warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezt így anblokkkkk vehetjük az Astrákra is... :lol: :D Az olajfogyit részben vállalom, de a többi alávaló rágalom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Én mindet vállalom...feltéve hogy beindul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Anti, ezt olvastam épp egy Német fórumon. Nem fordítom le, mert szerintem érted. :lol: "Der C20LET ist ein verdammt solider Motor ! Das Aggregat steckt ein, sowas hab ich bißcher noch nicht in diesem Ausmaß erlebt wie beim C20LET. Bei sachkundiger Instandsetzung und Wartung, und bei vernünftigen Umgang fährst du den LET - selbst mit moderater Leistungssteigerung - fast ein Leben lang. Die große Welle der Motorschäden resultiert einzig und allein auf falschen Umgang, inkosequenter Pflege und Wartung und inkompetentem Tuning. Selten gibt ein gut gepflegter LET einfach so seinen Geist auf, und wenn dann ist die Ursache schnell in der Materialermüdung inkl. jeder Menge Kilometer auf dem Buckel zu finden." Te mit szólsz ehhez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor hogy is van ez? :lol: Mert nem mindenki beszéli a nyelvet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor hogy is van ez? :D Mert nem mindenki beszéli a nyelvet! :lol: Most nehogymár le kelljen fordítanom az egész szöveget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most nehogymár le kelljen fordítanom az egész szöveget. :lol: Pedig le kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezt így anblokkkkk vehetjük az Astrákra is... :lol: :D Hát nem tom,de én nem töltök minden csapatás után olajat után és nem fexem alatta állandóan! ;) :lol: Mondjuk nem is egy kategória a két f@sztra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ilyen lefúvó nem kell valakinek? :lol: :D :lol: http://video.superstreetimports.com/video/...b270ac94f83.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 hengerfej fent lehuzva holnap utana huzok és remélhetöleg a célegyensebe érkezek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezek az ARP töcsavarok? Csak mert ilyent még nem láttam. Örülök, hogy jól haladsz vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tervezel már új festést az Astrára? biztosan nincs másnak. :lol: Volt szerencsém ilyen fényezéshez amikor kint voltam a Tuning World Bodensee-n. Csajszi odajött hozzám hogy dorzsöljem meg azt a bogarat ott! Mondom mi van? Össze maszatoljam ee? Sürűn bólogatott. Hát rajta te akartad és láss csodát a hő hatására barnából narancssárga lett. Olyan mint a lökhárítója persze mire visszahült megint barna lett. Gondolom amikor tűz a nap kint és mondjuk a másik oldala árnyékban van szép átmenet lesz sárgából barnába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most nehogymár le kelljen fordítanom az egész szöveget. :lol:Akkor csak a lényeget na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezek az ARP töcsavarok? Csak mert ilyent még nem láttam. Örülök, hogy jól haladsz vele. :lol: igen ezek lennének azok idáig 2x félnapot meloztam vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor csak a lényeget na! :lol: Azt írják, hogy a C20LET egy nagyon szolíd motor és rengeteget kibír. Ha rendesen össze lesz rakva és rendszeresen karban lesz tartva, akkor majdnem egy életen keresztül jó lesz. :lol: Ha tönkremegy, valószínüleg azért lehet, mert nem figyelnek eléggé az ápolásra és karbantartásra, vagy mert nem rendesen lettek tuningolva. Elöfordulhat, hogy anyaghibából, vagy a sok km-böl kifolyólag meghibásodnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 köszönjük hogy lefordítottad nekünk,és megkiméltél minket több órás szótárazástól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez viszont ha így nézzük majdnem minden motor esetén fennál... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez viszont ha így nézzük majdnem minden motor esetén fennál... :lol: :D De a LET-re hatványozottan igaz....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Van egy ilyen lehetőség is xenon ügyben...írtam neki, hogy mennyi lenne szla nélkül, és 4-5 darab esetén... xenon árak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 De a LET-re hatványozottan igaz....... :D A nagy turbós istenek már a szívó motorokat lesz@rják.Arra se emlékeznek hogy az milyen megbízható volt :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Dehogynem a postás megbízhatóan hozza a csekkeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Van egy ilyen lehetőség is xenon ügyben...írtam neki, hogy mennyi lenne szla nélkül, és 4-5 darab esetén... xenon árak... Lehet nem is érné meg kintről megrendelni :lol: Dehogynem a postás megbízhatóan hozza a csekkeket... :D De ő kétütemüvel jön :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Boost Beast Ez a videó volt a Német VOX-on. Nem minden igaz, de a legtöbb embert nem érdeklik a részletek. http://www.corsafan.de/downloads/boost-beast-2006.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Mekkora fless mikor beindítja a mocit és mégeccer(vagyis a másikat), monjuk egy szót sem értettem belőle csak h azt a szemüveges aktakukac vmi olyasmit mondott h nem uccára való meg hangos(vagy nem??????) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Én se értettem belöle semmit,de azt levettem hogy kinevették az utcán mikor elmondta hány LE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Én se értettem belöle semmit,de azt levettem hogy kinevették az utcán mikor elmondta hány LE. Ott a sebességröl volt szó, azt mondta a gyerek, hogy több mint 300-al megy, de nem hitték el, pedig igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts