coupe Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Plexi oldal üvegek, üvegszálas géptető + sárvédőn nem gondolkodsz? Olcsóbb mint az elöbbiek. Az a baj hogy ebben a kategóriában lévő turbós hondát elég nehéz lesz túlszárnyalni,pláne hogy készül egy erősebb motor hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az a baj hogy ebben a kategóriában lévő turbós hondát elég nehéz lesz túlszárnyalni,pláne hogy készül egy erősebb motor hozzá. De az hány köbcentis, hogy egy kategória velünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Szerintem vagy Weber, vagy dBilas. Legyen Weber és mindenből kettőt rendelj. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 az az új neve a Corsának? :lol: :lol: Visszanéztem mert felvettem hátha tényleg benne lesz valami használható! Igazad van! Hát elsőre nem vettem volna észre kb fél másodpercet látszik. Az autó géptetőtól lefelé és a jobb első lámpa már nincs benne. A Diny és a Streetraci is látszik hátulról messziről amikor bent állnak a rajtnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Legyen Weber és mindenből kettőt rendelj. :lol: :lol: Ha találok legalább 45-ös Webert, akkor valószínü, hogy lecsapok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ha találok legalább 45-ös Webert, akkor valószínü, hogy lecsapok rá. Milyen árban szokott lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 A Diny és a Streetraci is látszik hátulról messziről amikor bent állnak a rajtnál. Tényleg akkor nekem is meg kell hogy nézzem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Én Géza Astráját is láttam. Milyen árban szokott lenni? Még nem tudom, de állítólag 100e-ért már lehet venni fölújítottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ja ők is voltak de mondom 0,5 max 1,5 másodpert és messze volt. Viszont van itt neked valami Demo rögtön az első: http://ker.eso.hu/web/szolgaltatas/auto/ke...zoveg=+/+weber* Bár azt írja az elsőre, hogy álló csak akkor miért van fekvő szívócsonk rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 De az hány köbcentis, hogy egy kategória velünk? ezerötszáz valamennyi +turbó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ja ők is voltak de mondom 0,5 max 1,5 másodpert és messze volt. Viszont van itt neked valami Demo rögtön az első: http://ker.eso.hu/web/szolgaltatas/auto/ke...zoveg=+/+weber* Az első nem néz ki rosszul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ja ők is voltak de mondom 0,5 max 1,5 másodpert és messze volt. Viszont van itt neked valami Demo rögtön az első: http://ker.eso.hu/web/szolgaltatas/auto/ke...zoveg=+/+weber* Bár azt írja az elsőre, hogy álló csak akkor miért van fekvő szívócsonk rajta? Egy másikról írja, hogy álló. Ez fekvö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 de a weber nem használhatatlan az utcán szemben a DBilassal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 de a weber nem használhatatlan az utcán szemben a DBilassal ? A DBilass sem túl jó hétköznapi használatra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 de a weber nem használhatatlan az utcán szemben a DBilassal ? Minden megoldható, de ez leginkább a beállítás kerdése. A fogyit leszámítva használható mindennap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 A DBilass sem túl jó hétköznapi használatra :lol: dblias nagyon jol hasznalhato minden nap de csak akkor ha nem olyan allat :D ül a volan mötött mint az Anti és 20km en keresztül az M0 on pukkangattja a kipufott :lol: mit gondoltok mi a 2 pont ahova fel kell szerelni ????????? yahh ez egy also torony merevitö vettem egy ilyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 dblias nagyon jol hasznalhato minden nap de csak akkor ha nem olyan allat :lol: ül a volan mötött mint az Anti és 20km en keresztül az M0 on pukkangattja a kipufott :lol: MOR16V-é is használható volt, csak kicsit érdekesen indult. mit gondoltok mi a 2 pont ahova fel kell szerelni ????????? yahh ez egy also torony merevitö vettem egy ilyet: http://i2.ebayimg.com/05/i/08/61/13/6a_1_b.JPG Nincs a két lengökar mellett olyan lyuk a bölcsön, ahová ezt föl lehetne csavarni. Mondjuk az is lehet, hogy lyukakat kell fúrni a bölcsön a rögzítéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 meg nem érkezett meg nem tudom oda probalni de érdekes hogy nem is egyvonalban van a 2 csavar hanem van egy kis kanyar !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Tomi! Tehát mégegyszer...ha egy lámpában h7-es izzó van, akkor ha abba H7-es xenont rax akkor a gyújtópont ugyan oda kerül ahova kell...ha h1-es, akkor H1-es szett...ez a lényege...van aki beeszkábálja az olcsó ódiszenont, aztán meg csodálkozik, hogy nem jól világít, meg vakít... De majd meglátjuk az enyim esetében, hogy fog alakulni...ha ne adj Isten nem jól, akkor amennyiért vesszük, annyiért bizti el fogom tudni adni, tehát nem tartok a dologtól... Sonique! Én segítenék, de sajna nem tom... :D nem értek én hozzá, csak pénzem volt.... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Tomi! Tehát mégegyszer...ha egy lámpában h7-es izzó van, akkor ha abba H7-es xenont rax akkor a gyújtópont ugyan oda kerül ahova kell...ha h1-es, akkor H1-es szett...ez a lényege...van aki beeszkábálja az olcsó ódiszenont, aztán meg csodálkozik, hogy nem jól világít, meg vakít... De majd meglátjuk az enyim esetében, hogy fog alakulni...ha ne adj Isten nem jól, akkor amennyiért vesszük, annyiért bizti el fogom tudni adni, tehát nem tartok a dologtól... nem nem ez a probléma vele maga projektor nem ugy fogja szorni a fényt ahogy kéne a nyagobb fényerö miatt ... de pl arra is emlékezz vissza az Fk nal ráadásul alig fért be az izzo és ez a vékonyabb valtozat volt van ennél 1,5x vastagabb is .. Sonique! Én segítenék, de sajna nem tom... ;) nem értek én hozzá, csak pénzem volt.... :lol: :lol: :D miert most is több van mint nekem !!! ráadásul 1 x jo poén 2x jo vissza emlékezni aztan mar nem értem ;) azt hittem ezen mar tul vagyunk de ha nem hát nem :D yahh Anti itt a felni aminek elfelejtettem a gyartojat :D és elolvasni sem tudom ... de qrva jol nez ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ez már örökre megmarad, talán még találó is volt... :-) De a zseton már az ablakban... ;) De ha én nem veszek bele, akkor soha nem tudom meg, hogy mif@sz lenne a xenonnal...így inkább veszek, kipróbálom, használom..../...vakítok, aladom... :lol: De nem halhatok meg úgy, hogy nem tudom az egybindexes angelbe lehet e xenont rakni...ez éltet... :D :D Szép, de sajnos rájöttem valamire... Nagyon bejönnek ezek a fekete küllős felnik, de sajnos sehogy nem mutatnak a feket illetve esetemben feket aljú autón... :lol: És ennek a pereme is kevés hogy mutasson valamit, ráadásul a belső peremek kicsinyítik optikailag a felni méretét.... Ezért tetszik nekem nagyon az OZ szülinapi felnije, mert az szépet mutat... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 igen az Oz szép megneznek már 1et élöben is én max jövöre veszek ha veszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Én sem veszek már télre újat...majd tavasszal... :lol: Vannak kinézettek, de olyan nagyon egyikbe sem szerettem még bele...remélem a hosszú hideg téli estéken találok majd valami szépet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 dblias nagyon jol hasznalhato minden nap de csak akkor ha nem olyan allat :D ül a volan mötött mint az Anti és 20km en keresztül az M0 on pukkangattja a kipufott :lol: mit gondoltok mi a 2 pont ahova fel kell szerelni ????????? yahh ez egy also torony merevitö vettem egy ilyet: http://i2.ebayimg.com/05/i/08/61/13/6a_1_b.JPG Logikusan az alsó hátsóvízszintes szilentekhez kellene fogatni vagy a bölcső hátsó feléhez (ahogy Demo írta)és a törés is ezt mutatja. Valszeg ott lenne a leömlő csak akkor egysíkban kellene lennie a csavar helyeknek. :lol: Tomi! Tehát mégegyszer...ha egy lámpában h7-es izzó van, akkor ha abba H7-es xenont rax akkor a gyújtópont ugyan oda kerül ahova kell...ha h1-es, akkor H1-es szett...ez a lényege...van aki beeszkábálja az olcsó ódiszenont, aztán meg csodálkozik, hogy nem jól világít, meg vakít... Eddig eljutottam és fel is fogtam már az elején is! :D nem nem ez a probléma vele maga projektor nem ugy fogja szorni a fényt ahogy kéne a nagyobb fényerö miatt ... de pl arra is emlékezz vissza az Fk nal ráadásul alig fért be az izzo és ez a vékonyabb valtozat volt van ennél 1,5x vastagabb is .. Szal ezt ecseteltem, hogy minden lencsének (projektor egy lencse tulképpen) van gyújtó pontja ha homorú ha domború akkor is. Tudod nagyító + napfégy és a gyújtó pontban elég a hangyusz. A lényeg amit akartam azzal a hozzászólásommal, hogy lesz egy gyújtó pontja xenonnak és 1 a projektornak. Ha kettő eltér egymástól akkor (én így gondolom) megtörik a fény és sz@rt sem fog érni. Ráadásul alapból sem túl nyerő az a lámpa legalább is nem túl jól világít szerintem mint amennyire várná az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 sorry de OFF nem is tudom melyik szebb a kocsi vagy a felni no egy ilyet az astrára http://i3.photobucket.com/albums/y58/Senec.../IMG_9788-1.jpg Levettem linkre Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts