mackosajt Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Oké, köszi. Egyébként jobb lett vele? Pénteken gyere te is autókázni. :unsure: akkor te már pénteken mész, ha jól sejtem! :blink:
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 akkor te már pénteken mész, ha jól sejtem! :blink: Egyelöre úgy néz ki... :unsure:
redline Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Egyébként jobb lett vele? áhh dehogy...same shit every day :P hehe az még messze van és egyenlőre annak is örülök, hogy luk van a seggemen :unsure: ha nem lesz jobb akkor nálam is tudsz csövezni, de akkor földönalvás van ;) péntekre tudok jo bulit ajánlani de azt sztem rajtunk kivul nemsokan birnák ki :blink:
gsi.tamás Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Én ennyit fizettem egy kartertőmítésért egy olajszűrőért egy kipufogó tömítésért,és egy gyújtáselosztó tömítésért. :P Lehet hogy a gyári ára annyi,de szerintem ez az az alkatrész amiből nem kell gyárit venni. :unsure: Hogyan vásároljunk gagyit gyorsan ocsóért! ;) Van egy barátod aki csak 40000-ért veszi a hengerfej tömítést te meg itt 1000-é egy egész autót? :blink: Nem mind arany ami fénylik szal lehet olcsó de addig is tart én csak tudom (tudod 7 év alkatrészes tapasztalat). ;) No persze lehet venni jó minőségű utángyártott árut de az nem negyed annyiba kerül mint a gyári. ;)
coupe Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Pénteken gyere te is autókázni. :unsure: Én már lassan 1éve könyörgök itt mindenkinek hogy jöjjenek autókázni pénteken,de Antin,Pistán,esetleg Tomon kivül senki se szokott eljönni sajnos.De állandó tag az a hondás Krisztián és Én vagyok.
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 ha nem lesz jobb akkor nálam is tudsz csövezni, de akkor földönalvás van :unsure: Az nem gond :blink: , max viszek hálózsákot is.
coupe Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Hogyan vásároljunk gagyit gyorsan ocsóért! :blink: Van egy barátod aki csak 40000-ért veszi a hengerfej tömítést te meg itt 1000-é egy egész autót? :unsure: Nem mind arany ami fénylik szal lehet olcsó de addig is tart én csak tudom (tudod 7 év alkatrészes tapasztalat). :P No persze lehet venni jó minőségű utángyártott árut de az nem negyed annyiba kerül mint a gyári. ;) Mivel kb fél óra a cseréje inkább veszek 7darabot és kicserélem félévente mint hogy 7000ft-t adjak egy kipuf tömítésért ;) Ha szar lenne nem hiszem hogy a Viktor oda adta volna :lol: ;)
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Én már lassan 1éve könyörgök itt mindenkinek hogy jöjjenek autókázni pénteken,de Antin,Pistán,esetleg Tomon kivül senki se szokott eljönni sajnos.De állandó tag az a hondás Krisztián és Én vagyok. Én mennék ha lenne mivel, elvileg már télleg 1-2 hét kérdése :unsure: .........
redline Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Az nem gond :P , max viszek hálózsákot is. wazz de ez most hétvégén lesz...nekem most esik le :unsure: :blink: ;) ;) akkor pénteken -> www.hairy.hu ;)
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 wazz de ez most hétvégén lesz...nekem most esik le :unsure: :blink: ;) ;) akkor pénteken -> www.hairy.hu ;) Milyen buli lesz? :P
redline Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Milyen buli lesz? :unsure: ott a flyer :blink: Magda (M_nus Rec....tudod hawtin, aquaviva, loco dice, troy pierce)
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 ott a flyer ;) Magda (M_nus Rec....tudod hawtin, aquaviva, loco dice, troy pierce) A Flyert nem láttam. :blink: Magdat ismerem, biztos jó lesz. :unsure:
redline Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Ha kell valakinek valami hétvégére, akkor most szóljon, mielött elfelejtek valamit. Mindent el tudok vinni. :unsure: kellene egy c20xe szelepfedél! ha nincs nagyon összekarcolva annak örülnék :blink:
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 kellene egy c20xe szelepfedél! ha nincs nagyon összekarcolva annak örülnék :unsure: Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :blink: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném.
Albert Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :unsure: Tudna valaki válaszolni léci hogy ez igy van-e?
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :blink: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném. enyimé ilyen lesz(tudom nem lett tökéletes):katt ide jah azt a kis csonkot is lehet lefestem még......... :unsure: természetesen sárga gyertyatakaró cuccal
redline Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Annak én is. Arról, amit a Tigrára szántam már szépen pattog le a festék. :unsure: Ha csak össze van karcolva, akkor a helyedben átfestetném. ami a kocsin van az jó annka semmi baja.....design célbol kellene kitalálnék rá valamit, mert alapbol is szép és jol mutat :blink:
coupe Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Nem értem Subi hogy tudta eladni azt a szép felnit és helyette egy ilyt felrakni a kadettra :unsure:
Demó Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Nem értem Subi hogy tudta eladni azt a szép felnit és helyette egy ilyt felrakni a kadettra :unsure: http://img.tar.hu/sargagsi/size2/26006748.jpg Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. ;) Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :blink:
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 micsodaaaaaaaa??????? minjár megsértődök :unsure: :blink: ;)
gsi.tamás Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Mivel kb fél óra a cseréje inkább veszek 7darabot és kicserélem félévente mint hogy 7000ft-t adjak egy kipuf tömítésért :blink: Ha szar lenne nem hiszem hogy a Viktor oda adta volna ;) :unsure: Nekem ezzel annyi bajom van csak, hogy ők sem tudják ki gyártja azt az alkatrészt. Tegnap vettem gyári C Vectra kormányösszekötő gömbfejet azt hiszem 8-ért. Miért gyári? Mert az utángyártott közel 3000 volt csak és amikor kérdeztem ki fia borja gyártja azt mondta a Robi aftermarket. Na itt ránéztem és ugyanúgy nézett vissza. Tudni illik, hogy az aftermarket kifejezés annyit tesz utángyártott tehát lehet az akár olasz kacat is. Márpedig az árából ezt a következtetést lehet levonni. Annak idején amikor ott dolgoztam minden ut alkatrészhez oda volt írva a gyártó neve lehet most is így van csak épp egyre kevesebbnél hallom a márka nevet. Nem mondom, hogy szar amit vettél de én nem vettem soha olyan alkatrészt amiről nem tudtam mindent ill. nem volt róla visszajelzés a vevőktől. Azt is megértem (sőt én is vettem annó)van amiből bőven jó a legolcsóbb. Pl szilent: a Koni-val + széles kerékkel szerelt autó szilentjei Bp. gyönyörű úthálozatán pont annyit bírt mint a gyári. Mindenesetre amikor veszek (nem csak a csergoe) alkatrészt törekszem a lehető legjobb megoldást választani elsősorban a minőség aztán az ár a lényeges. Mondjuk + rizikóban benne van pl Laci4 esete a szelepfedél tömítéssel miszerint elöző cserénél baromarcú szakbarbár túlhúzta a csavarokat s ezért folyt az olaj amikor most kicserélték mert a távtartót tönkre vágták. Tehát drága szerelő bácsiknak is figyelni kéne néha.
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. :blink: Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :unsure: jaja ott a pont Demójéknál Ezt sértésnek vettem István ;)
coupe Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Ezek a SárgaGSI Zoli felnijei. :blink: Az enyémek voltak, tehát, ha lehet, nem fikázni. :unsure: Tudom hogy a tied volt,és hogy nem ez lesz a subi autóján de miután elküldtem akkor jöttem rá.Szép ez a felni de nekem akkor is jobban tetszik a régi ;) ;)
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Tudom hogy a tied volt,és hogy nem ez lesz a subi autóján de miután elküldtem akkor jöttem rá.Szép ez a felni de nekem akkor is jobban tetszik a régi :unsure: :lol: na jó ez is igaz, a schmith az smit, de az a szélesség nekem nem hiányzik...........meg már réges rég le lett foglalva, meg ilyen kedvező fizetési feltételeket nem kaptam volna sehol :blink: ;) ;) :P ;)
coupe Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Tomi itt most egy egyszerü kipuf tömítésről volt szó,nem hiszem hogy 6000ft-vel tud többet a gyári bár lehet,de nekem akkor se ér meg annyit.
Recommended Posts