Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Lehet, hogy egyelöre leteszek a nagyobb fékekröl.

Épp az elöbb kaptam egy jó ajánlatot 8 és 9x14-es RH Cup felnikre 195-ös és 215-ös gumikkal. :lol:

Elküldve
akkor minimum egy vfts lada szintu szélesités kell :lol:

Azon a videón a szürke Corsa alatt is ekkora felnik voltak.

A szélesítést megoldom. :D

Flex, kalapács, heggesztögép rulez. :D :lol:

Elküldve
Te figyelj mán.

Látom lenyeltél egy zsebszámológépet és nem ittál rá elég SzobiSzörpöt.

Kivülálló számára 1 hasonló számításban mennyit ér meg Anti kocsija ?

Vagy a akár a te Gsid :lol:

Szerinted? :lol:

Antié reálisan 1.6-1.8at a moci miatt. Az enyém szerintem 1.0-1.1et.

De mingyárt megyek ki Lurdyhoz, mert nincs szabad vágószoba, csak éjféltől. :D

Elküldve
Aha ezt nem így láttam ma este. :D

remélem egyszeri alkalom volt,de azóta is müködik.A lámpára meg sajnos muszáj volt kitalálni valamit,mert ez így nem állapot.Azt hiszem a másikat is meg fogom így csinálni.Csak azt nem értem ennyi pénzért miért nem lehetett normálisan megcsinálni ezt a lámpát.

gyorsan megdőltél Coupé!!!!! ;) ;) :D

Alig vártátok hogy haza érjetek és leírhassátok ide :lol: :lol: :D

Elküldve

csoki!

c20xe birtokomba került hálistennek (astra dzsiesszáj 94') viszont ami el tud romolni az el is van,

ha van valakinek elfekvő alkatrésze és eladná az dobjon hozzám egy kavicsot vagy valami , megköszönném!

laszloczipauer@yahoo.com

06303736942

UI(ha rossz helyen tapogatozok akkor taszitsatok a megfelelö topicba lécci)

köszönöm!

Lacee

Elküldve
remélem egyszeri alkalom volt,de azóta is müködik.A lámpára meg sajnos muszáj volt kitalálni valamit,mert ez így nem állapot.Azt hiszem a másikat is meg fogom így csinálni.Csak azt nem értem ennyi pénzért miért nem lehetett normálisan megcsinálni ezt a lámpát.

Alig vártátok hogy haza érjetek és leírhassátok ide :lol: :lol: :D

még jó, sőtt hazafelé bementem egy netkávézóba h minnél elöbb fenn lehessen :D ;) ;)

Elküldve
Semmi extra csak kölcsönkérte Anti túlélő szettjét (gányolós készlet)! Pillanatragasztó + gyorskötöző + tépőzár + cellux

igen erre rá lehet jönni az előző pár hszból de arra lettem volna kiváncsi h miért volt szükség a fent nevezett tárgyak használatára :lol:

Elküldve

Mert valamitől elkezdett mozogni az angel fényszoró úgy kpl-en és mivel kiszedni nem tudtuk a lökh. miatt ezért fikszáltuk.

Diny akkor holnap reggel kb mikor jó neked? 10:00 Lurdy?

Elküldve
Mert valamitől elkezdett mozogni az angel fényszoró úgy kpl-en és mivel kiszedni nem tudtuk a lökh. miatt ezért fikszáltuk.

Diny akkor holnap reggel kb mikor jó neked? 10:00 Lurdy?

Igen 9.30 Lurdy az jó lenne.Lemosnom nem kell ugye? :lol:

Elküldve
Igen 9.30 Lurdy az jó lenne.Lemosnom nem kell ugye? :lol:

Miaz, visszaveszik gariban a GSi-t? :D

Apropó Gsi.

Ma valami iszonyat racsing volt ma a cityben. Ennyi "tuning" ótót ritkán látni. Eredmények:

Új Sokdri Oktávia RS 130ig másfél autó (ezt én kaptam), Mitsu Eclipse 2000 TURBO 1-2 fej-fej mellett, 3asban viszont kapott vagy 4 autót (pedig pont ott kellett volna elmennie, igaz 3an voltak benne, egyedül más lett volna a gyerek fekvése).

Azért elégedett vagyok, pedig érzésre szerintem nem megy jól a verda... :lol:

Elküldve
Miaz, visszaveszik gariban a GSi-t? :lol:

nem, de remélhetőleg ma valami jótét lélek visszajuttatja nekem a vonoszemtakarómat :lol:

(jótét lelkek figyelem: ma is dolgozom, a céghez gyertek thx)

Elküldve
Szeva Tom lattam hivtal vissza hivtalak de nem vetted fel :lol:

Nem vettem észre, csak amikor hazaértem, akkor meg már nem tudtam, hogy bhívhatlak-e. Milyen LET? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.