Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Szóval első vonószemtakaró GSI-hez (előbb fogjuk tisztázni a műanyagossal a körülményeket, mint bármibe belekezdünk. ez egyenlőre csak az érdeklődést méri fel):

1. LAcee

2. iqbéla

3. Redline

Elküldve
  iqbéla írta:
Szóval első vonószemtakaró GSI-hez (előbb fogjuk tisztázni a műanyagossal a körülményeket, mint bármibe belekezdünk. ez egyenlőre csak az érdeklődést méri fel):

1. LAcee

2. iqbéla

3. Redline

Benevezhetnénk hátsóra az is érdeklne pár embert. :unsure:

Elküldve

idevágó kérdés, egyenes ablaktörlő kart melik autótípuson találhatunk(egykarú ablaktörcsihez) van vkinek ötlete??????

jah a kék gazdájának papírja van az elmebajáról és a tapossuk szét a padlólemezt mánijájáról ;) :blink: :unsure:

Elküldve
  redline írta:
Leihatjuk magunkat én ugyis gyalog megyek ;)

(itt lesz egy köpésre)

Benne vagyok, de akkor ki kell találnom valamit, hogy hol alszok. :unsure:

Bár van egy pár kényelmes ülésem, azokban kitünöen lehet aludni... :blink:

Mondjuk lehet, hogy már péntek estére mennék, akkor lehetne egy jót kocsokázni, már csak valami megfizethetö szálláshely kellene. Úgyis már régóta tervezem, hogy egy hétvégét Pesten töltök.

Elküldve
  Sonique írta:
nem az Honkong bol jött

Antinak mindegy merre ferdül a szemük... ;)

Kíváncsi vagyok a dévúút ugyanígy összekeverné-e a subaruval?! :unsure: :blink:

Elküldve
  Rattesid Dénes írta:
Benevezhetnénk hátsóra az is érdeklne pár embert. :unsure:

Jó, szóval akkor:

________

GSI vonószemtakaró közös legyártatásához tessenek feliratkozni, egyenlőre csak érdeklődés szintjén.

Első:

1. LAcee

2. iqbéla

3. Redline

Hátsó:

1. Rattesid Dénes

2. iqbéla

Ha feliratkozol, légyszi kopipészteld a TELJES vonal alatti részt.

Elküldve

Béla sok sikert kívánok a projekthez amibe én belebuktam sajna :unsure:

Zoli az egykarú ablaktörlőt Dani autóján úgy oldották meg hogy kiegyenesítették az ablaktörlő kart és tök jó lett

Elküldve

Van kis esti sztorim.

Eresztegetett a belelső, konkrétan sellkútra heti kéccer jártam fújkálni egy bar-t / alkalom.

"Lekaptam" a kereket, ehhez tudni kell hogy nem találtam a gyári GM emelőmet :unsure: és nekimentem először krovával, de olyan nehezen ment hogy f0stam és sima acél tekerő bigyóval folytattam. Bazz kinyitottam a dugót :blink: Szembeszomszéd adott másikat esküdött rá hogy ezt nem nyitom ki, és nem is, ezzel már leszedtem a kereket. Felpróbáltam rá a GTE-hez kapott kerékgarnitúra egy darabját, forog rajta szépen, levettem bettetem a csomiba mindet (holnap megy gumishoz grammolódni) aztán GTE pótkerék fel balelőre GSire és az eresztgetős is be a csomiba. Eredetileg hátra akartam rakni a pótkereket de már nem volt erőm + időm a hátsót előre átrakni...

Holnap úgyis grammolás (Fogarasin Tescoval szemben 3120 a négy darab) aztán mennek fel a télik, nem merek alufelnivel meg nyárigumival menni Szegedre pénteken, meg haza szombat délben.

Elküldve

Demo!

Szállás ügyben sajnos csak annyit tok segíteni, hogy tok szép szállodai szobát mondjuk 8-ért....reggelivel...

Hotel Sissi

Szólj ha érdekel! Mert az a péntek este azért nyeröbb lenne ha autókázni akarsz...szombat már nem olyan nyerő... :unsure:

Jahhhh...ha megnézitek a szálloda honlapját...véletlenül a garázsben ott áll az ótóm...

360 fokban...(Na nem olyen meleg... :blink: ;) ) körbe lehet nézni... ;)

Elküldve
  Atommanó írta:
Demo!

Szállás ügyben sajnos csak annyit tok segíteni, hogy tok szép szállodai szobát mondjuk 8-ért....reggelivel...

Hotel Sissi

Szólj ha érdekel! Mert az a péntek este azért nyeröbb lenne ha autókázni akarsz...szombat már nem olyan nyerő... :unsure:

Jahhhh...ha megnézitek a szálloda honlapját...véletlenül a garázsben ott áll az ótóm...

360 fokban...(Na nem olyen meleg... :blink: ;) ) körbe lehet nézni... :lol:

Mindenképpen pénteken kell autókázni!!! ;) :P

Csak legyen jó idő, bár erre egyre kevesebb az esély. ;)

Elküldve
  sárgaGSI írta:
idevágó kérdés, egyenes ablaktörlő kart melik autótípuson találhatunk(egykarú ablaktörcsihez) van vkinek ötlete??????

jah a kék gazdájának papírja van az elmebajáról és a tapossuk szét a padlólemezt mánijájáról ;) ;) :unsure:

A kék gazdája mindent lát, mindent hall. ;) :P

Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :blink:

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :unsure:

Úgy emléxem legalábbis.. Tom vagy QP, meg tuggyátok mondani lécci???

Gumis sztori:

Behoztam reggel ide Fogarasira a kerekeimet. Érdemes volt kigrammoltatni mert nem egy ólom került más helyre más méretben. 3125 forint volt a négy darab.

Megnézték a GSi eresztgetős kerekét is, megtalálták a hibát, fent a futófelülethez közel az oldalán van egy lyuk. Mondták hogy vigyem Good Kft-hez, de nekem a Rákosin esett útba kicsi gumiszerviz. Azt mondta a srác hogy ezt max vulkanizálni lehet: csiszolás, melegítés, le fel rakás, 4500,-. Na ennyit a gumi sem ér szal hagytam. Kibepakolásért + szakértésért akatam adni egy kéccázast de nem fogadta L.

Megfogadtam a Gabi féle pótkerékkel ami 175/65R14 nem száguldozok, ehhez képest 90 volt végig a Fogarasin haza, a pataknál satu is jött mert egy furgon kijött elém, szerencsére megállt és elfértem mellette, de asszem talán én is megálltam volna...

Elküldve

Átmérőbe csak épp másfél centi difi van a mostani 215/40 17-tel...

Max kihasználom a nyomvályúk adta előnyöket... :blink:

Esk megvenném, de sajna így Karácsony elött nem merem... :unsure:

Elküldve
  Atommanó írta:
Átmérőbe csak épp másfél centi difi van a mostani 215/40 17-tel...

Max kihasználom a nyomvályúk adta előnyöket... :blink:

Esk megvenném, de sajna így Karácsony elött nem merem... :unsure:

Ne legyél nyuszi!! :P

Nem is drága a paraméterekhez képest.

Flexet meg adok. ;) ;)

Elküldve
  Atommanó írta:
Ez szerintem Streetraci emailcíme...alias "Csoki"...és a Muha cumóit árulja... :unsure:

igen az ő cuccai,de nem a Csabié hanem az ővé :blink: Tom neked intéztem kupakot ha kell ennyiért,de olyan carbonos.Szólj ha érdekel.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.