Rattesid Dénes Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ááá az ge.i nagy kerülő lenne neked..... Bár CSárlszhoz nem jössz, vagy télleg mi van a vassal?????????? Nem nagy kerülő mert 6kor már az Gyáli útnál autót nézünk,utánna meg nincs kedvem már haza menni. Festő ember csöndbe van bár lehet holnap telefonál mehetek érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 vagy meghalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nem nagy kerülő mert 6kor már az Gyáli útnál autót nézünk,utánna meg nincs kedvem már haza menni. Festő ember csöndbe van bár lehet holnap telefonál mehetek érte. :lol: nah jó egye fene bár már kezdem unni az asztmát :lol: :D :D de hát amíg nincs jobb.... Mit néztek kitalálom, kadett???????bontásra??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 vagy meghalt Azért még remélem az enyémet befejezte. :lol: Bár egy kicsit már bizti az agyára megyek az ötleteimmel. nah jó egye fene bár már kezdem unni az asztmát :D :D ;) de hát amíg nincs jobb.... Jó van majd még sírva könyörögsz.... :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :lol: Mi vele a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Most beszéltem barátommal, AC relé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Most beszéltem barátommal, AC relé! asszittem rijasztó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 asszittem rijasztó :lol: Mondjuk ha a riasztó az ac relét bántja, akkor kb. ugyan az a hibajelenség, mintha maga az ac relé vicceskedne. Remélem legalább gyors és olcsó javítás lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 A vége felé én is arra tippeltem de sanszos volt az ac is. :lol: Azt mondta szét szedte a relét ami egyébként zöld színű házzel létezik és belül korom fekete volt. Szal szétégett valamitől. :lol: A riasztó motor tiltása kb 1 hete ki lett kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Mibe fog ez a müvelet fájni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hát mi ezen a meglepő...disel...az meg kormol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hát mi ezen a meglepő...disel...az meg kormol... :lol: Szerintem menj el autószerelőnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Jól fizetnek? Bár magunkból kiindulva nem rossz szakma... :D ;) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szerintem menj el autószerelőnek. :D Lassan jobban ért hozzá mint az Attila,és olcsóbb is :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Még jó, hogy vettünk kábelkötegelőt...este szerelhetünk valamit...bármit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Jól fizetnek? Bár magunkból kiindulva nem rossz szakma... :D :D :D :lol: :lol: Ezzel csak az a baj hogy olyan eset mint te vagy elég ritka.Magadtól meg úgye nem kérhetsz pénzt.... :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Mibe fog ez a müvelet fájni? Még nem tudom de olcsóbb lesz mint az ac (ami 60 kisker áron). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ez nem egy GT? De ez egy GT. Ismertetőjele a piros csík a lökösön. :lol: És tök cééép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ezzel csak az a baj hogy olyan eset mint te vagy elég ritka.Magadtól meg úgye nem kérhetsz pénzt.... :D :lol: :lol: Madarak mindig vannak. Esetlég még chipet is árulhatnál. Mondjuk 100ért darabját. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Még nem tudom de olcsóbb lesz mint az ac (ami 60 kisker áron). 60 egy Ac relé???? :lol: Azt a qrva....az opelhez ha jól rémlik 4.500 HUf... :lol: Mondjuk 100ért darabját. ;) :D De csak a nagyot...a brutál lenne 100, a szolídabb meg 80... Aztán ugyan az a kettő...de kinek kell a szolídabb, ha van brutál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 60 egy Ac relé???? :lol: Azt a qrva....az opelhez ha jól rémlik 4.500 HUf... :lol: De csak a nagyot...a brutál lenne 100, a szolídabb meg 80... Aztán ugyan az a kettő...de kinek kell a szolídabb, ha van brutál... :D Ennyit a szerelö szakmáról :D ;) .Az AC pumpa kerül 60ezer ft-ba :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ennyit a szerelö szakmáról :D :lol: .Az AC pumpa kerül 60ezer ft-be :P :lol: :D Jó hát még ki kell képeznünk. :D ;) Este mutatunk neki egy relét meg egy pumpát aztán mehet a bolt. : ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Adunk el neki egy relét 60ezerért? :lol: :lol: :D Ja meg van jó chipünk turbóhoz,és annyra nem is drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hát meg kell élni valamből...ezen legalább van haszon...ez egy ilyen relé...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Adunk el neki egy relét 60ezerért? :lol: :lol: :D Ja meg van jó chipünk turbóhoz,és annyra nem is drága :D Most hogy mondod... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts