Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Uff!

csavar.jpg

Eme tárgyat kutatom méghozzá kettő darabot, ha valaki ilyet tenyészt esetleg otthon nagy unalmában akkor lécci szóljon, lehet szerintetek ilyet vajon kapni valahol vagy esetleg faragtatni/esztergálni ?

Köfi !

Elküldve
Uff!

http://czipi.uw.hu/kepek/egyeb/csavar.jpg

Eme tárgyat kutatom méghozzá kettő darabot, ha valaki ilyet tenyészt esetleg otthon nagy unalmában akkor lécci szóljon, lehet szerintetek ilyet vajon kapni valahol vagy esetleg faragtatni/esztergálni ?

Köfi !

keresd úgy mondjuk, hogy golyós fej, géptető kitámasztóhoz...

pl. b vectra csomiajtóhoz is ilyet hoz az EPC... cikksz.: 132 852... csergőben kb. 2000 :unsure: pénzbe kerül...

Elküldve

Hát ha van Antinak kettő darab elfekvő akkor biznicelhetünk :unsure: Köfönöm előre a fára'ccs'ágot :blink:

Anti keres neked otthon 2 db-ot...

Jóóó lesz úgy? ;)

Elküldve
kicsit A3 utánérzetem van vmiért

A3? Szerintem M3. Nekem legalábbis az ugrott be elsőre. Kellett három sec, mire leesett, hogy Astráról van szó.

Elküldve
Nekem is van még jópár itthon, de még mindig nem lakok közelebb hozzád. :unsure:

Azért köszi :blink: amúgy honnan van mindenkinek ilyen cucca csak úgy tarcsiba?

Elküldve
A3? Szerintem M3. Nekem legalábbis az ugrott be elsőre. Kellett három sec, mire leesett, hogy Astráról van szó.

Echte A3 a lámpa és a lökös miatt. Az M3 csak az oldalsó díszcsíkben köszön vissza. :unsure:

Elküldve

csati.JPG

A képen a kék buborékban a csati vajon mifene?

A sárga bubi fele van az index csati, a bordo a tompitott+refi, a zőőd meg a helyzetjelző.

Összeraktuk a verdám belét most még be is indul :unsure: megyen is :blink: de index az nuku, belül villog a lámpa de kivül nem megy az index elak. jelző sem müxik, de központi zárásnál villannak a búrák...

Amugy első lökös hiányban szenvedek(nincsenek gyakorlatilag fülek a lökösömön belül a jo isten tartotta eddig) és a hőmérséklet jeladót sem találom hova kéne vissza dugni...

Nah Köszi a tanácsokat előre is !

Elküldve
Az információ helyes. :unsure:

Friss még az élmény, mert éppen nemrégen cseréltem le az ilyen technikával megáldott gyári lámpáimat Angel Eye lámpicsekekre, és szomorúan konstatáltam, hogy az Angelbe nem installálható bele a magasságállítás, motorikusan.

Így az a csati, nekem is csak úgy van....

Elküldve

Köszönöm szépen a "helyes" információt :unsure:

Friss még az élmény, mert éppen nemrégen cseréltem le az ilyen technikával megáldott gyári lámpáimat Angel Eye lámpicsekekre, és szomorúan konstatáltam, hogy az Angelbe nem installálható bele a magasságállítás, motorikusan.

Így az a csati, nekem is csak úgy van....

Elküldve

Hazajöttem 7végéről és 6 hsz mindössze? :unsure:

GSi kivételesen a garázsban áll, és ez lassan most már minden éjjel igy lesz mert GTE elmegy téli álomra :blink:

Elküldve
Elég gyáriasnak tűnik.S, ami a lényeg, hogy Caravann!! :unsure: Hm..........

mostanában vmiért azok tetszenek nekem most jobban -más típusból is

Elküldve
mostanában vmiért azok tetszenek nekem most jobban -más típusból is

Öregszel. :unsure:

Nekem is csak bizonyos érettség után kezdtek el tetszeni a kombik :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.