Demó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Hogy mennyit ér????????? 200-300Eft felnivel :lol: :lol: :D Attól függ, hogy melyikkel. :D
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Attól függ, hogy melyikkel. :D Hát a te exefelniddel(200), a maradék 100-at amoci meg a futőmű teszi ki üres tankkal :lol: :lol: :D
Demó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Hát a te exefelniddel(200), a maradék 100-at amoci meg a futőmű teszi ki üres tankkal :lol: :lol: :D Annyiért meg is venném. :D
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Annyiért meg is venném. :lol: a kocsit????? :lol:
Demó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 a kocsit????? :lol: Az egészet mindenestöl. :lol:
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Az egészet mindenestöl. :lol: bocs de 1Mft-ért sem adnám el 500 kliónál többet meg senki sem adna így felújítva sem egy "sima" kadettért........
gsi.tamás Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Nézzük! Én azóta nem számolom az autóm értékét és a reáköltött összeget amióta a GTE-m volt. Azt vettem 250-ért + full lakatolás (flinszton autó volt) + telifény + zene + felni + digit + torony merevítő + karter védő + K&N direkt szürő + apróságok. A vége a ráköltött összegnek (ebben ugye a rendes szervízek nincsenek benne) 450 volt. Akkoriban ez soknak tűnt. Tulképpen volt egy D Kadett GTE-m (ami mitagadás kurv@ jól nézett ki, mindenki megcsodálta) ami olyan amilyet szeretnék 650.000,- pénzért. Majd jött az eladás 4 év múlva és jól eladtam 250-ért. 2 év múlva láttam és szerencsétlen autó úgy nézett ki mint aki a roncsderbi nyertese szal jól lelakták. Ja és 2 hete szembesültem a ténnyel, hogy azóta szét is bontották. Igaz a jó dolgok meg vannak belölle szintén egy Kadettban (ráadásul 2 belölle amit én csináltam annó). Szóval senki nem fizeti meg nálunk a beleölt pénzt és elöbb utóbb mindeggyik a kukában vagy a bontóban végzi! Ezen nincs mit szégyelni ez van az autó veszt az értékéből.
redline Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 bocs de 1Mft-ért sem adnám el ezt gondold át még1x :lol: annyiért még az én kezem is beremegne :lol:
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 ezt gondold át még1x :lol: annyiért még az én kezem is beremegne :D és mit vennék belőle egy talán nem széthajtott asztmát, mert amelik gsi normális az nem eladó, vagy ha patent akkor zavarna h más széppé jobbá tett autójában ülök, lehet h faxság de én így gondolom, ezt legalább poraiból(szó szerint) támasztottam fel Én................... :D ;) ;) Minjár jön Dénes és megyünk csekkolni a vasát :lol: Nézzük! Én azóta nem számolom az autóm értékét és a reáköltött összeget amióta a GTE-m volt. Azt vettem 250-ért + full lakatolás (flinszton autó volt) + telifény + zene + felni + digit + torony merevítő + karter védő + K&N direkt szürő + apróságok. A vége a ráköltött összegnek (ebben ugye a rendes szervízek nincsenek benne) 450 volt. Akkoriban ez soknak tűnt. Tulképpen volt egy D Kadett GTE-m (ami mitagadás kurv@ jól nézett ki, mindenki megcsodálta) ami olyan amilyet szeretnék 650.000,- pénzért. Majd jött az eladás 4 év múlva és jól eladtam 250-ért. 2 év múlva láttam és szerencsétlen autó úgy nézett ki mint aki a roncsderbi nyertese szal jól lelakták. Ja és 2 hete szembesültem a ténnyel, hogy azóta szét is bontották. Igaz a jó dolgok meg vannak belölle szintén egy Kadettban (ráadásul 2 belölle amit én csináltam annó). Szóval senki nem fizeti meg nálunk a beleölt pénzt és elöbb utóbb mindeggyik a kukában vagy a bontóban végzi! Ezen nincs mit szégyelni ez van az autó veszt az értékéből. Én monjuk úgy tervezem h a kertben hulljon szét,ha már nem tom felújítani, inkáb mint bontóban......
redline Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 évagy ha patent akkor zavarna h más széppé jobbá tett autójában ülök, lehet h faxság de én így gondolom jól gondolod, ez faxság :lol:
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Ma készen lettek az alufelnik,már vissza is raktam.Köszi Anti és Krisztián olcsón meg is usztam.Még mindig nem hiszem hogy a futóműnek nem lett semmi baja,de hétfön amúgy is viszem szervízbe majd ott átnézik. Gsi Tomival raktuk fel a kereket és észrevettük hogy a hátul a felső rugótányér kicsit el van rohadva :lol: .Januárban ezt is orvosolni kell.
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 gyorskötöző...pillanatragasztó vastagon...és kész... :lol:
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 gyorskötöző...pillanatragasztó vastagon...és kész... :lol: Na pont ez az ami nálam nem fog elöfordulni :D :lol: :D
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Mert tele vagy pénzzel, és nem szorulsz rá az ilyen olcsó, de kitűnő megoldásokra... :lol: :lol: :D
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Mert tele vagy pénzzel, és nem szorulsz rá az ilyen olcsó, de kitűnő megoldásokra... :lol: :D ;) Én inkább igényes vagyok az apróságokra is nem csak a külső látszatra. Most jól bekavartál ezzel a xenonnal :D :lol:
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Akkóóó köööö? :lol: :lol: Errösen gondolkodom rajta.Ettöl talán egyedibb lehetne egy picit,ha már nem adtam oda 40000ft-ért :D :D Meddig kell eldönteni?
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé, vagy mehetünk együtt jövő hét pénteken megvenni, és akkor a nagy napon már látunk is valamit...:-) Majd én két krumplipucolás között beszerelem neked...:-)
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 ....Meddig kell eldönteni?.... Még van 60 másodperced. Illetve 59. Illetve 58. :lol:
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé, vagy mehetünk együtt jövő hét pénteken megvenni, és akkor a nagy napon már látunk is valamit...:-) Majd én két krumplipucolás között beszerelem neked...:-) Jövő hét péntekre ne merészelj semmilyen programot szervezni magadnak. Akkor gondolom jó nagy meló lehet beszerelni :lol: :lol: :D
coupe Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Ennyi még bele kell, hogy férjen... :lol: Ki van zárva :lol: Dolgozol csütörtökön?
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 ....Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé.... Be sem írom, hogy mit mondana erre Krisztián :lol:
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 Most mééé? :-) Mé mi ? :lol: Miért említem, hogy mit mondana, vagy miért nem írom be, hogy mit mondana ?
Recommended Posts