Gelko Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Hát sajnálhatod is... :blink: De ezen a héten is lesz ám szombat... :unsure: én ráérek hétközben is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Tipikus magyar hozzáállás sajna....ha az enyémet ellopták lopjuk el mi is másét(szemetelek mert mások is szemetelnek...stbstb)...mert akik javasolták nekem ezt szintén igy jártak hogy ellopták nekik... Gabikám a bontósok kiröhögnek szószerint ha rendszám világítót keresek... Arra is gondoltam hogy beműanyagoztatom és akkor mindig meglesz csak vontatni nemtudnak majd engem... :unsure: IQ utána jársz? mert szeretném nagyon megúszni a dolgot mihamarább és tűrhető áron.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Tényleg, van valami tervben az évzáró utánra? Nehogymár olyan "korán" haza kelljen jönnöm. :unsure: A GSI-be asszem passzol a Calibra rendszámvilágítása is, az pedig gyakrabban fellelhetö. Mondjuk ez nem biztos, eddig még se GSI-m, se Calim nem volt, legalábbis nem használatra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Hát valamit kitalálhatunk... Akár buláj, ha nincs hideg raccsing...ha hó van csúszkálás... ;) :P Na én megint nézegetem a felniket... :unsure: Brock B1 elöl 8.5 X 17 ET 35-tel, hátul meg 10X17 colos ET 20-al... ;) ;) Így mutat egy 10 colos kerék az Astrán hátul... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Én mindháromban benne vagyok! :unsure: Mondjuk még nem nagyon ismerik a kocsimat Pesten, tehát lehetne meglepetéseket okozni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Hát mondjuk ebből a szempontból Péntek lenne a nyerő...szombaton csak elvétve kocsikázva botlasz bele egy két tudatlanba... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Viszont ami meglepett, hogy 220-ból még kinti cégtől rendelve is 130 EUR-os szállítási költséggel együtt is megvan egy 7.5 +9 X 16-os zsír új Azev A szett... Ez egyáltalán nem drága, sötttt pl a fentebb írt Brock B1 ugyanilyen méretű szettje 210-be lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szép ez a dög( 10 colos felnis...) Azt nem is említettem hogy gumi harang is kéne nekem a lámpabúra mögé és persze az sincs sehol bontóban...ma 6-ot hívtam fel és kimondtam hogy GSI már le is rakták...jo fejek ezek a bontósok amugy... A csergő árai 15% kedvezménnyel: rendszám lámpa(2db) 6120 ft gumi a fényszóró mögé(nekem ez is kéne) 2db, 2020 ft vonszemtakaro 8200 ft dobbetét 8500 ft nekem ez most sajna horror...ha valakinek van bármi ebből vagy tud segíteni akkor plíz szoljon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Schmidt TH line, 2 részes radinox peremmel...ez a brutál gyalázhatatlan...állítólag... elöl 8X16, hátul 9.5 X16 342e HUF-ra jönne ki szintén 130 EUR-os szállítással, míg úgyan ez 17esben, csak elöl 8.5-el, 371e HUF lenne... Ezek persze mind gumik nélkül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 IQ utána jársz? mert szeretném nagyon megúszni a dolgot mihamarább és tűrhető áron.... Oké, akkor lehet kezdeni a feliratkozást. Megfelelő számú érdeklődő (mondjuk 6) esetén megkeresem az embert, lebeszélem vele, lesz belőle egy gyártási ár. A teljes gyártási árhoz hozzáadjuk egy vszemtakaró fényezési költségét, egészet osztjuk a részt vevők számával. (Ugyebár aki beadja a magáét modellnek, azt majd fényezni is kell, mert lebarmolódik róla a fényezés.) HA még így is oké mindenkinek, akkor pézngyűjtés. Ha megvan a pénz átadjuk az embernek, és hadd menjen. (Reméljük, ő nem lép le vele :unsure: ) Szóval első vonószemtakaró GSI-hez: 1. LAcee 2. iqbéla Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szép ez a dög( 10 colos felnis...) Azt nem is említettem hogy gumi harang is kéne nekem a lámpabúra mögé és persze az sincs sehol bontóban...ma 6-ot hívtam fel és kimondtam hogy GSI már le is rakták...jo fejek ezek a bontósok amugy... A sima Astráé ugyanaz szerintem. Hívd őket és mondd azt,hogy xy évjáratú astrába kellene. :blink: Szóval évjárat után keresd azt a gumigenyót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Egy ilyen kis "szimpla" BBS kerékgarnitúra elöl hátul 7.5X16-ban szintén 130 EUR-os szállítási költséggel, 246e HUF-ra jön ki... Tehát nem is drága kerék az Azev... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Köszcsi az 5letet! A sima Astráé ugyanaz szerintem. Hívd őket és mondd azt,hogy xy évjáratú astrába kellene. :blink: Szóval évjárat után keresd azt a gumigenyót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Azt nem is említettem hogy gumi harang is kéne nekem a lámpabúra mögé és persze az sincs sehol bontóban...ma 6-ot hívtam fel és kimondtam hogy GSI már le is rakták...jo fejek ezek a bontósok amugy... A csergő árai 15% kedvezménnyel: rendszám lámpa(2db) 6120 ft gumi a fényszóró mögé(nekem ez is kéne) 2db, 2020 ft vonszemtakaro 8200 ft dobbetét 8500 ft Mindegyik Astrának ugyanolyan az első lámpán a porvédő gumi, úgyhogy nyugodtan keress tovább így. :blink: Dobbetétből van nem gyári is, 2-3000-ért. ;) Nemtom milyen bontósokat találtál, én ahol eddig jártam, dögivel volt GSi (persze a szokásos ritka dolgok nélkül, mint pl. lökösök, hátsó szárny :unsure: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 coupe figyelmébe tagnap voltam egy régi ismerösömnél akinek szintén astrája van és lám lám mit volt nala egyébként nem rossz de most mar nem csak te fogsz ilyet venni olyan lessz mint az angel eyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Hejhó! Van valakinek valami alternatív beszerzési forrása a következő apró kis dolgokra ? : rendszám megvilágitó, ugyanis 7000ft körül van újonnan(egy pár) és bontókban sem találtam igazán... :unsure: Ez m@rhaság, amúgy a calibráé tök ugyanaz, és ha Csergőben megkeresed a Viktort, akkor adni fog neked piszok olcsóért, utángyártottat.S, a célnak tökéletesen megfelel.Nekem anno a tavasszal az egyik 690ft, a másik talán 2e.ft volt, ha jól emléxem............. Utóbbi volt a Csergőből.De volt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 ez sima gyári lámpa, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Most hívtam a Zolit, lehet, hogy enyim lesz a fekete lámpicsku... :unsure: már ha ad hozzá xenont... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Most hívtam a Zolit, lehet, hogy enyim lesz a fekete lámpicsku... :unsure: már ha ad hozzá xenont... ;) Vigyázz, mert a végén megint divatot teremtesz, aztán mindenkinek ilyenje lesz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 ez sima gyári lámpa, nem? nem gyari ebben a foncsor egyik nem hasznalt része fekete igy fekete hatást kelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Vigyázz, mert a végén megint divatot teremtesz, aztán mindenkinek ilyenje lesz! :blink: És ez lesz az Angel Sight :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok arra az autóra :blink: amióta benne van a turbó egyszer ültem benne akkor is a szálloda garázsában volt és csak az ülést méregettük :unsure: én meg mindig olyankor amikor valami gyíkja vóót a paripának ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Egy ilyen kis "szimpla" BBS kerékgarnitúra elöl hátul 7.5X16-ban szintén 130 EUR-os szállítási költséggel, 246e HUF-ra jön ki... http://s133760560.online.de/components/com...21c9a77faa2.jpg Tehát nem is drága kerék az Azev... :unsure: Jáj ne!! Én ugyan nem vok tunning embőr, de nekem ez a kedvenc felnim. még ha nem is olyan különleges.. de ennyiért tuti nem lesz :blink: Van még 1-2 tétel a javitandó dolgok listáján ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Egy ilyen kis "szimpla" BBS kerékgarnitúra elöl hátul 7.5X16-ban szintén 130 EUR-os szállítási költséggel, 246e HUF-ra jön ki... http://s133760560.online.de/components/com...21c9a77faa2.jpg Tehát nem is drága kerék az Azev... :blink: Szerintem ez szebb, mint az AZEV, de ennyit nem ér. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Korrekt leírás...:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts