J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hát ez mehetne a cicásba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Diny tegyél be egy képet hogy hogyan is áll az a felni. Kopásjelzőt sikerült megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Baszki, ez tényleg jobban nézett ki előtte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Baszki, ez tényleg jobban nézett ki előtte... :lol: na azért ezek erős szavak....te valszeg nem láttad a musort :D szegény auto iszonyat pusztulat állapotban volt, az ülést felhajtották és ott figyelt egy csomo kukac vagy mi :lol: ja és nem gsi hanem egy 1.6os volt, nem is tudtam, hogy volt ilyen is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 na azért ezek erős szavak....te valszeg nem láttad a musort :D szegény auto iszonyat pusztulat állapotban volt, az ülést felhajtották és ott figyelt egy csomo kukac vagy mi :lol: ja és nem gsi hanem egy 1.6os volt, nem is tudtam, hogy volt ilyen is Sok féle autó van amerikában még amiről nem is tudod hogy létezik :D Éjjel én is néztem pimpmájrájdot. Néha nem értem amit csinálnak. Pl mér kell lábbal szétrúgni a szélvédőt és társai :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Éjjel én is néztem pimpmájrájdot. Néha nem értem amit csinálnak. Pl mér kell lábbal szétrúgni a szélvédőt és társai Mert mentálisan sekélyes az illető, és így próbálja leplezni érzelmi bizonytalanságát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Sok féle autó van amerikában még amiről nem is tudod hogy létezik :lol: ott lehet, de ez az international verzio volt, és nem is a west coast customs csapata csinálta a csajt először a kiejtése alapján angolnak mondanám szal ez nem az amcsi verzió volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Lehet kicsit etikátlan, de hátha kell vkinek igy is :lol: Klubban nem ajánlom senkinek aki nem akar sz*rt venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A lökhárító merevítő vasat ne add el együtt vele szerintem mert ha netán utol mérsz valakit megsporólsz pár ezret ha van olyanod raktáron. Plusz az nem a lökhárító része hanem külön alkatrész egyébként is. Vagy kérj érte + egy ötöst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Sonique, hogy áll a kocsid? Mikorra lesz készen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A lökhárító merevítő vasat ne add el együtt vele szerintem mert ha netán utol mérsz valakit megsporólsz pár ezret ha van olyanod raktáron. Plusz az nem a lökhárító része hanem külön alkatrész egyébként is. Vagy kérj érte + egy ötöst. Köszi szépen a tanácsot, átgondoltam, de nem kell az a merevitő. Már az sincs túl jó állapotban. Inkább nem megyek neki senkinek. Örülök ha igy ahogy van elviszik 15-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Van pénz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Diny tegyél be egy képet hogy hogyan is áll az a felni. Kopásjelzőt sikerült megoldani? Jó igyekszem.Kopásjelző még jelez nem értem miért visszaraktam lemezt is és még így sem jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Na it a képecske Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Na it a képecske Hát ez nogyon jól mutat. Nekem nem jön be ez a felni, de a Te gépeden igencsak jól áll... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na mégegy :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jó pofa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na mégegy :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Jó lett.De hogy tudtál ilyen ferdén megállni? :D S, ez a hátsólámpa............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jó lett.De hogy tudtál ilyen ferdén megállni? :lol: S, ez a hátsólámpa............. :lol: Jó a kézifékem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na mégegy :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Remélem felraktál vagy 6500 kerékőrt, mert ez tényleg nagyon jópofa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Remélem felraktál vagy 6500 kerékőrt, mert ez tényleg nagyon jópofa. :lol: Még csak a próba volt.Használatba majd jövőre lesz,de lehet a kadettra kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Még csak a próba volt.Használatba majd jövőre lesz,de lehet a kadettra kerül. Hát pedig az Astrának jobban áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Hát pedig az Astrának jobban áll. Én is ezen gondolkodom lehet mégis az Astrán marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Neked minden felni jobban áll a GSI-n! Eredeti Vectra mi! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Neked minden felni jobban áll a GSI-n! Eredeti Vectra mi! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts