Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Úgy ahogy van nekem tetszik...esetleg egy ültetés bejátszik majd... :lol:

Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!!

Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol:

Elküldve
Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!!

Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol:

Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell?

Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol:

Elküldve
Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell?

Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol:

Víz és olaj mindíg legyen benne akkor kimegy a világból. :lol:

Blitz-el vagy valakivel cseréltess vezérműláncot.

Elküldve

Meglesz...Köszi!

Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol:

Elküldve
Meglesz...Köszi!

Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol:

Ja még annyit akartam,hogy az első időkben letekert ablakkal zene nélkül járj vele mert gyönyörű hangja van annak a motornak.

A Vényóc után a sor6-os zenél e legszebben. :lol:

Elküldve
Van!

...belelülök, és használom... :lol:

fogadjunk egy működö c20let-be, hogy nem birod megállni az első kanyarban, hogy lepadlózód és vigyorogva várod, hogy elteszi e a seggét :lol: vagy talán még az elso kanyarig sem kell várni

Elküldve

Ők meg ketten mennek összeadva olyan időt mint én egyedül... :lol: :lol: :D

img_8564.jpg

Anti, az Astrádról azért jó sok képet csináltak. ;)

Úgy látszik, hogy tetszett nekik. ;)

Ja én is azt néztem...majd jól kérek tőlük jogdíjat... :D

Elküldve

Akkor csak jól láttam a fókuszban, hogy egyszer átvillantam a képernyön. :lol:

Megnéztem még egyszer és miután a Gézát és a Vogelsingert mutatják, egy pillanatra elsuhanok a kamera elött. :lol:

Elküldve
Senator c20let? :lol:

Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D

Elküldve
Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D

Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol:

Elküldve

Persze, hogy lehet, olyan szívó autót építeni, ami ver egy turbóst...de ha ugyan olyan szinten tuningolt turbóról van szór, akkor a különbség ugyen úgy megmarad...szal nincs semmi baj a turbóval ilyen téren...

Tomi!

Sajnos én nem tudom, hogy a Hondák mit mentek... :lol:

Elküldve
Anti!Ahányszor elképzelem,ahogy öltönyben gépet szereltek mindig elröhögöm magam! :lol:

Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség! :D

Köszi Johnny :D ez a mondat annyira jól sikerült hogy be is raktam aláírásnak :D ;) ;)

Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol:

Hát még mi hogy sajnáljuk,hogy nem mentünk ki :P ,de hát Anti....... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.