Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
fogalmam sincs per pillanat..a szívások folytatódtak az új motornál is :lol: evvan :lol:

Pl?

Vagy inkább ne is kérdezzem? :D

Elküldve
Pl?

Vagy inkább ne is kérdezzem? :lol:

belement az új moci ami fiatalabb és már a feszítőgörgős vezérléssel van...ergó nem jó a régi generátor...újabb generátor,újabb fajta hosszbordás szíj kellett...és akkor jöttünk rá h az meg azért nem jó mert azt a szervó feszíti...az meg nem lesz....

terv: régi generátor,és régifajta vezérlés ahol a vízpumpa feszíti a szíjat...a szerelő ma megveszi az új vezérlést és elvileg ma meg is lesz...-túl sokszor volt már ilyen :D -

szombaton Pista rohangált nekem -mégegyszer köszönöm neki :D

jah szombaton volt mégegy probléma de azt el sem tudom magyarázni...szelepeknél volt vmi :lol: vmi kis izé leesett a szelepről a karterbe de azt elvileg megcsinálta már a Lacika....

ja télleg új csapágyakkal és köszörült főtengellyel meddig kell bejáratni ? igaz az 500km ?

Elküldve
belement az új moci ami fiatalabb és már a feszítőgörgős vezérléssel van...ergó nem jó a régi generátor...újabb generátor,újabb fajta hosszbordás szíj kellett...és akkor jöttünk rá h az meg azért nem jó mert azt a szervó feszíti...az meg nem lesz....

terv: régi generátor,és régifajta vezérlés ahol a vízpumpa feszíti a szíjat...a szerelő ma megveszi az új vezérlést és elvileg ma meg is lesz...-túl sokszor volt már ilyen :lol: -

A generátornak nem sok köze van a vezérléshez, ha a vezérlés már jól össze volt rakva, akkor azt nem piszkálnám. Ha a hosszbordás szíjról át akarod építeni a síma ékszíjasra, akkor elég a generátort kicserélni és a fötengelyen lévö ékszíjtárcsát.

Elküldve
A generátornak nem sok köze van a vezérléshez, ha a vezérlés már jól össze volt rakva, akkor azt nem piszkálnám. Ha a hosszbordás szíjról át akarod építeni a síma ékszíjasra, akkor elég a generátort kicserélni és a fötengelyen lévö ékszíltárcsát.

annyi köze van h az új vezérléssel volt a hosszbordás szíj....

ékszíjtárcsa cserével nem ment mert a generátor túl magasan volt és beleért az ékszíj a műanyag borításba...állítólag :lol:

Elküldve
annyi köze van h az új vezérléssel volt a hosszbordás szíj....

ékszíjtárcsa cserével nem ment mert a generátor túl magasan volt és beleért az ékszíj a műanyag borításba...állítólag :lol:

C20NE van gyárilag is ékszíjjal, ha annak a generátorát raknátok rá tartókonzolostól, akkor szerintem nem érne bele.

Elküldve
a patkányság legajja ez bazzz, az uton megy a villogás meg a köszöngetés meg jattolás, este meg lopja a parasztgeci :lol: :lol:

Az nem köszöngetés.. felnyomja a refit, hogy jól látta-e, hogy neked még megvan.. és h passzol-e a szín! :D :D ;)

Elküldve
C20NE van gyárilag is ékszíjjal, ha annak a generátorát raknátok rá tartókonzolostól, akkor szerintem nem érne bele.

:lol: jó tudni...sztem már késő,bár a mostani generátorom most lett felújítva és tutira jó...

Elküldve
Az nem köszöngetés.. felnyomja a refit, hogy jól látta-e, hogy neked még megvan.. és h passzol-e a szín! :lol: :lol: :D

:D

Miért vagytok annyira rosszindulatúak, és a Vectrán szintén elvesztettem.

Mondjuk nem én voltam, hanem Anyu, mikor átment valamin az autópályán.

Elküldve

Mondjuk nem én voltam, hanem Anyu, mikor átment valamin az autópályán.

Lehet hogy egy msáik Vectrás volt, aki ment közben szerelte le. :D

terv: régi generátor,és régifajta vezérlés ahol a vízpumpa feszíti a szíjat...a szerelő ma megveszi az új vezérlést és elvileg ma meg is lesz...-túl sokszor volt már ilyen ;) -

szombaton Pista rohangált nekem -mégegyszer köszönöm neki :D

jah szombaton volt mégegy probléma de azt el sem tudom magyarázni...szelepeknél volt vmi :lol: vmi kis izé leesett a szelepről a karterbe de azt elvileg megcsinálta már a Lacika....

ja télleg új csapágyakkal és köszörült főtengellyel meddig kell bejáratni ? igaz az 500km ?

Vidám dolgok ezek... :lol: ;) :D

Elküldve

Mindketten rendkivul fiatalok vagytok ez magyarázat lehet némi naivitásra. Meg te nemrég költöztél ide a Balkánra, lehet még szokatlan a "mindent visznek ami nincs lebetonozva" észjárást, de a Tomot tényleg nem értem :lol:

Elküldve
Mindketten rendkivul fiatalok vagytok ez magyarázat lehet némi naivitásra. Meg te nemrég költöztél ide a Balkánra, lehet még szokatlan a "mindent visznek ami nincs lebetonozva" észjárást, de a Tomot tényleg nem értem :lol:

Én pl. a hátsó vonószemtakarót szószerint odafalaztam :D így max levésik :lol:

Elküldve
és természetesen action figure is rendelhető, de csak külön kérésre a Swarovsky-tol mert annyira exkluziv :D :lol:

Hogy ebben mekkora biznisz lenne... :D :lol:

Elküldve
Én pl. a hátsó vonószemtakarót szószerint odafalaztam :lol: így max levésik :lol:

Szintén zenész, csak én inkább odaragasztattam.Tanulva, vagy inkább okulva tőletek.

Nálam amúgy a C20NE vidáman duruzsol, keringeti a vizet, kapcsol a venti, szal minden okés.Bár kicsit keveslem a beletöltött vizet, de ha ennyi járatás után sem jött elő belőle a bubi, akkor valszeg nincs is benne.Legalább is remélem.

Kapott komplett új gyújtáskábeleket, vízpumpát, hőgombócot, olajat és szűrőt, mert ami benne volt, az több mint siralmas állapotban volt.

Van még 1 kakukktojás vákumcső, de ahogy nézegettem, nagy jelentősége nincs, hogy csak úgy van.Kartergáz minimális, így "elvileg" a motor jó egészségnek örvend, bár az egyik injektorszelep kissé hangos, de majd bekopik.Vagy nem.

Gelko!Nálam elég volt annyi, hogy nem hosszbordás szíj volt a generátoron, így egy u.olyan ékszíjtárcsa a főtengelyre megoldotta dolgot, meg vadászni kellett hozzá olyan ékszíjat, ami éppen jó is.

Este még egy kis villanyászkodás, aztán sztem megpróbálunk megmozdulni vele.

Elküldve
Gelko!Nálam elég volt annyi, hogy nem hosszbordás szíj volt a generátoron, így egy u.olyan ékszíjtárcsa a főtengelyre megoldotta dolgot, meg vadászni kellett hozzá olyan ékszíjat, ami éppen jó is.

Este még egy kis villanyászkodás, aztán sztem megpróbálunk megmozdulni vele.

azóta van már nagyobb baj is ... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.