ez lesz a subi autóján de miután elküldtem akkor jöttem rá.Szép ez a felni de nekem akkor is jobban tetszik a régi :unsure: :lol: na jó ez is igaz, a schmith az smit, de az a szélesség nekem nem hiányzik...........meg már réges rég le lett foglalva, meg ilyen kedvező fizetési feltételeket nem kaptam volna sehol :blink: ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Tomi itt most egy egyszerü kipuf tömítésről volt szó,nem hiszem hogy 6000ft-vel tud többet a gyári bár lehet,de nekem akkor se ér meg annyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts