Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nekem ez most fény. És abba nekem mi az üzlet? hát veszel egy kispolszki ülést amiben nincs combtámasz, és cseréltek a Norbival.... Te ebben nem érzel semmi üzleti fogást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ezen még gondolkodnom kell :lol: :lol: :D Holnap elmegyek és megnézem milyen üléseik vannak még raktáron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Diny felnije asconán sem rossz :lol: Hm németeknél ezt is rárakják mindenre.Viszont sztm ennek az ascinak nem áll jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hm németeknél ezt is rárakják mindenre.Viszont sztm ennek az ascinak nem áll jól. Ez is már lassan tömegcikk lesz. :lol: Ha valaki egyedit akar, akkor visszarakja a gyári GSI felniket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ez is már lassan tömegcikk lesz. :D Ha valaki egyedit akar, akkor visszarakja a gyári GSI felniket. :lol: Jaja. Építsen egy teljesen gyári GSi-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ez is már lassan tömegcikk lesz. :D Ha valaki egyedit akar, akkor visszarakja a gyári GSI felniket. :lol: Ja 15ös lemezfelni azt ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ja 15ös lemezfelni azt ennyi :lol: Azért olyat látni. Viszont gyári GSi felnit ritkán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ja 15ös lemezfelni azt ennyi :lol: Akkor te már nem is rakod fel a Schmitteket? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor te már nem is rakod fel a Schmitteket? :lol: :lol: Nem fogom lassan már úgy is ilyen lesz mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor te már nem is rakod fel a Schmitteket? ;) :lol: Neki elég egy(4) 16"-os smitt' is ;) úgy hallottam lehet eladja gumistól 80-ért :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 hát veszel egy kispolszki ülést amiben nincs combtámasz, és cseréltek a Norbival.... Te ebben nem érzel semmi üzleti fogást? :lol: A méreteit nézve elég neki a sima gyerekülés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Norbi ennek fényében is el akarod adni az ülésedet? Mert érdekelne :D Hmm. ezek aranyosak..ha sok péénzem lenne :lol: :D Jaja. Építsen egy teljesen gyári GSi-t. :P Nah de ezért se kell!! :D Lassan az enyém lesz egyedi.. a gyári cuccokkal.. :P Ezen még gondolkodnom kell :D ;) ;) Holnap elmegyek és megnézem milyen üléseik vannak még raktáron :D Erre kivi leszek. lehet odamész, és már csak 1-2 ratyi lesz.. illetve jóval drágábban szuper :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Azért olyat látni. Viszont gyári GSi felnit ritkán. Végén még én leszek a ritka alkalom, látjátok.... :lol: :lol: Se angel eyes, se egyedi fellni, csak gyári ülés, gyári fellni, car400as rádiósmagnó agyrepesztő eredeti hangfalakkal, opel légszűrő, 205/50r15 gumik, gyári gsifekete szín, gyári antenna, sehol egy fólia, katalizátor a kipufogórendszerben, tuningmentes motor, porig sincs ültetve. Az összes módosításom kimerül egy kis lökhárítószépítésben, kipufogódobokban, enyhe ültetésben és ennyi. Igaz, a gyári ülésemet tervezem nemsokára felújíttatni, az a legracionálisabb megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 sztem ne nyúlj hozzá mert te mindenből kicsaltad a füstöt eddig :D lsd: Ákos erősítője :D ahoz nem nyult az Anti.... :lol: az én voltam és az Opeltomi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 ha mar volt itt néhany manta be illesztve nekem ez a kedvencem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 ha mar volt itt néhany manta be illesztve nekem ez a kedvencem Már olvastam erröl a Mantáról, elég korrektül mehet... :lol: Volvo motor turbóval és kompresszorral! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ha valaki még nem látta volna : :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 A kedvenc videjóóóm...ahogy vinnyog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 A kedvenc videjóóóm...ahogy vinnyog... :lol: akkor megyek 2körül ok? te sem tudsz aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 úúúúúúúúúúú....bazzzzzzzz otthonhagytam... :lol: Mikor akarod összerakni? Mert akkor kitalálok valamit... Sorry... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 úúúúúúúúúúú....bazzzzzzzz otthonhagytam... :lol: Mikor akarod összerakni? Mert akkor kitalálok valamit... Sorry... :lol: latom direct szivatsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Miért szivatnálak direkt? Elaludtam reggel...és rohantam...így elfelejtettem... De pont azért kérdeztem, hogy mikor akarod szétszedni meg összerakni, mert akkor kitalálok valami megoldást... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Miért szivatnálak direkt? Elaludtam reggel...és rohantam...így elfelejtettem... De pont azért kérdeztem, hogy mikor akarod szétszedni meg összerakni, mert akkor kitalálok valami megoldást... :lol: elvileg holnap ha minden ok!! és megkapom ma hf -t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Akkor úgy kéne, hogy beszélek apámmal, hogy délután beugrasz érte, és adja oda... :lol: mert én este 10 11-ig dolgozok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Akkor úgy kéne, hogy beszélek apámmal, hogy délután beugrasz érte, és adja oda... :lol: mert én este 10 11-ig dolgozok... :lol: mi van sztahanov lettel ?? 10-11 addig én szoktam jo esteben ha nincs tulora Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts