Gelko Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Van! ...belelülök, és használom... :lol: eddig jól hangzik :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Úgy ahogy van nekem tetszik...esetleg egy ültetés bejátszik majd... :lol:
rtomi Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Úgy ahogy van nekem tetszik...esetleg egy ültetés bejátszik majd... :lol: Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!! Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!! Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol: Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell? Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol:
rtomi Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell? Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol: Víz és olaj mindíg legyen benne akkor kimegy a világból. :lol: Blitz-el vagy valakivel cseréltess vezérműláncot.
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Meglesz...Köszi! Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol:
rtomi Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Meglesz...Köszi! Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol: Ja még annyit akartam,hogy az első időkben letekert ablakkal zene nélkül járj vele mert gyönyörű hangja van annak a motornak. A Vényóc után a sor6-os zenél e legszebben. :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Ez is feltűnt...majd bebrunzoltunk amikor beindítottuk...mindenki egyböl azt fülelte ahogy duruzsol... :lol: Közben meg találtam egy ilyet...
redline Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Van! ...belelülök, és használom... :lol: fogadjunk egy működö c20let-be, hogy nem birod megállni az első kanyarban, hogy lepadlózód és vigyorogva várod, hogy elteszi e a seggét :lol: vagy talán még az elso kanyarig sem kell várni
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Azért öszintén...fosok tőle...ismerve magamat... :lol:
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Közben meg találtam egy ilyet... http://www.vipergyorsulas.hu/2006-10-07/img_8733.jpg Jó kép! :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 A csajszit a puntóval meg nem tudtam mire vélni, de hát ő akarta... :lol: :lol:
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Anti, az Astrádról azért jó sok képet csináltak. :lol: Úgy látszik, hogy tetszett nekik. :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Ők meg ketten mennek összeadva olyan időt mint én egyedül... :lol: :lol: :D Anti, az Astrádról azért jó sok képet csináltak. ;) Úgy látszik, hogy tetszett nekik. ;) Ja én is azt néztem...majd jól kérek tőlük jogdíjat... :D
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Akkor csak jól láttam a fókuszban, hogy egyszer átvillantam a képernyön. :lol: Megnéztem még egyszer és miután a Gézát és a Vogelsingert mutatják, egy pillanatra elsuhanok a kamera elött. :lol:
coupe Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Senator c20let? :lol: Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D
Demó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol:
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Persze, hogy lehet, olyan szívó autót építeni, ami ver egy turbóst...de ha ugyan olyan szinten tuningolt turbóról van szór, akkor a különbség ugyen úgy megmarad...szal nincs semmi baj a turbóval ilyen téren... Tomi! Sajnos én nem tudom, hogy a Hondák mit mentek... :lol:
coupe Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Anti!Ahányszor elképzelem,ahogy öltönyben gépet szereltek mindig elröhögöm magam! :lol: Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség! :D Köszi Johnny :D ez a mondat annyira jól sikerült hogy be is raktam aláírásnak :D ;) ;) Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol: Hát még mi hogy sajnáljuk,hogy nem mentünk ki :P ,de hát Anti....... :D
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Ne akard, hogy meséljek... :lol: :lol: nah, hajrá :D :D ;)
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Mert sírás lesz a vége? hadd' röhögjön már az is aki nem volt ott :lol: :lol: :D
Recommended Posts