Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Te srácok?!

Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? mert asszem nagyon elfeledkeztem valamiről, és valami miatt nagyon rosszúl emlélszem a km-ekre!!!

Petya belémvágta az ideget.. mert ha úgy van ahogy, akkor asszem a vezérléscsere ugrik az első helyre a jav. listán! :lol: :lol:

emlékeim szerint 60000 km

Elküldve
Jaja.. én is erre gondoltam.. pont ebben az időszakban voltak öszvérek..spoiler..küszöbb..hátső.. légbeömlő és lökösök... régi új vegyen.. mint pl ezen is...

Ejha.. régi autó modern motor.. nem rossz.. szinte elvész a moci a nagy motortérben :lol:

azt figyuzod, hogy a soros motor helyére a keresztben álló OPC motrot sorosan építette be! nem semmi!!!! nagyon zsír a gépezet.

Elküldve
Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést?

60000km szigorúan... :lol:

vezérműszíj, vezetőgörgők, feszítő, vízpumpa :D

(gyertyákat meg 40000ként kell cserélni, úgyhogy

azt is gondold át mikor volt :lol: )

jah, és persze olajszűrő, légszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő... :D

(benyaszűrőt sem árt 40-60e km-ként)

Elküldve
Te srácok?!

Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? mert asszem nagyon elfeledkeztem valamiről, és valami miatt nagyon rosszúl emlélszem a km-ekre!!!

Petya belémvágta az ideget.. mert ha úgy van ahogy, akkor asszem a vezérléscsere ugrik az első helyre a jav. listán! :lol: :D

Szerintem ha pörgeted, forgatod, GSi-sen használod, akkor még a 60-at is kár megvárni. :lol:

Meg mondjuk vízpumpát is cserélnék, biztos, ami biztos.

Elküldve
vagy ha nem 60e km akkor 6 év, mert ugy tudom a szíjra ennyit mond a gyár, hogy ennyi után cserélni kell

inkább 4. nem? Nekem valami ilyesmi rémlik.

Az a duplakocklámpás kadett meg nagyon VW-es kinézetű lett előlről... olyan Corrado jellegű. Nem?

Elküldve
vagy ha nem 60e km akkor 6 év, mert ugy tudom a szíjra ennyit mond a gyár, hogy ennyi után cserélni kell

Inkább 4 az a 6. :D De azzal sem biztos, hogy várnék addig. :lol:

Az a duplakocklámpás kadett meg nagyon VW-es kinézetű lett előlről... olyan Corrado jellegű. Nem?

Szeritnem is, nekem senemtecc. :lol:

Elküldve
Inkább 4 az a 6. :lol: De azzal sem biztos, hogy várnék addig. :lol:

Az 1.4-nél jött ez elő akkor szólt az Ákos, ha öregebb a cucc mint 6 év akkor jo lenne cserélni

Elküldve
Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :lol:

No problémó!

Délután +dumázzuk mikor érek joda :lol:

Elküldve

Ascona:

Önsúly: 1090 kg :lol:

De legalább könnyen bemegy alá a 17"

És milyen tök zsear telcsit nyernél :lol:

Örök hála! THX előre is!

Fél nyolc és háromnegyed nyolc között ott vagyok.

Egyedül jössz vagy Évi is?

Elküldve
Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :D

öööö egy ilyen kérdésem nekem is lenne.......(mint mindig mostanában) :lol: :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.