Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

A 4 ajtós c20xe astrát (legalábbis egyet, ugyanilyen színben) láttam vagy másfél éve autópiacon, egy fiatal gyerek árulta, az egész autó egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő.

De lehet, hogy nem ugyanaz a kettő.

Elküldve

Na épp ezért szántam rá azt a 250 Eurót a komplett 63,5-ös Bastuck rendszerre, mert ez erre az autóra lett kitalálva.

Voltam is náluk a cégnél és ott mielött megépítenek valamit, komolyan számolnak és a prototipusokat tesztelik.

Nekem nagyon bejött, mert nem túl hangos, csak akkor, ha én is úgy akarom. :unsure:

Elküldve
Nekem nagyon bejött, mert nem túl hangos, csak akkor, ha én is úgy akarom. :blink:

Azé' alapjáraton is van ott szigorúság! ;) Én spec. imádom a hangját! :unsure:

Elküldve
Lender aszonta reggel hogy 50-est ajánl mer a 60-as rohadt hangos. Kati helyett meg nem cső hanem másik dob dukál szerinte.

Hazafelé megmérettem a tegnapi fagyállótöltögetés végeredményét @ Shell. -18 fokig jó, és megint hiányzik belőle vagy 2-3 deci...

a lényeg,hogy üvöltsön szerintem,de ne legyen repedtfazék hangja.... ;)

az enyémet már 2x díjazták a rendőrök... :unsure:

ezekután elvileg még jobban fog tetszeni nekik.... :blink:

Elküldve

Úgylátszik kitiltották a GSI-ket az országból, hogy így leült a fórum... Közbiztonságra veszélyes eszköznek nyilvánították valszeg :unsure:

Elküldve
Úgylátszik kitiltották a GSI-ket az országból, hogy így leült a fórum... Közbiztonságra veszélyes eszköznek nyilvánították valszeg :unsure:

Pedig nagyobb a fék mint a vti-ken :blink:

Elküldve
Jóóó műxik a nyóóccelep? :unsure:

jé most láttom a Robinak megváltozott az aláírása....szal neki is bekerült a moci :blink:

és milyen? élménybeszámolót kérek ;)

Elküldve
Nem szeretnék semmit elárulni de egy biztos:

Nagyon tré dolog esőben, 70km/h-s szélben, 3 fokban kint szerelni az utcán.

Extrémszerelés, ezt a sportot mi is szoktuk néha üzni, különösen télen. :unsure:

Elküldve

Nekem nem gyere be.

Eddig az volt a top amikor január 10-én beállított Robi este tizkor hogy egy srácnak akivel még csak telefonon beszélt elromlott a ventilátora, és szedjük ki az én D-mből hogy ne fagyjon szét a családja az arcnak. Kint kb -15 fok volt - elég gyorsan végeztünk..

Elküldve
Extrémszerelés, ezt a sportot mi is szoktuk néha üzni, különösen télen. :unsure:

Mi is így alakítottuk át az Astrát az elmúlt télen. :blink:

Istenem, de jó is volt, amikor egész nap, egész este az astrában és alatta hemperegtünk

-15 fokban, aztán éjszaka amikor mentünk volna hazafelé melegedni, a kint álló omiban

megfagyott a benzinvezetékben a benya, és fél órát kellett alatta feküdni immár -20 közeli

"melegben" a jeges hóban, hogy végigkocogtassuk a vezetéket, és végre elinduljunk. ;)

Elküldve
Mi is így alakítottuk át az Astrát az elmúlt télen. :unsure:

Istenem, de jó is volt, amikor egész nap, egész este az astrában és alatta hemperegtünk

-15 fokban, aztán éjszaka amikor mentünk volna hazafelé melegedni, a kint álló omiban

megfagyott a benzinvezetékben a benya, és fél órát kellett alatta feküdni immár -20 közeli

"melegben" a jeges hóban, hogy végigkocogtassuk a vezetéket, és végre elinduljunk. :blink:

A benzin nem -50 fokon dermed? Vagy ez ilyen TESCO +10% Water Edition volt?

Elküldve
A benzin nem -50 fokon dermed? Vagy ez ilyen TESCO +10% Water Edition volt?

Nem kell ahhoz Tesconál tankolni, hogy jó "vizes" benzint kapj. :blink:

Mindenhol ilyen, elárulom a titkot. :unsure:

Egyébként elég ha csak egy vízcsepp összeáll a szűk vezetékben,

és máris mehecc alá, és ha szerencséd van, kocogtatással megmurdálod a cseppet. ;)

Elküldve
Gabi felvettelek msn-re hogy megbeszéljük a péntek délutánt. Vagy ilyenkor azon?

Most elég sok meló van, csak néha tudok 1-2 percre felnézni. Szal inkább ide írj püben. :unsure:

Elküldve
Pedig nagyobb a fék mint a vti-ken :unsure:

Hát ma hazafele egy márkatárs akart megölni. Igaz, nem astra volt, hanem vectra2000. Mögülem kielőz jobbra a kanyarodósávba, ott padlógáz, gondoltam beveszi tempósan a kanyart, gondoltam még meg is nézem.

De nem emberünk nem jobbra kanyarodott, hanem utolsóutolsó pillanatban beállt elém, épp elfért a járdasziget meg a kocsim közt.

Mindehhez se index, se semmi, csak berántotta a kormányt és padlófék, hogy ne menjen neki az előttem haladónak.

Mindezt én végignéztem 4. sebességben 2000 fordulattal cammorászva.

Csak gratulálni tudtam, ettől van jó hírünk.

Elküldve

lehet rövid videok linkgyüjteményébe kellett volna de sztem ez most ide jobban illik:

Egy srác találta neten gondoltam ezt nem szabad kihagyni, érdemes megnézni az emberek öltözetét nagyon királyságos

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.