Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na elmentem megnézni milyen ülések vannak.Sajnos 1pár olyan ülés van még ami egyforma a többi 1darabos,és már annak is van elméletben gazdája.(telefonon lefoglalozták,de ha nem jönnek érte akkor elméletileg én vagyok rá a következő) olyan mint az alsó sor kékben. mikor derül ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Akkor készülj fel rá hogy 100fölött van az ára :D ez csak azért ilyen olcsó mert nincs 2egyforma ülése :lol: A Corsába teljesen tökéletes az 1db-os kiszerelés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 mikor derül ki ? Hétfön. A Corsába teljesen tökéletes az 1db-os kiszerelés! :lol: Akkor meg most kell megvenni,mert ezeknek az üléseknek olyan 60körül megy darabja,most meg majdnem a fele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hétfön. Milyen szinű lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Milyen szinű lesz? Én kb 1% esélyt látok arra hogy az enyém lesz,de ha igen akkor kék. kezdem az ülés projectbe egyre jobban belefáradni,lehet keresek valami német ismerőst és megkérem vegye meg kint mert ott jóval olcsóbb.Majd csak hazajut valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 most került fel a duenre olyan recaro mi jólenne nekem és az ára is tűrhető csak hát a kedv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 most került fel a duenre olyan recaro mi jólenne nekem és az ára is tűrhető csak hát a kedv :lol: Azt láttam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Azt láttam én is... tényleg törvényszerű h akkor vannak cuccok amikor az ember véletlenül sem keres :lol: nembaj tavaszig lesz még :lol: ui: vagy szólj ha a német dologra van vkid mert ott a használt is jóval oclsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 kezdem az ülés projectbe egyre jobban belefáradni üdv a klubban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 üdv a klubban :lol: de neked legalább van,és egyszerü is megoldani ha nem ragaszkodsz a gyári sínhez :lol: Az enyém meg már annyira mozog hogy kanyarba fejelgetem az oldalsó üveget.Szívem szerint fix ülést vennék,de a Detti miatt az nem jó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 El sem merem mondani mennyi a beszerzési ára...mert a Frigate csak azt árulja ami akciós...a listaára amikor mi csináltuk a boltot 79.000 HUf/db A beszerzési ára meg hát... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 El sem merem mondani mennyi a beszerzési ára...mert a Frigate csak azt árulja ami akciós...a listaára amikor mi csináltuk a boltot 79.000 HUf/db A beszerzési ára meg hát... :lol: :lol: 50%? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 50%? ..annál azért jobb biznisz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ..annál azért jobb biznisz... :lol: mikor vezethetem le azt a pénzmennyiséget amit a turbóba öltél és én fizettem? ;) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ja, egy bőrszerkós benga vadállat mindjárt beültet az ölébe... :lol: :lol: Na itt a pont!! ez jó volt!! :D :D Na elmentem megnézni milyen ülések vannak.Sajnos 1pár olyan ülés van még ami egyforma a többi 1darabos,és már annak is van elméletben gazdája.(telefonon lefoglalozták,de ha nem jönnek érte akkor elméletileg én vagyok rá a következő) olyan mint az alsó sor kékben. Nekem ez majdnem mind egykutya a szinüket nem nézve. de nemrossz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Amennyit akkor azon a két ülésen kerestem, még arra sem lenne elég, hogy felnyissam a géptetőt... ;) Majdnem bekeráron kaptad meg... ;) De hozzá tartozik, hogy rá pár héttel kidobták elég jó kis akcióba...100 EUR/ db... És ez azóta is folyamatosan akciós...minden ülés... :lol: tehát ha szállítási kts-et is rávetíted, akkor 30/pár a bekerára most... :lol: Nekem ez majdnem mind egykutya a szinüket nem nézve. de nemrossz.. Laci! ...ez lehet, hogy azért van, mert ez mind ugyanolyan ülés csak más színben? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ..ez lehet, hogy azért van, mert ez mind ugyanolyan ülés csak más színben? :D :lol: Jah.. akkor jó van.. már azthittem megzavart teljesen a mai nap... :lol: :D nah megyek dokihoz.. vérnyomás kontrol rulez. egész hónapban egész jó értékek voltak, erre most? ehh.. aztán meg meló.. majd re all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Amennyit akkor azon a két ülésen kerestem, még arra sem lenne elég, hogy felnyissam a géptetőt... :D Majdnem bekeráron kaptad meg... ;) De hozzá tartozik, hogy rá pár héttel kidobták elég jó kis akcióba...100 EUR/ db... És ez azóta is folyamatosan akciós...minden ülés... :lol: tehát ha szállítási kts-et is rávetíted, akkor 30/pár a bekerára most... :lol: Nincs már meg az 1. raklap még rendelhető dolog? Mert akor kereshetnél egy kis mellékest a Seni motorgenárál előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ...nah megyek dokihoz.. Na akkor ha már arra jársz a szemészetet se hagyd ki... :D Nincs már meg az 1. raklap még rendelhető dolog? Mert akor kereshetnél egy kis mellékest a Seni motorgenárál előtt. :lol: Tulajdonképpen megvan a lehetőség, de nem kívánok evvel többet foglalkozni...túl sokra tartják magukat a németek...holott nagyon balf@szul csinálják... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Amennyit akkor azon a két ülésen kerestem, még arra sem lenne elég, hogy felnyissam a géptetőt... :lol: pedig amennyit nyitogatod.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 pedig amennyit nyitogatod.... :D Akkor lehet, hogy ezért van az, hogy kész ráfizetés a dolog? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Találtam egy ILYET Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ilyen volt nekem az első ami bekerült az autóba, de nekem nem jött be annyira, hogy lapos az üléslap, és nagyon merev maga az ülés...túl kemény... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ilyen volt nekem az első ami bekerült az autóba, de nekem nem jött be annyira, hogy lapos az üléslap, és nagyon merev maga az ülés...túl kemény... :lol: És ez neked passzolt szélességében, mert havernak hozzáért volna a B-oszlophoz. A Corsában pedig teljesen esélytelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nekem hiba nélkül belement... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts