Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Bocs hogy nem vártalak meg, amikor 1 hónapban talán 1X ha kijössz... :unsure: ;)

egész nyáron kinnvoltam éjszakáig de te mindig léptél haza, hogy eggyütt mossatok fogat a macival ;) :blink:

most meg meló van/volt/lesz...

Elküldve
egész nyáron kinnvoltam éjszakáig de te mindig léptél haza, hogy eggyütt mossatok fogat a macival :lol: :blink:

most meg meló van/volt/lesz...

Azt hiszem redit is bevesszük a csapatba.Jól nyomod ;) ;) :P Szívó ;) contra turbó :unsure:

Elküldve
Látom ennél jobb nem jutott eszedbe, a Tom meg biztos nem vette fel a telót, hogy megkérdezd: "Mondj már valami frappánsat, mit írjak neki?" ;) :blink:

Szerdán este sikerült pár olyan infót beszereznem amivel azért egyedül is tudom szívni a véredet,csak mivel sajnállak ezért inkább nem teszem :P

Tudod Én inkább jó barát vagyok ;) :unsure:

Elküldve

Én ilyen infókat már egy éve tudok rólad...és azt hiszem azokkal én nyernék...hát ha még ki is színezem egy kicsit...:-) Kipróbáljuk? :unsure: :blink:

"Tudod Én inkább jó barát vagyok "

Lekkoppinthatom az aláírásod? ;) ;)

Elküldve

Tudod, én dolgozok...legalább is itt vagyok a munkahelyemen :unsure: ...ellentétben veled...aki 10-re jár, 11-re már otthon van...és persze elégedetlenkedik, ha véletlenül napi 2 órát kell dolgozni, és ettől utána kivagy 1 hétig... :blink: ;)

Elküldve

Hát mindenki magából indul ki...jelen esetben egy mondatot még át tudok gondolni, és azt levésni... :blink:

De lehet, hogy ezért van ennyi hiba a számítástechnikában, mert ugye majd korrigálunk... :unsure:

Elküldve
:blink: ;)

Vad. :unsure:

Van valami bővebb infó róla? Bár a kép magért beszél...

Mi az a cső ami a lefújószeleptől jön vissza a légszűrőhöz?

Ez jobbkormányos?

600ps

Elküldve
600ps

Csak? ;)

Hétfőn szólt öcsém hogy még 4 napig azaz máig érvényes a zöldkarim. De sikerült meghosszabítani, szal most egy évig nem jár le :unsure: Hipphipphurrá :blink:

Elküldve
Csak? ;)

Hétfőn szólt öcsém hogy még 4 napig azaz máig érvényes a zöldkarim. De sikerült meghosszabítani, szal most egy évig nem jár le :blink: Hipphipphurrá ;)

Mennyi volt? :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.