Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nem hírdettem...egyszer kb 3 hónapja valahova beírtam poénból, hogy eladó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nem hírdettem...egyszer kb 3 hónapja valahova beírtam poénból, hogy eladó... :unsure: kérdezd már meg h nem e kell neki ascona cabrio 1 misiért :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 kérdezd már meg h nem e kell neki ascona cabrio 1 misiért :unsure: háromszázé' megveszem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 háromszázé' megveszem :blink: ha a tiédre dobod rá a 300at akkor ok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 háromszázé' megveszem :unsure: Honnan ez a sok pénz hirtelen? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Honnan ez a sok pénz hirtelen? :blink: ;) eladom a testem, vagy beinditom a fizetos weboldalam vagy vmi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 eladom a testem, vagy beinditom a fizetos weboldalam vagy vmi :unsure: fizetős weboldalon árulod a tested :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 eladom a testem... ötezeré' betonozol? :unsure: ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Hívott ma...meg már tegnap is egy srác...hogy érdekelné az autóm... Szemrebbenés nélkül mondtam neki, hogy 3 misi... :blink: ..nem nagyon akadta fennt...a legnagyobb gondja az volt, hogy nem tud már rá hitelt felvenni... :unsure: ...még szerencse...mert ennyiért odaadtam volna...ez nem kérdés, de nagyon fájt volna a szívem... ;) Lehet azon papiron ifjítani! :lol: Anno az én GSi-mre is így intézték a hitelt.......... :lol: Ha el akarod adni............ ;) Mondta hogy a hátsódobom valami mókolt dolog, Opel középdob valójában, arra van felhegesztve a dtm vég - hurrá. De mind1 mert igy is jó télre. Ez ÍGY igaz! :P De jól szól nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ez ÍGY igaz! :unsure: De jól szól nem? :blink: Végülis nincs baj vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 De nem akarom...vagyis el kéne...de nem kéne...áááááá...úgy sem veszik meg...10 milka az ára...vihetik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 áááááá...úgy sem veszik meg...10 milka az ára...vihetik... :unsure: na, akkor tessen hirdetni! :blink: Ez legalább egy kerek szám! ;) Azért apróbetűvel írd utána, hogy alkuképes! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 De nem akarom...vagyis el kéne...de nem kéne...áááááá...úgy sem veszik meg... Látom kezded érezni, amit én szoktam.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Az a gáz, hogy bármilyen nyűgös darab is...nem a pénz dominál jeloen esetben, hanem az , hogy kezd eszmei...(eszméletlen ;) ) értéke lenni számomra...azért csak végigéltünk ezt azt a pár év alatt... :unsure: jót rosszat...szóval ahhoz, hogy eladjam, nagyon az kell (...vagyis isten ments nem kell...) hogy ne legyen pénzem... :blink: Látom kezded érezni, amit én szoktam.... ;) Azért talán van egy kis különbség amiért bennem ezek az érzések tobzódnak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 szóval ahhoz, hogy eladjam, nagyon az kell (...vagyis isten ments nem kell...) hogy ne legyen pénzem... :unsure: Vagy pedig egy olyan vevő, aki kérdés nélkül lerak pl. 3.5M-t az asztalra, és kéri a kulcsokat! :blink: Mert soxor ez dominál, nemkicsit........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ismeri valaki valamelyiket? Egy ismserősöm akarja megvenni... :unsure: gsi őt lehet hogy én is ismerem, ha ő az akire gondolok...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 gsi Korekt gépnek látszik, így elsőre, bár ugye a km............ :unsure: Mind1.Elsőre 1ben van. Én meg egy Ilyet találtam....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ára? Feléböl mennyit enged? :unsure: Menj el a janóhoz és kérdezd meg hogy ott mennyi.Segítek 100körül a minőség meg.... ;) Ez ÍGY igaz! :blink: De jól szól nem? ;) Ez így sehogy sem jó,én is erre b@sztam rá.Mivel nem tud rendesen kiáramlani a levegő elöbb vagy utobb a teljes kipufogó rendszered tönkre fog menni a katalizátorral együtt.Pláne most a 4 leömlö miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ez így sehogy sem jó,én is erre b@sztam rá.Mivel nem tud rendesen kiáramlani a levegő elöbb vagy utobb a teljes kipufogó rendszered tönkre fog menni a katalizátorral együtt.Pláne most a 4 leömlö miatt. Ez a cucc nem sokban különbözik a sportkipuffok elvétől, mert középdob lévén nem más, mint egy áteresztő dob.Elvileg kárt nem csinál....... Juhuhu Ákosnak is ilyen sportdobbá avanzsált technika volt az F Astrája alatt.............. Persze egy komplett rendszerbe már nem biztos, hogy beinstallálható......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 A közép dob semmiben sem egyezik a hátsó dobbal és ráadásul az se mindegy melyik irányban áramlik a levegő.Általában a középdobban van a fojtás.gondolom milyen jót tesz az egész rendszernek ha ez hátra van rakva.Végülis nekem mindegy,én már egyszer megjártam ezzel többet nem fogom.Pedig nekem csak annyi volt a gond hogy egy c20ne középdob volt felrakva meg egy mokolt nem oda való hátsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Pedig nekem csak annyi volt a gond hogy egy c20ne középdob volt felrakva meg egy mokolt nem oda való hátsó. Albert GSi-jén előtte egy olyan dob volt fent, ami elvileg sportdob volt, de.............szabályosan fogta az autót+hangja sem volt.Szal mikor felkerült ez ami még jelenleg is alatta van, szabályosan "megkönyebbült" a gép, és elkezdett iszonyat jól menni.Viccen kívül, nekem ez volt a benyomásom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 őt lehet hogy én is ismerem, ha ő az akire gondolok...:-) Ő anno mozgott köreinkben, még az index-es fórumon volt nagy májer. :blink: Neutron néven futott, de ez az autó már rég nem az ő tulajdona. Eredetileg X16XEL volt benne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Albert GSi-jén előtte egy olyan dob volt fent, ami elvileg sportdob volt, de.............szabályosan fogta az autót+hangja sem volt.Szal mikor felkerült ez ami még jelenleg is alatta van, szabályosan "megkönyebbült" a gép, és elkezdett iszonyat jól menni.Viccen kívül, nekem ez volt a benyomásom. Én már elvesztettem a fonaolat akkor milyen dob hova kell h ne menjen tönkre a kipuff(épp egy rencer installálása elött van az autó(60-as,remus középdobbal)és az én "szép" hangú proex dobommal) Szóval??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Én már elvesztettem a fonaolat akkor milyen dob hova kell h ne menjen tönkre a kipuff(épp egy rencer installálása elött van az autó(60-as,remus középdobbal)és az én "szép" hangú proex dobommal) Szóval??? :unsure: Majd a GSi-s Istenek megmondják a frankót! :blink: A 16V kicsit más tészta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Majd a GSi-s Istenek megmondják a frankót! :unsure: A 16V kicsit más tészta. Igen arra várok, de majd Subitól is informálódok nemhogy kib..ak magammal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts