Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Van! ...belelülök, és használom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Van! ...belelülök, és használom... :lol: eddig jól hangzik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Úgy ahogy van nekem tetszik...esetleg egy ültetés bejátszik majd... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Úgy ahogy van nekem tetszik...esetleg egy ültetés bejátszik majd... :lol: Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!! Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Léccilécci nagyon figyeld majd a vízhőfokmérőt!!!! Mert hamar megfől a kávé,ha eszetlenkedsz. :lol: Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell? Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Köszönöm a jótanácsot! Van még valami amire figyelnem kell? Nem nagyon...söttttt az igazat megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mocit... :lol: Víz és olaj mindíg legyen benne akkor kimegy a világból. :lol: Blitz-el vagy valakivel cseréltess vezérműláncot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Meglesz...Köszi! Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Meglesz...Köszi! Annyi bibije van, hogy a digiten nem meg fel teljesen az olajnyomás, szal a biztonság kedvéért cserélek rajta egy oljapumpát is, ha sikerül szerezni, meg egy jeladót...meg olajat, fagyállót, láncot... :lol: Ja még annyit akartam,hogy az első időkben letekert ablakkal zene nélkül járj vele mert gyönyörű hangja van annak a motornak. A Vényóc után a sor6-os zenél e legszebben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ez is feltűnt...majd bebrunzoltunk amikor beindítottuk...mindenki egyböl azt fülelte ahogy duruzsol... :lol: Közben meg találtam egy ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Van! ...belelülök, és használom... :lol: fogadjunk egy működö c20let-be, hogy nem birod megállni az első kanyarban, hogy lepadlózód és vigyorogva várod, hogy elteszi e a seggét :lol: vagy talán még az elso kanyarig sem kell várni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Azért öszintén...fosok tőle...ismerve magamat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Közben meg találtam egy ilyet... http://www.vipergyorsulas.hu/2006-10-07/img_8733.jpg Jó kép! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 A csajszit a puntóval meg nem tudtam mire vélni, de hát ő akarta... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Anti, az Astrádról azért jó sok képet csináltak. :lol: Úgy látszik, hogy tetszett nekik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ők meg ketten mennek összeadva olyan időt mint én egyedül... :lol: :lol: :D Anti, az Astrádról azért jó sok képet csináltak. ;) Úgy látszik, hogy tetszett nekik. ;) Ja én is azt néztem...majd jól kérek tőlük jogdíjat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Az NSX Hondák jól mentek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Akkor csak jól láttam a fókuszban, hogy egyszer átvillantam a képernyön. :lol: Megnéztem még egyszer és miután a Gézát és a Vogelsingert mutatják, egy pillanatra elsuhanok a kamera elött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Senator c20let? :lol: Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Látom még mindig nem látod be hogy nem kell a turbó mert egy jó szívó motor simán veri a mezőnyt.Lásd lengyel astra :D ;) :lol: :D Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Persze, hogy lehet, olyan szívó autót építeni, ami ver egy turbóst...de ha ugyan olyan szinten tuningolt turbóról van szór, akkor a különbség ugyen úgy megmarad...szal nincs semmi baj a turbóval ilyen téren... Tomi! Sajnos én nem tudom, hogy a Hondák mit mentek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Anti!Ahányszor elképzelem,ahogy öltönyben gépet szereltek mindig elröhögöm magam! :lol: Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség! :D Köszi Johnny :D ez a mondat annyira jól sikerült hogy be is raktam aláírásnak :D ;) ;) Azért sajnálhatjátok, hogy nem láttátok élöben. Nagyon jól ment. :lol: Hát még mi hogy sajnáljuk,hogy nem mentünk ki :P ,de hát Anti....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ne akard, hogy meséljek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ne akard, hogy meséljek... :lol: :lol: nah, hajrá :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Mert sírás lesz a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Mert sírás lesz a vége? hadd' röhögjön már az is aki nem volt ott :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts