coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Csak a kereszt...:-)))) Azt se tudod mi az :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azt se tudod mi az :lol: :lol: :D Anti szerint olyan, lehet, mint a drift! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fejfa? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fejfa? :lol: ;) :lol: :D Jah' hátsókerékkel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fú srácok...ráakttantam a hulldék E30asokra...veszek egyet inkább a Corsa helyett, és akkor ha jön a jóóóidő lehet majd csapatni...ha meg megütődik sem fog leverni a víz...2 kilóért...csak induljon majd be...:-) Egyet már kinéztem, de elvitték ma...:-( http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/076...61006111315.jpg hehe ugyanez volt amikor végignéztem pár giga videót az e30.hu oldalról :lol: nemkicsit irigyeltem őket a letisztult szögletes cápás orr, meg a sor6 meg a hátsokerék miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 De az István már próbál észhez téríteni...:-) De este megnézek egy 323-ast...csak nehogy bejöjjön...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Anti akkor má B asconát vagy mantát vegyél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most Senatornál tartok...:-) Nem ismeri valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most Senatornál tartok...:-) Nem ismeri valaki? ezaz végre egy autó :D ! -nem mertem javasolni :D nem ismerem de nagyon rég óta árulják :lol: Télire az igazi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most Senatornál tartok...:-) Nem ismeri valaki? Ez tényleg szép. Tervezel már új festést az Astrára? biztosan nincs másnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem rossz télen a hátsókerékhajtás... :lol: Melóba is keresztbe szoktam járni az omival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Senátoros Sanyibával már beszéltem...ő nem ismeri így ...de képek alapján egész jónak tűnik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A senator se a legjobb megoldás,de az E30nál mindenféle képpen jobb :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A senator se a legjobb megoldás,de az E30nál mindenféle képpen jobb :lol: :lol: :D akkor mi a legjobb neked ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 akkor mi a legjobb neked ? :lol: Látod azt még Én se tudom :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Látod azt még Én se tudom :D :D :lol: neked vmi olyan kéne mit nem kell húzni :lol: nem tudjátok hol lehet kapni Hella lámpákat olcsón ? -kiegészítő vagy köd Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 neked vmi olyan kéne mit nem kell húzni :lol: Ez is egy szempont :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ...evvel lehet viszont húzni... :lol: Húúúú...húúúú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ...evvel lehet viszont húzni... :lol: Húúúú...húúúú... ugye érzed h gyenge volt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ...evvel lehet viszont húzni... :lol: Húúúú...húúúú... És pont te kit akarasz húzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem...:-) De most hogy egy szakadt A corsat veszek vagy egy szakadt bömöst...akkor már tök 8...:-) Egyik szarabb minta másik...ha meg bedöglik...betolom az árokba...:-) Hát kb annyira szar,mint a fostalicska gsi-k,amik szarrá vannak taposva és állandóan szerelni kell őket,mint egy kisfityót,benzines létükre meg olyan hangjuk van,mint egy 1-es dízel golfnak és több olajat esznek,mint egy VFTS lada! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 mit gondoltok mi a 2 pont ahova fel kell szerelni ????????? yahh ez egy also torony merevitö Nálam a kadettnál a lengőkar hosszú átmenő csavarjához van fogatva és az olajteknő alatt megy el.Ez is hasonló hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nálam a kadettnál a lengőkar hosszú átmenő csavarjához van fogatva és az olajteknő alatt megy el.Ez is hasonló hozzá :lol: Igen, csak a Kedettnak nincs bölcsöje, az Astrának pedig van. Nekem a Corsában is olyan lesz, mint ahogy te mondtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezt így anblokkkkk vehetjük az Astrákra is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts