Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
üzemanyagra gondoltam.

ki az aki vesz 1 "sportautót" és átalakítatja :shock:

én azt nem értem miért vesz vki egy sportautót és miért nem érti meg, hogy költeni kell rá??? miért van annyi lelakott, széhajtott gsi??

Elküldve

én azt nem értem miért vesz vki egy sportautót és miért nem érti meg, hogy költeni kell rá??? miért van annyi lelakott, széhajtott gsi??

mert nem real opelfanok. de ha off autóm lenne azt is ápolnám... szóval emberi alapvető természet.

Elküldve
Örülök hogy tetszik! :wink:

Még valamelyik nap megyek vissza a Csabihoz, mert finomítunk a rendszeren!

Üdv.: Atommanó

naa? hogy sikerült a hangolás? :)

kapott már szárnyakat is a kocsi, hogy ne csak elrugaszkodni tudjon a fekvőrendőrről hanem a levegőben is maradjon? :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

@Aztec, Opel16V:

A kocsi Hernád T. haverjáé, ha jól tudom, szolnoki a srác...

Tomi talán többet tudna mondani a kocsiról. Én egyszer utaztam benne Szolnok-Bp útvonalon. Viszont a fényezése kifejezetten széép :)

Elküldve

Szép szép ótó.. de sztem is drága... az enyém ugyan full gyári, de 96 végi, és 1.6ért vettem 1 éve... szóval ha megcsinálom amit a srác... kb. ott lehetnék árba... háát nem tom... a tuningot kevesen fizetik meg. Legyen optikai, vagy motor... (mármint használt kocsi vételkor) :)

Elküldve

Volt már lábra állás, de abból nagy esés lett. Úgyhosgy most suxxx, de ez még a kisebb gond jelen pillanatban :) Ha minden igaz nemsokára talpon marad, de én már nem hiszek a csodákban :D

Elküldve
Mellesleg a H.T. is eladja az autóját felnistül xenonostúl mindenestül 2 milkáért....

na most mivan megint? mert tavaly is mondta hogy idén eladja, Kesztölcön azt mondta megtartja...ki tud ezzel a fiuval lépést tartani :)

Elküldve

az egész úgy kezdödött Red, hogy azt hittem a vezetési stilusommal 1ezik a gsim strapabíróképessége :) Először a fékek szálltak el, akkor 4 tárcsa, betétek, olaj,stb.. csere. Utána a csövek kezdték el jáccani a hülyét és durrangattak, de ez is ok. Utána cserélgettünk benne 1-2 dolgot, majd jól szétbombáztam... utána levertem a kartert s most végül az 1ik racs közben kisebb füstfelhő keretében a szerkezetem bekurvult és most under construction :wink:

Elküldve
az egész úgy kezdödött Red, hogy azt hittem a vezetési stilusommal 1ezik a gsim strapabíróképessége :)

igen de mi anno aggódva kérdeztük, hogy ez biztos kell e.....tudod amikor 1esben tiltáson elmentél IP-nél az első kisutcáig, onnan vissza ugyanigy majd ráfordultál arra az utra ahol menni szoktak az autok, huztál kettest és onnan végig padló :D

Elküldve
De akkorát ugratni akkor sem tud senki.... :)

:wink:

Üdv. Atommanó

Ezt most nem értem.... gondolom nem arra gondolsz, amikor a karter alját levertem, mert azt csak én láttam :D de akkor tényleg szépen repültem...

Elküldve

Ezt most nem értem.... gondolom nem arra gondolsz, amikor a karter alját levertem, mert azt csak én láttam :D de akkor tényleg szépen repültem...

nemnem...Anti most arra gondol amikor nekem demózott a kocsijával és mutatta milyen szép nagyot tud ugrani az autoja ha a fekvőrendőrről elrugaszkodik :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.