Laci4 Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT Durva.. de a szélvédőn is látszik, hogy szeret lassan közlekedni..(bogarak) :unsure:
Demó Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT Lehet, hogy meglepödött a motoros. :unsure: Durva.. de a szélvédőn is látszik, hogy szeret lassan közlekedni..(bogarak) :blink: jah, elég hosszan elkenödtek... ;)
opel16v Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 mindenki téli álmot alszik, vagy az autója alatt van????? Bárcsak már én is ott lehetnék... nah ennyi :unsure: Az enyém alá bebújhatsz ha annyira szeretnél... önindítót kellene cserélni, meg ilyen apróságok. :blink: ;) ;)
Tom Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 jójó de nem mai napra értem úgy általában mijóta nyilvános lett a fórum azóta csak lézengenek az emberek pedig azt hittem(ük) h megint tele lesz a fórum és közben szinte csak tagok vannak fent most is...... mind1 ez van, befejeztem a sírást :unsure: Szerintem aki már egyszer innen ki lett tiltva az többet nem nagyon jön vissza jó szájízzel...
iqbéla Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Laci4, a c20xe szelepfedél csavarjainak meghúzási nyomatéka 8Nm. Ha gondolod, valamikor átugorhatok nyomatékkulccsal, "gyárihelyesen" felrakod. Üdv
Laci4 Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Laci4, a c20xe szelepfedél csavarjainak meghúzási nyomatéka 8Nm. Ha gondolod, valamikor átugorhatok nyomatékkulccsal, "gyárihelyesen" felrakod. Üdv köszönöm szépen.. de egyenlőre jó..és ha nem fog folyni, akkor még megtörölni is csak óvatosan fogom :blink: ;) Pont az volt a baj, hogy a srác mondjuk úgy gyári helyesen húzta meg.. de ennek alapfeltétele lenne a csavarok alatt a kis távtartónak a megfelelő vastagsága.. ami elvileg már nem az igazi.. szal remélem már igy jó lesz.. De azért nagyon köszi! Viszont a lambda ki lett cserélve.. de a srácok elvágták a vezetékét. valami szerszámmal csak úgy fértek hozzá. Ha kell még(bár a vége felé már elég sokat jelzett vele az motorkontrol lámpa), akkor meg tudom szépen forrasztani, lezsugorcsövezni.. szal majdnem mint az új.. csak épp maga a szonda már rohadt lassú lesz. Bemérettem csere elött.. :unsure: elég lapos volt a jelleggörbéje. Zöldkártyán már nem ment át miatta a kocsi. ;)
Albert Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 5 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 5 felhasználó: Albert, Laci4, iqbéla, Atommanó, J0hnny
Laci4 Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 5 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 5 felhasználó: Albert, Laci4, iqbéla, Atommanó, J0hnny öööö.. ééés? :unsure:
warwolf Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 utobbi 3-4 hétben mért halt ki a fórum, már az is nagy szó ha naponta egy két hozzászólás megesik, pár hónapja meg minden este 10 oldalakat kellett visszaolvasnom h mi hogy meddig történt...... Legalább ebben a topicban volt élet......... mindenki téli álmot alszik, vagy az autója alatt van????? Bárcsak már én is ott lehetnék... nah ennyi :unsure: Sztem mindenki piheni a nyarat, szerel, gyűjtöget, álmodik, vagy csak szimplán mata részeg! :blink: ;) ;)
Albert Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 öööö.. ééés? :unsure: Há semmi csak péntek éjjel háromnegyed egykor? Aszittem csak én nem bulizok...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Há semmi csak péntek éjjel háromnegyed egykor? Aszittem csak én nem bulizok... Öreg rókák vagyunk mi már ahhoz! :unsure:
redline Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT a szárny a megoldás! a szárny miatt megy igy! én erről meg vagyok győződve :unsure:
J0hnny Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 a szárny a megoldás! a szárny miatt megy igy! én erről meg vagyok győződve :blink: Mitulátbáti hozzon neked ilyet Norbika? :unsure:
redline Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Mikulásbácsi inkább egy olyan futomuvet hozhatna ami nem kotyog, nem zörög, nem morog, nem ropog :unsure: emiatt áll az autó másfél hete a céges parkolóban :blink:
J0hnny Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Mikulásbácsi inkább egy olyan futomuvet hozhatna ami nem kotyog, nem zörög, nem morog, nem ropog :blink: emiatt áll az autó másfél hete a céges parkolóban ;) És attól megjavul,ha egyhelyben áll? :unsure: Gyuláék ennyire messze vannak?
coupe Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Ma egy kicsit lejjebb ültettük gsitomival az autóm hátulját.Jó nagy lett a változás kb 3centivel van lejjebb mint eddig volt.Lényegesen jobb lett a fék és kevésbé tolja az elejét.Remélem jó lesz bele ez a rugó,de valószínű hogy keményebb gátlót kell majd tavasszal beraknai hátra. és kicsivel magasabb lett az eleje is aminek örülök mert állandóan leért a kartervédő. Köszi Tomi mégegyszer.
iqbéla Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Pont az volt a baj, hogy a srác mondjuk úgy gyári helyesen húzta meg.. de ennek alapfeltétele lenne a csavarok alatt a kis távtartónak a megfelelő vastagsága.. ami elvileg már nem az igazi.. szal remélem már igy jó lesz.. Ja! Most újraolvastam és látom, hogy még svájcban qrták el. Hát bizony, nincs az a jó autó ami a barmoknak ellen tudjon állni.
Atommanó Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Coupe! Nekem jobban tetszett amikor magasabban volt a hátulja...szerintem az ék alak jobban áll a Caravannak... :unsure: :blink:
Demó Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Nekem is jobban tetszett amikor magasabb volt hátul, de ezt már mondtam neked Lacházán is. :unsure:
J0hnny Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Így picit úgy tünik,mintha vásározós kocsi lenne,úgy néz ki,mint ami megvan rakva! :unsure: De ha a menet tulajdonságok jobbak lettek az más tészta.
gsi.tamás Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Köszi Tomi mégegyszer. Nincs mit. Vásározós kocsi mi. Egyébként tavasszal ha kész a lakatolás és elfér alatta az Azev akkor fog igazán nagyot ütni. Egyébként amikor mentünk tesztkörre és amikor fordultunk ki a kerepesire egy szusis srác olyan fejet vágott. Amiből két dolog szürhető le: Hu vazzeg vagy mi ez a sz@r. Lényeg a lényeg nem igazán jó az ha ráemel az elejére a hátulja a magasabb rugó mitt. Egyrészt a terhelés túlzottan előre kerül ezáltal hátul változnak a dolgok a fékhatástól a stabilitásig minden. Nekem tetszik.
J0hnny Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Egyrészt a terhelés túlzottan előre kerül ezáltal hátul változnak a dolgok a fékhatástól a stabilitásig minden. Nekem tetszik. Ebben lehet valami.
coupe Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Jó hogy eddig mindenki azzal b@szogatott hogy magas a hátulja,talán Demo kivételével :unsure: most meg így jobban bejön nektek.Azért kiváncsi vagyok minden véleményre mert igazán Én sem tudom hogy melyik a jobb. Nyáron már egyszer beraktuk ezeket a rugókat csak akkor a kerék miatt vissza kellett rakni mert eléggé beleért a sárvédőbe. Ne kiméljetek............ :blink:
warwolf Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 Szerintem így jobb.Úgy is nagyot mutat, ha magas a sejhaja, de így viszont jobban vezethető, ha jól értettem. Úgyhogy emellett voksolnék.
hemi Elküldve November11, 2006 Szerző Elküldve November11, 2006 jójó de nem mai napra értem úgy általában mijóta nyilvános lett a fórum azóta csak lézengenek az emberek pedig azt hittem(ük) h megint tele lesz a fórum és közben szinte csak tagok vannak fent most is...... mind1 ez van, befejeztem a sírást :unsure: :blink: Regisztrált felhasználók igen. Viszont sokkal többen olvassák, vagy probálják. Régen 700-800 között volt a napi látogatotság, majd lezárás után 250-380 között mozgot a napi látogatoság. Most 550 körül van. Ha miegnyitnánk a Technika részt nem győznénk servert upgredelni:) Ebben biztos vagyok.
Recommended Posts