mélykék76 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Te srácok?! Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? mert asszem nagyon elfeledkeztem valamiről, és valami miatt nagyon rosszúl emlélszem a km-ekre!!! Petya belémvágta az ideget.. mert ha úgy van ahogy, akkor asszem a vezérléscsere ugrik az első helyre a jav. listán! :lol: :lol: emlékeim szerint 60000 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Jaja.. én is erre gondoltam.. pont ebben az időszakban voltak öszvérek..spoiler..küszöbb..hátső.. légbeömlő és lökösök... régi új vegyen.. mint pl ezen is... Ejha.. régi autó modern motor.. nem rossz.. szinte elvész a moci a nagy motortérben :lol: azt figyuzod, hogy a soros motor helyére a keresztben álló OPC motrot sorosan építette be! nem semmi!!!! nagyon zsír a gépezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 emlékeim szerint 60000 km ...így van... :lol: De inkább elöbb mint késöbb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? 60000km szigorúan... :lol: vezérműszíj, vezetőgörgők, feszítő, vízpumpa :D (gyertyákat meg 40000ként kell cserélni, úgyhogy azt is gondold át mikor volt :lol: ) jah, és persze olajszűrő, légszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő... :D (benyaszűrőt sem árt 40-60e km-ként) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Te srácok?! Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? mert asszem nagyon elfeledkeztem valamiről, és valami miatt nagyon rosszúl emlélszem a km-ekre!!! Petya belémvágta az ideget.. mert ha úgy van ahogy, akkor asszem a vezérléscsere ugrik az első helyre a jav. listán! :lol: :D Szerintem ha pörgeted, forgatod, GSi-sen használod, akkor még a 60-at is kár megvárni. :lol: Meg mondjuk vízpumpát is cserélnék, biztos, ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 vagy ha nem 60e km akkor 6 év, mert ugy tudom a szíjra ennyit mond a gyár, hogy ennyi után cserélni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 vagy ha nem 60e km akkor 6 év, mert ugy tudom a szíjra ennyit mond a gyár, hogy ennyi után cserélni kell inkább 4. nem? Nekem valami ilyesmi rémlik. Az a duplakocklámpás kadett meg nagyon VW-es kinézetű lett előlről... olyan Corrado jellegű. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 vagy ha nem 60e km akkor 6 év, mert ugy tudom a szíjra ennyit mond a gyár, hogy ennyi után cserélni kell Inkább 4 az a 6. :D De azzal sem biztos, hogy várnék addig. :lol: Az a duplakocklámpás kadett meg nagyon VW-es kinézetű lett előlről... olyan Corrado jellegű. Nem? Szeritnem is, nekem senemtecc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Inkább 4 az a 6. :lol: De azzal sem biztos, hogy várnék addig. :lol: Az 1.4-nél jött ez elő akkor szólt az Ákos, ha öregebb a cucc mint 6 év akkor jo lenne cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :lol: No problémó! Délután +dumázzuk mikor érek joda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Anti egy Ascona ? tudom h nem szereted az asconákat :lol: 250körül megérheti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Anti egy Ascona ? tudom h nem szereted az asconákat :lol: 250körül megérheti :lol: Ez nem egy GT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ez nem egy GT? nem, a GT így nézett ki :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 nem, a GT így nézett ki http://www.classic-carauction.com/online_s...m/Opel%20GT.jpg :lol: :lol: :D Köszi az építö jellegü válaszod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 No problémó! Délután +dumázzuk mikor érek joda :lol: Örök hála! THX előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ascona: Önsúly: 1090 kg :lol: De legalább könnyen bemegy alá a 17" És milyen tök zsear telcsit nyernél :lol: Örök hála! THX előre is! Fél nyolc és háromnegyed nyolc között ott vagyok. Egyedül jössz vagy Évi is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 OK Szerintem csak én 99%! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Srácok valaki tudná a seggemet fuvarozni este Lurdy meet? A szekér szervízben van. :D öööö egy ilyen kérdésem nekem is lenne.......(mint mindig mostanában) :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 öööö egy ilyen kérdésem nekem is lenne.......(mint mindig mostanában) :lol: :lol: :D Esetleg ha gondolod én kimehetek érted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Kéne vennünk egy klubos buszt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 és ki a legmegbizhatóbb akinél otthagyhatnánk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ugye nem a fehér Gsi-s Norbira gondoltál... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Esetleg ha gondolod én kimehetek érted. :lol: ááá az ge.i nagy kerülő lenne neked..... Bár CSárlszhoz nem jössz, vagy télleg mi van a vassal?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ugye nem a fehér Gsi-s Norbira gondoltál... :D :lol: :lol: sokba kerülne az nektek, hogy én fuvarozzam ezt a hiénafalkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts