Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Piiista! Nem elég 1 cd...mi legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Piiista! Nem elég 1 cd...mi legyen? Te mondtad, hogy elég lesz :lol: Első körben a videók utánna a képek légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 pályanapos képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Az... Oksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Minek neked egy ajándék kisgyerek? :D :D Majd elhívja a FutóGabit. ;) ;) (közhiedelemmel ellentétben IGEN, voltam ovis is :D ) Mikor is? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....Mikor is? :lol: :lol:.... Amikor 6 éves korában eltanácsolták az általánosból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Én az Astrába vettem anno TYC nevű olasz utángyártott első lámpát, és látványosan jobban terítette a fényt, mint a gyári carello :lol: Úgyhogy nem sokkal utána lecseréltem a másik oldalt is olyanra. Szal nem konstans az utángyártott lámpák minősége. :lol: Én is vagy TYC vagy Depó már nemtudom ultragagyi-teszkógazdaságos első lámpákat vettem nyár elején. Kísérlet: csak az egyiket tettem be, sütötte a nap telibe májustól szeptember közepéig. A másik addig a dobozban, a garázsban töltötte szabadságát. Szept közepén az is bekerült, figyelmesen nézegettem mindenhonnan, egy hangot se fakult az amelyik régebb óta benne volt, pedig egy teljes máj-szept közép időszakban ki volt téve jókis napsütésnek. És világít kiválóan mind2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Amikor 6 éves korában eltanácsolták az általánosból :lol: Mert magasabban képzett volt... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 kipakoltam vagy 8 kilót a kocsiból....lehet rettegni :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 kipakoltam vagy 8 kilót a kocsiból....lehet rettegni :D ;) :lol: Akkor én is kiveszem a pótkereket, az emelöt és a többi hülyeséget. :D Hátha lesz már úgy esélyem. :lol: Egyébként már vannak tapasztalatok a másik vezérlövel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 akkor ezért vigyorogtál egész este a lurdynál és nem azért mert komoly agykárosodásod van :lol: de ez a 10 és 12 között elég necces idoszak, nem? :D munkaidő szaga van... Munkaidő Bár nem száz százalákos.. Mi megnéztünk kb 4-5 időpontot, helyet, ott voltak.. viszont Petya OFF Autóval belefutott egy nem szereplőbe is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kivehettek bármit az autóból nagyon kevesek vagyunk! Svédek nem aprózzák el, igazi sztrítracsing autópálya lezárással (csak azt nem tudom a rendőrök hun vótak :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kivehettek bármit az autóból nagyon kevesek vagyunk! Svédek nem aprózzák el, igazi sztrítracsing autópálya lezárással (csak azt nem tudom a rendőrök hu vótak :lol: ). Ez a turbós A Manta nagyon kemény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Igazán nincs mit :D és még így is elég jól gyorsul a gsi ha egy 1600kilós BMW van mögékötve :lol: :lol: :D kár volt leszedni a matrinyákat Coupé!!!!! ;) Sztem is kár volt.. szvsz jól mutatott..bár izlések és pofonok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sztem is kár volt.. szvsz jól mutatott..bár izlések és pofonok Nekem is tetszett fölmatricázva. :lol: Régen nekünk is volt egy Service Carunk. Havernak volt egy sárga E Kadett kombija, még egy sárga villogó is volt a tetején. :D 1.6 D, volt. Mindig volt dolga, mert volt egy haver, akinek szintén olyan sokáig volt jó a kocsija, mint Antinak. Mondjuk ö 30000 km alatt 4szer cserélt motort, pedig csak C20XE volt benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kivehettek bármit az autóból nagyon kevesek vagyunk! Svédek nem aprózzák el, igazi sztrítracsing autópálya lezárással (csak azt nem tudom a rendőrök hun vótak :lol: ). Uhh bakter.. ez ám kemény! nem semmi! De azért másban se aprózták el! Csövezés.. bukósisak.. mondjuk nem is csodállom. nem semmi erők voltak,vannak ott.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sikerült kicserélnem a motorháztetőtartótartóműanyagot :lol: Na ezt megünneplem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Uhh bakter.. ez ám kemény! nem semmi! De azért másban se aprózták el! Csövezés.. bukósisak.. mondjuk nem is csodállom. nem semmi erők voltak,vannak ott.. :lol: :lol: S6-os Ódi elindult rendesen a középső oszlop felé. Emberünk biztos kapkodta a levegőt miután sikerült megfogni az autót. De a két brutál az a Manta és a Volvo volt. Sikerült kicserélnem a motorháztetőtartótartóműanyagot :D Na ezt megünneplem :D Hurrá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Egyébként már vannak tapasztalatok a másik vezérlövel? Hidegen olyan az autó mintha vki lépkedne a benzincsövön :lol: de ez az enyémmel is ilyen :D Ha kimegy a vizhőfok a kékből akkor már OK. Sürgős visszaadni? Mert még tesztelném egy kicsit ha nem baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 De a két brutál az a Manta és a Volvo volt. Hurrá!!! És a végén a Manta győz! Hiába, így kerek a világ. :lol: (kicsit mintha elfogult lennék. Vagy igen?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 És a végén a Manta győz! Hiába, így kerek a világ. :lol: (kicsit mintha elfogult lennék. Vagy igen?) Manta szép és erős. Volvo is erős, de az iszonyat brutál ahogy kinéz. Franc se gondolta volna, hogy ilyesmiből csinálnak gyorskocsit :lol: Kiwi vagyok milyen csemege lesz még az oldalukon : http://www.speedlife.se/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Hidegen olyan az autó mintha vki lépkedne a benzincsövön :lol: de ez az enyémmel is ilyen :D Ha kimegy a vizhőfok a kékből akkor már OK. Sürgős visszaadni? Mert még tesztelném egy kicsit ha nem baj :lol: Nem sürgös visszaadni. Csak kíváncsi vagyok, hogy jobb lett-e a fogyid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Nem sürgös visszaadni. Csak kíváncsi vagyok, hogy jobb lett-e a fogyid. Te Peti,az avatarodban lévő gif-et az utasaidról mintáztad? :lol: Kb ilyen fejet vágnak szerintem menet közben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Király volt mai nap. Még nagyon nem volt vége amikor eljöttem, mert láttam szembe még sok tyuning autó jött. Tom, kár hogy kihagytad. A Metobondodat meg visszalöttyintem csütörtökön, csak szólj. BC újra világít. Elsőlökős cserélve, és jól is áll többékevésbé, azért még van mit csinálni. Bepötyögöm ide az eredményemet :lol: Reakcióidő: 0,837 60 láb: 2,582 201 m: 10,662s @ 105,071 km/h 402 m: 16,744s @ 130,376 km/h De a lényeg hogy a 125 lovas Audit otthagytam :D Fiúk, sima C20XE Astrával mi volt a legjobb? Ja, Redi remélem öréltél a brekinek, szerintem tök édi volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Bazz amilyen süsü vagyok rajtafelejtettem a rápróbált repedt vonószemtakarót az első lökősön. Öngyilkos lettem volna ha elhagyom de hálistennek megvan. Most egy darabig bent marad a szobában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts